Martin – Žilina 1:2 (kon.) | Zvolen – Nitra 1:3 (kon.) | Skalica – HC Slovan 2:3 (po s.n.)
Trenčín – Košice 4:1 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 3:2 (po s.n.)
po s.n.
HK Poprad
3:2 (0:0, 1:0, 1:2)
HC MONACObet Banská Bystrica
Piatok 10.12.2010, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:05
    Hudec vylúčený za vrazenie, Bystričanom pomaly dochádzajú hráči a ak Poprad túto presilovku nevyužije, nezaslúži si v dnešnom zápase vyhrať.
     
    58:46
    Rumpel dostáva trest za hákovanie na strieľajúceho hráča. Akciu rozbehol vypichnutím puku Kmiť, počkal si na nabiehajúceho Jána Brejčáka a Beňo pri zásahu posunul bránku.
     
    57:37
    Bartečko vylúčený za krošček, Rumpel potiahol puk po ľavej strane a v poslednej chvíli mu vypichol puk Nádašdi.
     
    56:02
    Vzájomné vylúčenie - Šechný so Suchým odchádzajú schladiť hlavy.
     
    55:10
    Výkon rozhodcovskej trojice je dnes dosť rozporuplný. Mnohé sťažnosti hostí po verdikte nadmerného počtu hráčov na ľade na ich stranu. Trest si odchádza odsedieť Rumpel.
     
    53:42
    Vylúčený Popradčan Nagy - 10+10min za nešportové správanie.
     
    31:20
    Bambúch 2+2 za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou - na Kasíkovej tvári sa totiž objavila krv. Bez ohľadu na pochutiny na trestnej lavici je toto dobrá príležitosť domácich otvoriť skóre duelu.
     
    31:17
    Kto vie čo nalievajú na trestnej lavici... Ďalším vylúčeným je Cuník a za zbytočné nedovolené bránenie už putuje na trestnú lavicu.
     
    30:49
    Kmiť sa za zákrok svojho kapitána ospravedlňuje, Kroták zrejme trafil Vantrobu na nechránené miesto a odchádza pykať za sekanie.
     
    27:26
    Kmiťovo prenikanie do útočného pásma už bolo zastavené nedovolene - Vartovník si pôjde odsedieť trest za podrazenie.
     
    24:36
    Bystrica Hvila hrubosť, Poprad Kasík hrubosť a Suchý krošček - všetci hráči menšie dvojminútové tresty (presilovka hostí 5-4) po závare a potýčke pred Melicherčíkom po ďalšej z hosťujúcich šancí.
     
    19:34
    Hlinka to so snahou pri forčekingu prehnal a za bránkou hákoval Daniela Brejčáka.
     
    14:13
    Bol to zrejme Vartovník, ktorý sa dostával do šance, po jeho páde pri dvojici domácich obrancov odchádza na trestnú lavicu za hákovanie Kledrowetz.
     
    02:30
    Cuníkovo zbytočné podrazenie v útočnom pásme. Fauloval Kasíka, ktorý predtým zblokoval jeho strelu.
     
    00:30
    Hudec hlavným aktérom aj na druhej strane klziska, agilného Bartečka podrazil a necháva tak príležitosť presilovej hry pre hostí.

    Marián Handzuš

    Góly a asistencie: 36. Lapšanský (Kmiť), 56. Klouda (Kroták, Kopecký), 65. Lapšanský - 41. Šechný (Kútny), 51. Hvila (Hudec, Hlinka)


    HK Poprad: Melicherčík (Klempa) - Kasík, Suchý, Jasečko, D. Brejčák, J. Brejčák, Nádašdi, Kramár, Kledrowetz - Škovira, Lundberg, Bartečko - Kmiť, Kroták Lapšanský - Kopecký, Klouda, Nagy - Paločko, Mlynarovič, Svitana. Tréner - Jaško Ján, asistent - Spišák Róbert.
    HC MONACObet Banská Bystrica: Šimonovič (Beňo) – Cebák, Cuník, Bambúch, Kubka, Vizváry, Vantroba, Biro – Tománek, Hudec, Hlinka – Hamrák, Šechný, Hvila – Rumpel, Paľov, Kútny – Vartovník, Heizer, Bendík. Tréner – Staš Milan, asistenti trénera – Chudý Miroslav, Orzságh Vladimír.

    Diváci: 3723