Zvolen – Poprad 4:5 (kon.) | Nitra – Martin 3:2 (kon.) | Žilina – Trenčín 3:2 (po pr.)
HC Slovan – B. Bystrica 3:1 (kon.) | Košice – Skalica 8:2 (kon.)
koniec
HKM Zvolen
4:5 (3:3, 1:0, 0:2)
HK Poprad
Nedeľa 12.12.2010, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:19
    Poprad dal gól! Hostia vyhrávajú! Kramár vypálil od modrej čiary a puk končí v sieti!
     
    46:55
    Poprad dal gól! Je vyrovnané! Nagy prešiel od vlastnej modrej ako nož maslom, domáci mu ustúpili a Nagy strelou cez obrancu prekonáva Kristína!
     
    37:15
    Zvolen dal gól! Domáci skórujú v oslabení! Škoda najskôr netrafil bránku po úniku a prihrávke Záhorovského, ale potom sa už nemýlil a prekonáva Klempu!
     
    15:24
    Poprad dal gól! Je vyrovnané! Po nevydarenej strele Lapšanského sa puk dostal ku Kmiťovi, ktorému stačilo trafiť prázdnu bránku!
     
    13:15
    Poprad dal gól! Hostia znižujú! Počas signalizovanej presilovky dostal D. Brejčák prihrávku od Kloudu spoza bránky a nekompromisnou delovkou z ľavého kruhu prekonáva Škrečka!
     
    9:25
    Zvolen dal gól! Neuveriteľné, ďalší úder HKm! Po závare pred bránkou a niekoľkých dorážkach sa k puku dostal Otčenáš, aby ho napokon pretlačil do siete!
     
    8:16
    Zvolen dal gól! Bleskurýchlo využitá presilovka! Jurík vyhral buly, puk sa dostal cez Kovářa na modrú k Čiernemu a ten delovkou po druhý krát prekonáva popradského gólmana!
     
    7:52
    Poprad dal gól! Je vyrovnané! Škrečko len vyrazil Bartečkovu strelu k Svitanovi, ktorý puk pohotovo z bezprostrednej blízkosti zamietol za jeho chrbát!
     
    5:44
    Zvolen dal gól! Pucherova parádna akcia! Dostal puk na ľavú stranu a strelou zápästím, ktorá sa odrazila od žřďky, prekonáva Melicherčíka!

    Richard Blaho

    Góly a asistencie: 6. Pucher (Zuzin), 9. Čierny (Kovář, Juík), 10. Otčenáš (Trochta, Škoda), 38. Škoda (Záhorovský) - 8. Svitana (Bartečko), 14. D. Brejčák (Klouda, Kroták), 16. Kmiť (Ľapšanský, Jasečko), 47. Nagy (Jasečo, Kmiť), 56. Kramár (Nagy, Klouda)


    HKM Zvolen: Škrečko - Čierny, Hranáč, Bokroš, Ďaloga, Valach, Juraško, Vosátko, Zošiak - Kovář, Jurík, Záhorovský - Leskovjanský, Pucher, Baláž - Škoda, Trochta, Otčenáš - Zuzin, Cútt.
    HK Poprad: Melicherčík - Kasík, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, J. Brejčák, Nádašdi, Kramár, Kledrowetz - Svitana, Lundberg, Bartečko - Kmiť, Kroták, Lapšanský - Kopecký, Klouda, Nagy - Paločko, Mlynarovič, Rapáč.

    Rozhodca: D. Konc - Šefčík, Výleta