Benátky n/J – Olomouc 4:1 (kon.) | Jihlava – Chrudim 1:4 (kon.) | Znojmo – Litoměřice 3:1 (kon.)
Chomutov – Kadaň 2:3 (po s.n.) | Tábor – Písek 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 3:2 (po s.n.)
Vrchlabí – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 2:3 (kon.)
koniec
Královští lvi Hradec Králové
2:3 (2:2, 0:0, 0:1)
Medvědi Beroun 1933
cz Streda 08.12.2010, 18:001. liga (ČR)
Partner:
     
    58:44
    Beroun právě vstřelil branku!
    Pro domácí krutý závěr. Minutu před koncem se dostává Beroun do vedení! JIŘÍ HAŠEK se na levé straně zmocnil puku a přízemní střelou překonává Filipa Luňáka. Asistence: Ladislav Vlček.
     
    11:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    A rázem je srovnáno! Jaroslav Roubík objel hostující svatyni a z otočky v kruhu přesně našel JANA HRUŠKU, ten využil toho, že se Cikánek zrovna přemísťoval a vyrovnává otěže zápasu. Asistence: Jaroslav Roubík, Jiří Kadlec.
     
    10:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    A zdá se, že Hradci porada pomohla, jelikož snižují stav utkání na rozdíl jediné branky. Střelu Horáka, kterou tečoval Budínský Cikánek ještě vyrazil, avšak pouze před osamoceného MARTINA KOUDELKU, který pohotově doklepl puk do prázdné branky. Asistence: Vít Budínská, Oldřich Horák.
     
    10:25
    Beroun právě vstřelil branku!
    Tak takovou první třetinu si domácí zcela jistě nepředstavovali. JAKUB VALSKÝ jen tak laxně nahodil puk, který končí za zády Filipa Luňáka. Asistence: Miroslav Forman.
     
    04:23
    Beroun právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se hosté dostávají do vedení. K puku se dostal JAN BESSER, jenž svoji nepříliš důraznou střelou, nicméně přesnou otevírá účet dnešního utkání. Bez asistence.

    Sanny Muharem

    Góly a asistencie: 11. Koudelka (Budínský, Horák), 12. Hruška J. (Roubík, Kadlec) - 5. Besser, 11. Valský (Forman), 59. Hašek (Vlček)


    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Pavelka) - Čáp, Křetínský, Horák, Vágner, Chmelíř, Višňák, Klement - Hruška J., Roubík, Kadlec - Budínský, Koudelka, Volráb - Čermák, Moskal, Kubica - Berger, Macháň, Hruška O.
    Medvědi Beroun 1933: Cikánek (Kareš) - Husák, Nedvěd, Zacpálek, Látal, Jebavý, Jelínek, Malý - Pavel, Kupec, Besser - Hafenrichter, Hašek, Rudovský - Vlček, Pacovský, Švagrovský - Forman, Žalčík, Valský - Polák

    Rozhodca: Petružálek - Čížek, Padevět