Pardubice – Liberec 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 2:4 (kon.) | Třinec – Sparta Praha 1:5 (kon.)
Plzeň – Litvínov 3:4 (po s.n.) | Kladno – Motor ČB 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Berani Zlín 0:2 (kon.)
Vítkovice – Slavia 7:1 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
HC Sparta Praha
cz Nedeľa 12.12.2010, 17:00Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    59:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta před už vyprazdněnou halou zaklepává další hřebíček do třinecké rakve. Přečíslení zakončil přesnou ránou k levé tyči RADEK SMOLEŇÁK! Asistence: Michal Broš.
     
    58:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Třinec to zkoušel bez brankáře, ale ihned po buly se zmocnil puku PETR TON, který nabral rychlost a dovezl puk až do brány! Bez asistence.
     
    48:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pöpperle by si dnes svůj třetí shut-out určitě zasloužil, ale štěstí tentokráte nestálo na jeho straně. JIŘÍ POLANSKÝ zpoza brány přihrával na brankoviště, odkud se puk v totálně nepřehledné situaci odráží do brány! Asistence: Vojtěch Polák, Jan Peterek.
     
    37:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Studená sprcha a sparťanská lekce v Třinci! Oceláři mohli jen přihlížet další ukázkové akci soupeře. Kombinaci na jeden dotek zakončil nekompromisní ránou TOMÁŠ KŮRKA! Asistence: Petr Kafka, David Výborný.
     
    33:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Třinec obrovsky chybuje. Seman lacině přišel o kotouč, sám před brankářem se objevil LUKÁŠ LUŇÁK a z blízky procedil Hamerlíkovy betony. Rázem je to 0:2! Asistence: Yorick Treille.
     
    31:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta neskutečným způsobem bušila do obrany Třince a vyplatilo se. Totálně unavená obrana Třince sice bojovala, ale agresivnějším hostům vzdorovat nedokázala. Po odražené střele se ve velké skrumáži dorážkou prosadil RADEK SMOLEŃÁK! Asistence: Michal Gulaši, Tomáš Kůrka.

    Adam Sušovský

    Góly a asistencie: 49. Polanský (Polák, Peterek) - 32. Smoleňák (Gulaši, Kůrka), 34. Luňák (Treille), 38. Kůrka (Kafka, Výborný), 59. Ton, 60. Smoleňák (Broš)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík - Richter, Hudec, Zíb, Lojek, Seman, Kania, Vágner - Polák, Bonk, Varaďa – Květoň, Kohn, Růžička – Adamský, Peterek, McGregor - Hrňa, Polanský, Orsava – Mičulka.
    HC Sparta Praha: Pöpperle - O´Brien, Zacpálek, Husák, Gulaši, Hanzlík, Vykoukal, Philipp, Macholda - Kůrka, D. Výborný, Kafka - Ton, Koreis, Hromas - Treille, Broš, Luňák - Bartánus, Karpov, Smoleňák.

    Rozhodca: Orság, Müllner - Prchal, Kis.