Skryť komentáre   Zobraziť podrobnosti
Vítěz: F. Hansdotterová (SWE)
koniec udalosti
1. kolo posledního slalomu žen je za námi a na průběžném prvním místě je Švédka Frida Hansdotterová, která vede o sedm setin před Američankou Mikaelou Schiffrinovou. Dobrou formu potvrdila Slovenka Veronika Velez Zuzulová, která je s vyšším startovním číslem na třetím místě. Za svůj výkon se rozhodně nemusí stydět česká slalomářka Šárka Strachová, která je průběžně pátá. Tímto se s Vámi loučím a srdečně Vás zvu ke sledování 2. kola, které začne v 11:30.
Vítěz: H. Kristoffersen (NOR)
koniec udalosti
První kolo obřího slalomu je za námi. Nejlépe ho zvládl Nor Henrik Kristoffersen, který předčil Němce Fritze Dopfera o 8 setin sekundy. Na třetí pozici je zatím další Nor Leif Kristian Haugen. Průběžný vedoucí muž světového poháru Marcel Hirscher je zatím na šesté pozici a bude ztrácet 97 setin sekundy. Naopak Kjetil Jansrud první kolo úplně pokazil a průběžně je až 21. se ztrátou 2,10 sekundy.

To je zatím z mé strany vše a ve 12:30 se na vás budu těšit u textového onlajnu z druhého kola!
Vítěz: M. Shiffrinová (USA)
koniec udalosti
Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou.
Vítěz: H. Kristoffersen (NOR)
koniec udalosti
Dnešní závod obřího slalomu je u konce! Po velmi dramatickém závěru se stal vítězem Henrik Kristoffersen, který předvedl famózní jízdu a zvítězil s náskokem 79 setin sekundy! Druhé místo obsadil Němec Fritz Dopfer. Třetí místo obsadil domácí závodník Thomas Fanara!

Na "bramborové" pozici se umístil Marcel Hirscher, který si tak zajistil zisk malého kříšťálového glóbu v této disciplíně! Pátý dojel Francouz Victor Muffat-Jeandet, který zajel výborně druhé kolo!

CELKOVÉ POŘADÍ SP OBŘÍHO SLALOMU
1. Marcel Hirscher (AUT) 690 b.
2. Alexis Pinturault (FRA) 487 b.
3. Ted Ligety (USA) 462 b.
4. Fritz Doprfer (GER) 346 b.
5. Thomas Fanara (FRA) 330 b.
6. Henrik Kristoffersen (NOR) 266 b.
7. Victor Muffat-Jeandet (FRA) 261 b.
8. Felix Neureuther (GER) 247 b.
9. Benjamin Raich (AUT) 227 b.
10. Roberto Nani (ITA) 214 b.

V celkovém pořadí světového poháru je situace stále otevřená, neboť Hirscher má náskok 60 bodů na druhého Jansruda. Nor by tak ještě teoreticky Hirschera mohl dotáhnout. Zítra se ale jede slalom, což je Rakušanova parádní disciplína. Uvidíme, jak to zítra vše dopadně!

To je z mé strany vše a u dalšího textového onlajnu se těším brzy nashledanou!