Australian Open - ženy (Tvrdý povrch)
2:1
6:1
1:6
6:0
Hantuchová ako aj jej ďalší naši predchodcovia končia v druhom kole turnaja.
2:0
6:1
6:4
Tereza Smitková na Australian Open končí ve druhém kole. Dvacetiletá česká tenistka dnes nestačila na Camilu Giorgiovou z Itálie, která ji přehrála prakticky ve všech činnostech a povolila jí jen jediný brejkbol v samém závěru utkání. Ten ale Smitková nevyužila a při svém debutu v hlavní soutěži na grandslamu více než jedno vítězství nepřidá. Ani to ale rozhodně není málo, o Tereze určitě ještě hodně uslyšíme. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek noci třeba právě u našich přenosů z Australian Open. Ve hře dnes ještě bude Petra Kvitová, Denisa Allertová a Barbora Záhlavová-Strýcová.
2:0
6:2
6:0
V treťom kole čaká na Cibulkovú jedna z dvojice Allertová – Cornetová.
1:2
4:6
7:62
2:6
Cornetová se tedy nakonec raduje z postupu, i když to dnes měla hodně těžké. Rozhodly pro ní však větší zkušenosti s takto těžkými zápasy a především nepříjemnými momenty v koncovkách setů. Přitom mohlo být už dohráno, kdyby alespoň jednou ze dvou pokusů doservírovala zápas do konce ve druhém setu. Nestalo se tak a Allertová si tedy připsala druhý set. V tom třetím, už to ale psychicky nezvládla, a proto se musí s Australian Open rozloučit.
2:0
6:2
6:4
Petra Kvitová tedy zvládla roli favoritky když porazila Monu Barthelovou ve dvou setech. Jako klíčový se ukázal šestý game druhé sady, kde Kvitová odvrátila celkem pět brejkbolů. Sama pak využila jeden za tří a to se ukázalo jako klíčové. ve 3. kole bude čekat nasazenou čtyřku v Melbourne Parku Američanka Madison Keysová.
2:0
6:1
7:5
To je ode mě pro dnešek vše. Přeji vám povedený čtvrtek.