Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
Víťazka: Tiril Eckhoffová (NOR)
koniec udalosti
Ženský šprint v Česku je už minulosťou. Tieto preteky SP dokázala vyhrať hlavná favoritka Tiril Eckhoffová z Nórska, druhá skončila Julija Džimová z Ukrajiny a tretia je napokon Lisa Vittozziová z Talianska, ktorá tak po dlhšej dobe opäť stojí na pódium.

Paulína Fialková začala čistou streľbou, ale potom spravila dve chyby na tej druhej a dnes končí na 25. mieste. Jej sestra Ivona musela dokopy do troch trestných okruhov, napokon končí na 46. mieste. Obidve sa tak kvalifikovali do zajtrajšej stíhačky, čo je dobrá správa. Naša tretia reprezentantka a debutantka Mária Remeňová musela rovnako do troch trestných okruhov, na prvom úseku začala čisto, nevyšiel jej ten druhý a v zajtrajšej stíhačke ju neuvidíme.

O 15:40 je na programe ešte v tomto stredisk aj šprint mužov, z ktorého vám rovnako ponúkame náš prenos. Ale už sa od 12:30 môžme sústrediť na druhé kolo slalomu v Jasnej, kde Petra Vlhová bojuje o víťazstvo. Aj z tohto podujatia vám ponúkame náš prenos.

Ďakujem za pozornosť, prajem pekný deň!
Víťaz: Simon Desthieux (FRA)
koniec udalosti
Po šprinte žien sa skončil aj ten mužský šprint. Jeho víťazom sa stáva francúzsky reprezentant Simon Desthieux. Druhé miesto patrí Švédovi Sebastianovi Samuelssonovi a trietiu priečku obsadil Arnd Peiffer z Nemecka. Všetci traja sa dnes na strelnici nepomýlili.

Z našich sa dnes darilo úspešne len Šimonovi Bartkovi. Na trať vyrazil so štartovným číslom 101, ale po výbornom streleckom výkone 0+1 končí na bodovanom 40. mieste a predstaví sa aj v zajtrajšej stíhačke! Pre Šimona je to najlepší výsledok v jeho kariére. Michal Šíma spravil na každom úseku jednu streleckú chybu a končí na 70. mieste. Tomáš Hasilla spravil o jednu chybu viac a končí na 85. mieste.

Biatlonový program pokračuje aj zajtra. Ako bolo spomenuté, budeme sledovať stíhacie preteky. Ženy začínajú o 12:00 a muži o 16:00. V oboch bude mať svoje zastúpenie aj Slovensko, pozývame vás na sledovanie našich prenosov.

Ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok dňa!