Australian Open - ženy (Tvrdý povrch)
0:2
3:6
6:75
Z tohoto utkání je to vše. Děkujeme vám za pozornost a u dalších přenosů z Australian Open již brzy na viděnou.
2:0
6:2
6:2
Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den!
0:2
6:74
6:73
Kristýna Plíšková končí na Australian Open již v prvním kole. Proti Heather Watsonové ztratila oba tiebreaky a s turnajem se loučí.

V úvodním dějství se obě tenistky předháněly s úspěšností servisu. Bez jediného brejkbolů dospěl set až do tiebreaku, ve kterém byla úspěšnější britská tenistka. To druhou sadu odstartovala mnohem lépe Plíšková, své vedení 3:0 ale záhy ztratila a naopak Watsonová se vrátila do zajetých kolejí z prvního setu. V jedenácté hře odvrátila rodačka z Loun hned čtyři brejkboly a zdálo se, že má nejhorší za sebou. V tiebreaku však v klíčovou chvíli vyrobila dvojchybu a v závěr už nedokázala Watsonové zabránit v postupu.

Na Heather Watsonovou čeká ve druhém kole lepší z utkání Kontaveitová – Sasnovičová.
1:2
3:6
6:2
2:6
Barboru Krejčíkovou nezastavily zdravotní potíže uprostřed druhé sady, kvůli kterým si musela vyžádat poměrně dlouhé ošetření, dokázala se vrátit na vítěznou vlnu a v rozhodujícím setu byla už lepší hráčkou.
Do dějin vejde tento zápas především kvůli neuvěřitelně vysokému počtu 23 brejkbolů, z nichž stačila brněnské rodačce ani ne čtvrtinová úspěšnost. Na začátku zápasu proměnila v nekonečném gemu až osmý brejkbol na 2:1, kterým se dostala do rozhodujícího trháku a sama bez potíží dopodávala s pomocí druhého prolomeného servisu soupeřky na 6:3.
Na úvod prostřední sady postihl někdejší deblovou světovou jedničku herní výpadek a i když se dokázala vzchopit a vyrovnat z 0:2, po zdravotních potížích ji rychle ztratila.
Ani žebříčkově výše postavená tenistka z Číny však neudržela formu a v posledním setu znovu dvakrát ztratila podání, přičemž pokaždé to bylo po vymazání ztráty 0:40 i další nevýhody z pátého brejkbolu.
2:0
7:5
6:2
Z tohoto zápasu je to vše. Děkujeme za pozornost a u dalších přenosů zase brzy na viděnou.
0:2
0:6
2:6
V druhém kole na Karolínu Plíškovou zřejmě čeká pořádně těžší soupeřka, čtyřicátá hráčka světa Danielle Rose Collinsová, která Karolínu porazila před týdnem tady v Melbourne v přípravném turnaji dvakrát 7:6.

Collinsová své první kolo proti Rumunce Bogdanové ještě hraje, první set ale ovládla výsledkem 6:3.