2:1
7:64
6:74
6:4
S konstatováním, že je Markéta Vondroušová první postupující českou hráčkou během dnešní noci, se s vámi loučím a těším se u dalších on-line přenosů na počtenou.
2:1
6:0
4:6
6:3
Jinak Marie Bouzková si zahrála před diváky a takových sportovců moc není, co mají momentálně takovou příležitost. Kdo by to byl řekl před rokem, ale prostě to tak je. Bartyovou čeká čtvrtfinále s Američankou Rogersovou. Pro Bouzkovou je nejbližším programem Australian Open, které začíná příští týden.
0:2
6:75
6:73
Nejvýše žebříčkově postavená česká tenistka se s turnajem loučí již v osmifinále. Do zápasu vstoupila výborně a rychle vedla 2:0. Američanka se však rychle rozpodávala a zaznamenala sérii 16 vyhraných výměn na servisu. Sama vzala i s trochou štěstí Plíškové podání a dokonce měla setbol na 6:4. Karolína ještě posunula sadu do tie-breaku, v němž odvrátila další trojici setbolů, ale celkově pátý už Collinsová využila.
Ve druhé sadě nedávala nasazená trojka soupeřce na podání šanci, sama však neproměnila tři brejkboly a ve dvou dalších gemech vedení třicet nula. V tie-breaku už se dopustila příliš nevynucených chyb a z turnaje předčasně vypadává.
2:1
5:7
6:1
7:67
Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den!