Pardubice – Liberec 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 2:4 (kon.) | Třinec – Sparta Praha 1:5 (kon.)
Plzeň – Litvínov 3:4 (po s.n.) | Kladno – Motor ČB 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Berani Zlín 0:2 (kon.)
Vítkovice – Slavia 7:1 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
cz Nedeľa 12.12.2010, 17:30 • Městský zimní stadion v Kladně • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    54:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na konci kombinace celého kladenského druhého útoku byl VÍTĚZSLAV BÍLEK, který, dostal od zadního mantinelu přihrávku od Treilleho a sám před bránou prostřelil Hrubce. Asistence Sacha Treille a Jaroslav Kalla.
     
    47:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bělohlav vybojoval v rohu pásma puk pro Bicka, kterému se nadvakrát podařilo přihrát na brankoviště zcela volnému PAVLU PATEROVI, který jen zasunul do brány. asistence Jiří Bicek a Radek Bělohlav.
     
    19:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dějou se na Kladně věci, Snopek měl v přesilovce ještě dva střelecké pokusy, pak ale o puk v útočném pásmu přišel, Kladno se v oslabení dostalo do přečíslení čtyř na jednoho, SACHA TREILLE si vyměnil puk s Tomanem a prostřelil Kováře. Asistence Milan Toman.
     
    11:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se do útočné třetiny ale vzápětí dostalo znovu, Látal přihrál do tandemu JAKUBU VALSKÉMU, který nakonec se štěstím Kováře z úrovně pravého kruhu prostřelil. Asistence Martin Látal, Radek Bělohlav.

    Miloš Dvořák

    Góly a asistencie: 12. Valský (Látal, Bělohlav), 20. Treille (Toman), 48. Patera (Bicek, Bělohlav), 55. Bílek (Treille, Kalla)


    Rytíři Kladno: Falter (Cikánek) - Procházka, Toman, Platil, Drtina, Piskáček, Růžička, Kameš - Patera, Bicek, Kuchler - Treille, Kalla, Bílek - Bělohlav, Valský, Látal -Knotek, Kotrla, Eberle
    Banes Motor České Budějovice: Kovář (Hrubec) - Snopek, Šulc, Ptáček, Kolarz, Novák, Tůma, Kotaška - Šimánek, Mikeska, Pletka - Gulaš, Kašpařík, Martynek - Mertl, Langhammer, Podlešák - Kuchejda, Červený, Pšurný R. - Pšurný M.

    Rozhodca: Trombík, Mikula - Hlavatý, Pouzar

    Diváci: 2030