1:2
7:66
2:6
2:6
Linda Nosková proti Dalmě Gálfiové nepotvrdila roli favoritky a s turnajem se končí už v prvním kole. První set sice ještě Češka zvládla v tiebreaku, následně ovšem přišly dvě nepovedené sady, které přisoudily výhru Maďarce. Její soupeřka vzejde ze souběžně hraného duelu mezi Karolínou Muchovou s Němkou Jule Niemeierovou.
0:2
4:6
1:6
Vítězná série Kateřiny Siniakové končí druhým kolem Wimbledonu, v němž vítězka turnaje z Bad Homburgu nestačila na zkušenou Ukrajinku Lesju Curenkovou. Siniaková se dnes vůbec nemohla spolehnout na své podání, které si udržela jen dvakrát a šestkrát o něj přišla. Navíc vyrobila 31 nevynucených chyb, zatímco Curenková po rovněž rozháraném začátku zápasu zpřesnila hru a od stavu 4:4 v prvním setu byl zápas jednoznačně v její režii.
1:2
4:6
7:5
1:6
Dvojnásobná wimbledonská čtvrtfinalistka Karolína Muchová (16.) neuspěla v úvodním kole travnatého grandslamu proti loňské čtvrtfinalistce z All England Clubu Jule Niemeierové (103.) a s turnajem se musí rozloučit. Česká tenistka prohrála za dvě hodiny a 45 minut 4:6, 7:5, 1:6. Bylo zřejmé, že Muchové schází herní praxe, jelikož po postupu do finále Roland Garros neodehrála žádné utkání na trávě. A wimbledonský pažit jí nadělal spoustu problémů. Když už se zdálo, že se do toho Muchová dostává, přišlo hodně nepříjemné zranění. Po ztrátě servisu na začátku třetí sady šestadvacetiletá Češka nepříjemně podklouzla, upadla a poranila si pravou nohu či kyčel. Nechala se v šatně ošetřit a vrátila se na dvorec, nicméně ve zbytku utkání ji provázely velké bolesti, které se snažila rozdýchávat. Niemeierová neměla posléze ve třetí sadě už velké problémy s tím, aby duel dovedla do vítězného konce.
0:2
3:6
3:6
Markéta Vondroušová (42.) porazila za hodinu a půl dvakrát 6:3 Veroniku Kuděrmetovovou (12.) a poprvé v kariéře postoupila do třetího kola Wimbledonu. Česká tenistka byla v utkání jistější hráčkou a téměř v každém gemu na returnu kousala. Turnajovou dvanáctku připravila hned čtyřikrát o servis, zatímco ten svůj ztratila pouze jednou. V dalším kole narazí rodačka ze Sokolova buď na Američanku Stephensovou, nebo Chorvatku Vekičovou.
1:0
6:3
4:0
skreč 2
Černý český čtvrtek ve Wimbledonu pokračuje, během ani ne dvou hodin se s turnajem rozloučily Muchová, Nosková, Siniaková a teď i její deblová spoluhráčka Barbora Krejčíková. Ta nestačila na šestnáctiletou ruskou senzaci Mirru Andrejevovou, která ji od začátku jednoznačně přehrávala. Krejčíkovou ještě v úvodu drželo podání a vedla 3:2, od té doby však neuhrála ani gem, nechávala si ošetřovat kotník a zápas nakonec skrečovala.
2:0
6:3
7:64
Anna Karolína Schmiedlová v dnešnej dohrávke ukázala aspoň veľkú bojovnosť, keď dotiahla stratu a zo stavu 2:5 dotiahla druhý set do tajbrejku, keď ešte za stavu 5:6 na podaní odvrátila tri mečbaly. Potom však zle vstúpila do tajbrejku a aj keď aj v ňom dokázala zmazať manko dvoch minibrejkov, tak posledné dva body na podaní absolútne nezvládla a zápas zakončila nešťastnou dvojchybou. Schmiedlová tak zavŕšila veľmi nevydarené predstavenie slovenských tenistov na tohtoročnom Wimbledone, keď všetci traja naši reprezentanti vypadli v prvom kole a dokonca nezískali ani jeden set. To je odo mňa všetko, ďakujem za pozornosť a teším sa nabudúce pri ďalších tenisových online prenosoch!
2:0
6:1
6:2
Marie Bouzková je druhou českou čtvrteční postupující. Za 65 minut porazila Anett Kontaveitovou 6:1, 6:2 a ukončila tak bývalé světové dvojce kariéru. Kontaveitová již před turnajem předeslala, že po Wimbledonu končí kvůli potížím s bederní ploténkou. Přitom Estonce je pouhých 27 let.

V dnešním zápase bylo na Estonce poznat, že jí chybí praxe. Nevynucených chyb vyrobila hned sedmatřicet. Bouzková od úvodu kontrolovala průběh zápasu a až na jeden game, ve kterém málem přišla o náskok 40:0, si nevybrala slabší chvíli. Ve třetím kole si obhájkyně loňského čtvrtfinále zahraje s francouzskou ranařkou Garcíaovou nebo někdejší finalistkou US Open Fernandezovou.
2:1
6:4
6:76
6:3
Je konec, Magda byla dnes bohužel lepší hráčkou a po zásluze vítězí. Předvedla výborné dovednosti na servisu a i během většiny svých prohraných výher byla dominantní hráčkou. Bára bojovala ze všech sil a rozhodně se nemá za co stydět, bylo vidět, že se opravdu snaží převzít nad utkáním kontrolu, jenže pokusy o risk končily ve většině případů v její neprospěch.

Magda Linetteová se ve druhém kole utká s vítězkou utkání mezi nasazenou čtrnáctkou Švýcarkou Belindou Bencicovou a Američankou Danielle Collinsovou.

To už je za mě pro dnešní tenisový program vše, u dalších onlajnů zase někdy na viděnou! Všem fanouškům světového elitního tenisu přeji top den!