US Open - ženy (Tvrdý povrch)
2:1
6:2
1:6
6:3
Kdo nešel spát a vydržel na souboj sester Williamsových, ten rozhodně nemá čeho litovat! Sledovali jsme krásný souboj, ve kterém nechybělo snad nic! Třísetová bitva, v níž se obě hráčky trumfovaly zejména tvrdým podáním a prudkými údery, skončila lépe pro Serenu Williamsovou, která si vybrala slabší chvilku ve druhém setu, ale v tom třetím, rozhodujícím, potvrdila roli favoritky a postupuje do další fáze turnaje, v níž se utká s Italkou Vinciovou.

Ode mě je to pro tuto chvíli vše, ale pokud nemáte tenisu stále dost, zvu Vás na utkání mezi Novakem Djokovičem a Felicianem Lopezem, který pro Vás za zhruba 25 minut bude komentovat Martin Augustin. Přeji hezké tenisové zážitky.
1:2
6:4
4:6
2:6
Petra Kvitová dnes nebyla úplně ve své kůži, v prvním setu sice byla lepší hráčkou na dvorci, ale od druhé sady a zejména od rebrejku Pennettaové na 2:3 se misky vah převážily na stranu italský tenistky, která podruhé v kariéře postupuje do semifinále na US Open a grandslamovém turnaji.

Kvitová v utkání zahrála hned 41 vítězných míčků, ale zároveň nastřílela hned 60 nevynucených chyb a to je hlavní důvod, proč dnes neměla moc šancí na postup.

Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek dne.
1:2
3:6
6:4
4:6
Simona Halepová nakonec poráží Victorii Azarenkovou po výsledku 6:3, 4:6 a 6:4 a v semifinále US Open se utká s Flavií Pennettaovou, která vyřadila naší Petru Kvitovou.

Dnešní zápas Simona Halepová vyhrála díky tomu, že udělala o 23 nevynucených chyb méně než její soupeřka a také díky skvělému pohybu za základní čarou.

Já se s vámi loučím a přeji dobrou noc.