Žilina – Slovan Bratislava 0:3 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
0:3 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
Piatok 05.04.2024, 17:30 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga - skupina o titul • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Žltá karta pre tím ŠK Slovan Bratislava (Kenan Bajrić).
     
    89
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
    z ihriska odchádza Tigran Barseghjan, prichádza Jaromír Zmrhal,
    z ihriska odchádza Kevin Wimmer, prichádza Spyros Risvanis,
    z ihriska odchádza Cesar Blackman, prichádza Filip Lichý.
     
    87
    Slovan dal gól!
    Defenzíva Žiliny už asi hodila uterák do ringu, pretože Marko Tolić sa až príliš ľahko pohral s obrancami a prudkou strelou síce nechal vyniknúť Belka, lenže ten loptu vyrazil pred seba a voľný TIGRAN BARSEGHJAN zblízka strieľa svoj druhý gól.
     
    80
    Mário Sauer si nabehol na hranicu pokutového územia, kde aj obdržal loptu. Mladík pálil z prvej nad brvno svätyne Borjana.
     
    75
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
    z ihriska odchádza Nino Marcelli, prichádza Marko Tolić.
     
    74
    Tigran Barseghjan poslal krásny pas zľava na vzdialenejší roh malého vápna. Ako prvý tam bol Cesar Blackman a mieril k žrdi, skvele zasiahol Belko.
     
    70
    Striedanie v tíme MŠK Žilina:
    z ihriska odchádza Xavier Adang, prichádza Antoin Essomba.
     
    69
    Slovan dal gól!
    Žilinské šance zostali nevyužité, preto prišiel trest. Hostia krásne prešli dopredu. Pauschek vyhral súboj, Blackman posunul loptu pred šestnástku a Tigran Barseghjan prihral do veľkého vápna, kde voľný NINO MARCELLI aj so šťastím prestrelil Belka.
     
    65
    Striedanie v tíme MŠK Žilina:
    z ihriska odchádza Patrik Iľko, prichádza Kélian Nsona,
    z ihriska odchádza Samuel Ďatko, prichádza Eric Bile.
     
    64
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava:
    z ihriska odchádza Dávid Strelec, prichádza Lukáš Pauschek.
     
    63
    Posledné minúty patrili Žiline, ale tá gól nedala a mohla inkasovať, pretože Nino Marcelli si zľava pekne potiahol loptu okolo jedného z obrancov a zakončil do bočnej siete.
     
    60
    Samuel Ďatko sprava vošiel do pokutového územia, prudká strela bola zablokovaná, ale odrazila sa na malé vápno. Jambora vo veľkej šanci na poslednú chvíľu zablokoval Bajrič.
     
    55
    Žilinčania sa po ďalšom rohu hostí dostali do rýchlej kontry. Voľný Xavier Adang pálil z hranice pokutového územia vedľa brány.
     
    54
    Matúš Vojtko dostal prihrávku na roh malého vápna a strieľal z nebezpečnej pozície, ale Ľubomír Belko bol pripravený. Následná lopta z rohu sa od žilinských hráčov odrazila iba tesne vedľa brány.
     
    53
    Dominik Javorček centroval z rohového kopu. Loptu Kyriakos Savvidis nešťastne nasmeroval na päťku, kde bol voľný Ján Minárik. V stopercentnej možnosti trestuhodne zlyhal.
     
    49
    Nino Marcelli sa veľmi pekne presadil v šestnástke súpera a nebezpečne strieľal k žrdi, no veľký pozor si dal Ľubomír Belko.
     
    46
    Striedanie v tíme MŠK Žilina:
    z ihriska odchádza Krisztian Bari, prichádza Dominik Javorček.
     
    37
    Samuel Gidi mal priestor pred šestnástkou súpera a poslal veľmi zaujímavý pokus smerom pod brvno. Milan Borjan si pripísal dôležitý zákrok.
     
    33
    Dávid Strelec pekne posunul loptu do šestnástky. Tigran Barseghjan strieľal prudko ľavačkou, z prvej mieril do stredu brány. Ľubomír Belko si tak dal pozor.
     
    31
    Centre Marcelliho aj Strelca síce defenzíva domáceho tímu posunula preč, ale nakoniec sa k lopte dostal Cesar Blackman a málo chýbalo, aby jeho rana skončila v bráne.
     
    26
    Slovan dal gól!
    Xavier Adang sa po zisku lopty odhodlal k strele, ale trafil iba hráčov súpera. Slovan okamžite otočil hru. Nino Marcelli zo stredu poľa vymyslel kolmicu za obranu a TIGRAN BARSEGHJAN zakončil ľavačkou po trávniku okolo Belka presne k žrdi.
     
    23
    Kyriakos Savvidis stratil loptu, následne ju Samuel Gidi prihral do šestnástky, kde si Mário Sauer zasekol obrancu a ľavačkou z veľmi dobrej pozície pálil tesne nad.
     
    22
    Matúš Vojtko dobehol dlhý pas na krídlo a poslal center do päťky, kde loptu neodkopol Tomáš Hubočan. Takmer to využil Dávid Strelec, lenže skúsený obranca sa rýchlo zorientoval a odkop na druhý pokus predviedol.
    Zostav si svoj hokejový DREAM TEAM na European Fantasy League. Získaj bonus a zahraj si slovenskú ligu či Premier League!

    Matej Kubove

    Góly: 26. Barseghjan (Marcelli), 69. Marcelli (Barseghjan), 87. Barseghjan

    Karty:   90+3. Bajrić (SBA)


    MŠK Žilina: Belko – Minárik (C), Hubočan, Ndjeungoue – Ďatko (65. Bile), Gidi, Adang (70. Essomba), Bari (46. Javorček) – Sauer – Jambor, Iľko (65. Nsona).
    Náhradníci: Belaník, Badžgoň – Jaššo, Stojčevski, Javorček.

    Tréner: Jaroslav Hynek

    ŠK Slovan Bratislava: Borjan – Bajrić, Kašia (C), Wimmer (89. Risvanis) – Blackman (89. Lichý), Kankava, Savvidis, Vojtko – Barseghjan (89. Zmrhal), Strelec (64. Pauschek), Marcelli (75. Tolić).
    Náhradníci: Trnovský, Hrdina – Sharani.

    Tréner: Vladimír Weiss

    Rozhodca: Gemzický – Štrbo, Vitko – Dohál

    Diváci: 2955