Challenger Nonthaburi (Tvrdý povrch)
2:0
7:65
7:5
Osmifinálovým soupeřem Jakuba Menšíka bude Arthur
Cazaux. A bude to další velká výzva, protože Francouz na těchto kurtech minulý týden prošel z kvalifikace až do vyhraného finále s Lloydem Harrisem.
1:2
6:3
6:77
2:6
Zdeněk Kolář (242.) otočil na challengeru v thajském Nonthaburi souboj s favorizovaným Rusem Jevgenijem Donským (321.) a zaznamenal svou premiérovou letošní výhru v hlavní soutěži. Po rychle nabytém vedení 2:0 ztratil Kolář v úvodním setu hned třikrát servis. Ten druhý dospěl bez jediného brejku do zkrácené hry, v níž čelil šestadvacetiletý Čech mečbolu. Ten ale odvrátil a v rozhodujícím setu už na kurtu jasně dominoval. Po výhře 3:6, 7:6(7) a 6:2 narazí v osmifinále buď na Brita Choinskiho, nebo domácího držitele divoké karty Navasirisomboona.
2:0
6:4
6:2
Čtvrtou účast v hlavní soutěži challengeru v životě neproměnil Dominik Palán (413.) v premiérové vítězství. Proti Danielu Michalskému (250.) tahal celý zápas za kratší konec, nevypracoval si žádný brejkbol a dokonce se na příjmu nedostal ani na shodu. Své podání pak ztratil třikrát a s turnajem v thajském Nonthaburi se loučí.