Poprad – Martin 6:2 (kon.) | Nitra – Skalica 2:7 (kon.) | Žilina – B. Bystrica 0:0 (odl.)
Košice – HC Slovan 5:4 (po s.n.) | Zvolen – Trenčín 2:3 (kon.)
po s.n.
HC Košice
5:4 (2:2, 1:1, 1:1)
HC Slovan Bratislava
Piatok 26.11.2010, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Košice vyhrali po sam. nájazdoch. (20:15:41)
     
    Koniec zápasu.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    65:00
    Predĺženie skončilo.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:59
    Slovan dal gól! Gól strelil Hujsa. Bude sa predlžovať!
     
    55:16
    Košice dali gól! Autor gólu Jenčík. (Bartoš, Šeda)
     
    Ospravedlňujeme sa za výpadok.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:48
    Ďalšie vylúčenie hostí v krátkom časovom úseku, keď si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť ku Kántorovi aj Tomáš Demel.
     
    39:37
    Na trestnú lavicu si 23 sekúnd pred koncom druhej časti stretnutia sadá za podrazenie Róbert Kántor
     
    39:23
    Signalizované vylúčenie hostí, hrá sa v útočnom pásme Košíc momentálne 6 na 5.
     
    38:12
    Obrovská šanca Jána Lipianskeho, ktorý pozvŕtal obranu oceliarov, už už sa chytal zakončiť, keď mu hokejku do strely vložil jeden z obrancov v modrom, čím zmaril nádeje bratislavského útočníka, ktorý by mal v tom prípade len meter pred bránou voľnú cestu k štvrtému gólu.
     
    37:07
    Zápas je naďalej veľmi vyrovnané, domáci hokejisti majú miernu prevahu no ničivé protiútoku Slovana stále vrátia "Cígerovcov" do stretnutia, dnes to môže byť ešte divoká prestrelka.
     
    35:44
    Slovan dal gól! Už som chcel napísať, že Košice majú miernu prevahu, keď sa k puku DÁVID BUC, ten prešiel až pred bránu kde presnou strelou ho horného rohu opäť vyrovnáva a zatiaľ nekonečná prestrelka pokračuje.
     
    33:33
    Domáci hokejisti teraz dvíhali hokejky nad hlavu, ani dvojnásobná dorážka však neprešla za chrbát pozorného brankára Slovana.
     
    31:29
    Košice dlho držali puk v útočnom pásme, hrali sa so svojim súperom no ku koncovke sa však Čadova družina nedostala, naopak musí sa teraz rýchlo vracať pred Hudáčka.
     
    30:34
    Nebezpečná krížna prihrávka na Hujsu takmer slávila úspech, keď Hudáček nečakal túto prihrávku, stihol sa však premiestniť, útočník hosťujúceho tímu však nakoniec v dobrej pozícii pálil do proti pohybu košického brankára, bohužiaľ pre Slovan len tesne nad.
     
    29:29
    Košičania sa už už dostávali do šance pred bránou, Pavol Rybár však dobre prečítal hru, zareagoval na dlhú prihrávku z vlastného obranného pásma v podaní Deyla a Peter Bartoš sa tak už nedostal k puku, snaha sa však opäť cení a Košice tak získali aspoň vhadzovanie pred Rybárom.
     
    28:58
    Slovan mierne zatlačil domácich pred vlastnú bránu, výsledkom tejto snahy je aspoň vylúčenie Júliusa Hudáčka, ktorý dostáva po osobnom súboji dvoj-minútový trest, miesto neho si ho pôjde odsedieť Dušan Pašek.
     
    27:53
    Domáci hokejisti teraz poslali smerom na bránu svojho súpera dvakrát útočný barel, tlak oceliarov však nevyústil v štvrtý gól, čím by zverenci Rostislava Čadu odskočili od svojho súpera na rozdiel dvoch gólov.
     
    26:45
    Košičania sa teraz musia brániť, Slovan však momentálne nepôsobí ako tiger ale skôr ako levíča, ktoré sa nevie rozhodnúť čo s pukom v útočnom pásme.
     
    26:00
    Július Hudáček si teraz musel dať veľký pozor po strele Kuľhu z dobrej vzdielanosti, puk však skončil len na vyrážačke, ktorý v spolupráci s košickým brankárom poslal gumový projektil na ochrannú sieť.
     
    25:19
    Košice dali gól! Domácim hokejistom sa podarilo skórovať ešte počas presilovej hry, keď v čase návratu Hunu na ľadovú plochu vypálil prudko na bránu VLADIMÍR DRAVECKÝ, ktorý sa dočkal búrlivého potlesku od divákov v Steel aréne, asistencie : Homér, Tabaček.
     
    24:40
    Košice si teraz zahrajú krátko presilovú hru 3 na 5, keď ešte 34 sekúnd bude sedieť na trestnej lavici Huna, k nemu sa pridáva za vyhodenie puku Rudolf Jendek.
     
    24:09
    Ani Košiciam sa momentálne nedarí veľa vody namútiť v útočnom pásme, absolútne sa im nedarí prejsť s pukom útočnou modrou čiarou a poriadne otestovať pozornosť Pavla Rybára v bráne Slovana.
     
    23:14
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si sadá za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou Richard Huna.
     
    21:33
    Slovan nevyužil ponúknutú šancu v podaní kratšej presilovej hry, krátko po návrate Draveckého na ľad sa domáci hokejisti presunuli s pukom do útočného pásma kde však o puk bojujú len pri mantineli.
     
