23:33
(13:17)
koniec
Šala si pro výhru šla od začátku zápasu, který nakonec končí 23:33. Ode mne je to vše, díky za pozornost a někdy napočtenou!
25:25
(17:15)
koniec
Ohlasy po zápase

Ivo Sádlo, vedoucí mužstva SHK Veselí nad Moravou

"Z naší strany se jednalo o velmi nepovedený zápas. My jsme všichni k tomu přistupovali, že jsou to povinné domácí body, nakonec jsme rádi za ten jeden bod, který jsme uhráli v poslední vteřině. Od začátku zápasu neplnily hráčky pokyny trenéra – individuální činnost, díravá obrana, hodně technických chyb. Všechny hráčky se musí zamyslet nad svým výkonem."

Juraj Fogarassy, trenér ŠKP Bratislava

"Já si myslím, že jsme viděli vyrovnaný zápas, aspoň z našeho pohledu, protože Veselí je v tabulce trochu lepší, byl od počátku vyrovnaný zápas a skončil spravedlivou remízou. Já jsem na své hráčky hrdý, jelikož jsme nebyli kompletní, museli jsme dost improvizovat a z toho pohledu jsem s výkonem mužstva spokojený. Kdybychom byli trochu úspěšnější v proměňování čistých gólových šancí, mohli jsme si ještě jeden bod ukráct."
23:20
(15:9)
koniec
Peter Dávid, trenér DHK Baník Most: "Z naší strany byl úvod utkání velmi nervózní, pak už jsme se docela chytli a hráčky si začaly věřit, což nám také přineslo vedení po první půli. Vstup do druhé půle byl pro mě velmi nepochopitelný, když jsme nedokázali vůbec prosadit a dali tak soupeři šanci se dotáhnout. Jsem rád, že holky ten závěr zvládly, protože takové zápasy jsou pro nás důležité."


Petra Vítková, trenérka DHC Slavia Praha: "Dneska jsme Mostu dokázali, že jsme vyrovnaným soupeřem, obdrželi jsme jen 23 branek, což je myslím velmi slušné proti takto silnému soupeři, škoda jen toho závěru druhé půle."