US Open - ženy (Tvrdý povrch)
0:2
4:6
4:6
Jesika Malečková ani letos na US Open nepřekoná brány 1. kola grandslamové kvalifikace. Ukrajince Baindlové podlehla 2x 4:6. Češce nelze upřít bojovnost. V první sadě však nezvládla koncovku, kdy za stavu 4:4 měla i brejbol, ale ten nevyužila a následně si prohrála servis. Ve druhém setu pak Češka dokázala snížit ze stavu 2:5 až na 4:5 a servírovala na vyrovnání. Na to už ale nedosáhla, byť ještě odvrátila dva mečboly soupeřky.
2:0
6:3
6:3
Stále jen sedmnáctiletá Linda Fruhvirtová potvrdila v prvním kole kvalifikace US Open roli velké favoritky a nad Švýcarkou In-Albonovou zvítězila 6:3 a 6:3!

V úvodu prvního setu nedokázala Fruhvirtová proměnit hned šest brejkbolů. Ten sedmý už ale rozhodl první sadu, další brejk totiž k vidění již nebyl a tak česká tenistka šla do vedení. To druhý set byl o něco zajímavější. Fruhvirtová sice ihned odskočila do vedení 2:0, ale poté i ona přišla o své podání. Následně však Ylena In-Albonová ztratila další dva servisy a bylo po zápase.

Ve druhém kole se může Linda Fruhvirtová těšit na souboj s vítězkou duelu Vögeleová – Alvesová.
2:0
6:1
7:62
Linda Nosková (87.) vkročila do své premiérové kvalifikace US Open mezi dospělými vítězně. Sedmnáctiletá Češka napodobila na kurtu číslo 11 krajanku a jmenovkyni Fruhvirtovou a porazila za hodinu a 19 minut 6:1 a 7:6(2) Katarzynu Kawaovou (163.) z Polska. Po hladkém úvodním setu přišla Nosková v tom druhém dvakrát o výhodu brejku a nakonec musela absolvovat zkrácenou hru. V té už ale povolila o dvanáct let starší protivnici pouhé dvě výměny, a po zásluze tak v New Yorku postoupila do druhého kola. V tom narazí buď na Kanaďanku Bouchardovou, nebo Japonku Najtóovou.