    20:20
    Pohotová strela Martina Kuľhu v útočnom pásme, jeho dobre smerovaný pokus však natrafil len na vynikajúceho Hudáčka, ktorý tento pokus bratislavského hráča vyrazil ľavým betónom do rohu klziska.
     
    20:04
    4 sekundy po úvodnom buly v druhej tretine si na trestnú lavicu sadá Vladimír Dravecký za seknutie.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:13
    47 sekúnd pred koncom prvej tretiny sa budú musieť hostia z Bratislavy brániť početnej nevýhode, keď si na trestnú lavicu za hákovanie sadá Schnabel.
     
    18:24
    Necelé dve minúty pred koncom úvodnej časti stretnutia je skóre na svetelnej tabuli 2:2, diváci mohli vidieť 4 pekné góly a útočný hokej na obidvoch stranách.
     
    17:20
    Dnes to môže byť v košickej Steel aréne ešte veľmi zaujímavé, Slovan nepôsobí zlým dojmom a v dnešnom stretnutí je zatiaľ vyrovnaným súperom majstra z Košíc.
     
    16:17
    Slovan dal gól! Slovan vyrovnáva po nenápadnej akcii, keď sa k strele pred bránou dostal Richard Kapuš, domáci brankár mal zakrytý výhľad a na jeho strelu pod hornú žrď už nedokázal zareagovať.
     
    15:41
    Vladimír Dravecký sa pokúšal z otočky prekvapiť bratislavského brankára, Pavol Rybár však zareagoval včas a tento pokus košického útočníka stihol zakryť v lapačke.
     
    14:32
    Tlak hostí po návrate Marcela Šterbáka utíchol, naopak domáci hokejisti sa za výrazného povzbudzovanie divákov v Steel aréne tlačia pred bránu Pavla Rybára.
     
    13:24
    Dnešné stretnutie má vynikajúcu kulisu, tak ako vždy zápasy so Slovanom sú to najlepšie čo môže naša súťaž ponúknuť a diváci sa dnes určite nenudia.
     
    12:40
    Slovan v závere svojej presilovej hry naďalej drží puk v útočnom pásme, pre hráčov s orlom na hrudi je však momentálne extrémne ťažké odlepiť sa od mantinelu.
     
    11:45
    Pekná individuálna akcia hostí, keď sa Dávid Skokan, "preskackal" s pukom po peknej akcii až pred bránu, jeho strela však nemala potrebnú silu ani smer aby prešla za chrbát pozorného košického brankára.
     
    11:01
    Slovan sa usadil v útočnom pásme, zatiaľ sa mu však nedarí vystreliť smerom na Hudáčka, ktorému výrazne pomáha jeho obrana.
     
    10:38
    Za hru so zdvihnutou hokejkou si momentálne odchádza sadnúť na trestnú lavicu domáci hráč s číslom 10 - Marcel Šterbák.
     
    9:49
    Košice dali gól! Vypredaná Steel aréna môže oslavovať jedno gólové vedenie svojich miláčikov, keď v strednom pásme prebral po rýchlej rozohrávke puk MICHEL MIKLÍK, ktorý neváhal a prudkou strelou vymietol ľavý horný roh Rybárovej brány, asistencia : Július Hudáček.
     
    9:33
    Jaroslav Kristek mal na dosah to čo sa nepodarilo Tabačekovi s pred pár sekúnd, po peknej kombinačnej akcii pálil Kristek do odkrytej brány, veľmi pohotá strela však skončila len na Rybárovi, ktorý sa s námahou dokázal premiestniť k druhej tyčke.
     
    9:14
    Ján Tabaček sa prudkou strelou od modrej pokúsil o druhý gól svojho tímu, tento zámer mu však prekazil pozorným zákrokom brankár bratislavského tímu Pavol Rybár.
     
    8:36
    Neprehľadná situácia pred bránou hostí, keď Pavol Rybár na poslednú chvíľu stihol puk udržať pred bránkovou čiarou, domáci hráči dobiedzali ako sa len dalo ale na druhý gól to teraz nestačilo.
     
    8:20
    Košičania si teraz pri svojej rozohrávke v útočnom pásme veľmi nerozumeli a strácajú puk zo svojej moci, po gumový projektil sa tak musia vrátiť až pred svojho brankára.
     
    7:55
    Domáci hokejisti si zahrajú presilovú hru, keď si na trestnú lavicu sadá za hákovanie Dávid Skokan, ktorý tak na dve minúty oslabí svojich spoluhráčov.
     
    4:43
    Košice dali gól! Domácim hokejistom dlho netrvalo aby vymazali náskok svojho dnešného súpera a vypredaná Steel aréna sa tak môže tešiť z vyrovnávajúceho gólu, ktorého autorom je DUŠAN ANDRAŠOVSKÝ.
     
    4:04
    Slovan dal gól! Gól strelil Bulík, asistencie Cartelli.
     
    Ospravedlňujem sa za vynechaných 6 minút z LIVE prenosu nakoľko cesta z futbalového štadióna v Košiciach k Steel aréne mi trvala dlhšie ako podľa plánu.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:30.

    Rastislav Supik

    Góly a asistencie: 5. Andrašovský, 10. Miklík (Hudáček), 26. Dravecký (Homér, Tabaček), 56. Jenčík (Bartoš, Šeda) - 5. Bulík (Cartelli), 17. Kapuš (Buc), 36. Buc, 60. Hujsa


    HC Košice:
    HC Slovan Bratislava: