Topoľčany – Trnava 9:0 (kon.) | Žiar nad Hronom – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Dubnica – Vlci Žilina 1:3 (kon.)
koniec
HC Topoľčany
9:0 (3:0, 6:0, 0:0)
HK Gladiators Trnava
Streda 21.02.2024, 18:00 • Zimný štadión Topoľčany • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Pred treťou tretinou boli na stole dve otázky. Či zaznamenajú Topoľčany desať gólov a či brankári Erik Šebo s Matúšom Nagyom, ktorý bol striedaný v prvej tretine, neinkasujú. Všetko ostalo po starom. Vieme, aké problémy majú v Trnave, preto skóre až tak veľmi nedesí. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:10:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    57:22
    Trnava hrá s piatimi hráčmi.
     
    56:18
    Výborná súhra Topoľčian! Postavenie a pohyb Surového naznačovali, že bude v úmysle oklamať Nagya! Podarilo sa! Ale Henrich Ručkay osamotený na pravej strane nezvládol zakončiť do otvorenej svätyne!
     
    55:22
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava:
    Marko – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    54:53
    Elegantný prechod od Šachvorostovova. Pri zakončení mu ale prekážala jedna z trnavských hokejok, preto bol jeho pokus zblokovaný.
     
    53:59
    Zakázané uvoľnenie hostí. Bartakovics sa postaví na buly proti Žacovi.
     
    51:30
    Piačka sa stal víťazom vhadzovania v útočnej tretine. Pánik vypálil od modrej čiary. Nagy sa odviezol na betónoch vľavo, no pokusu sa nezmocnil.
     
    Reklamná prestávka.
     
    51:19
    Trnava hrá s piatimi hráčmi.
     
    50:43
    Trnavčania dokázali vyhodiť puk cez všetky čiary.
     
    50:00
    Do konca stretnutia zostáva desať minút. Táto presilovka otvára šancu Topoľčanom na strelenie vytúženého jubilejného gólu.
     
    49:19
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava:
    Marko – 2 min., hákovanie.
     
    48:48
    Novák sa sústredil na pohyb hostí. Galimov mieril po pravom krídle. Jeho cieľom bolo prehodenie si puku do stredu, ale skúsený matador mu to vypichol.
     
    48:23
    Gaťár sa nedostal k streleckému pokusu, Matej nemohol konať bez prípravy, ale až po prikopnutí. Nagy sa za ten krátky čas zorientoval a aj teraz oddialil zavŕšenie domácej desiatky.
     
    47:08
    Jeden z mála trnavských hráčov, ktorí sa snažia dokončiť duel v nejakom nasadení, je Antonov. Avšak jeho prienik cez útočnú modrú čiaru bol pod vplyvom topoľčianskej presily odsúdený na neúspech.
     
    46:11
    Pánik si v pokoji mieša puk za brankárom Šebom. Nie je vôbec nútený hnať sa na druhú stranu klziska. O osude stretnutia je rozhodnuté už poriadne dlho.
     
    44:13
    Útočil domáci tím. Na ľadovú plochu prišiel Plochotnik aj s juniorom Kodajom, ale druhý presný zásah nedosiahol. Nagy pozbieral puk.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Ivan Harčár


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Plochotnik (J. Urban), 5. Bartakovics (Matej, M. Novák), 13. M. Novák (Bartakovics, Matej), 24. Kodhaj (J. Urban), 24. H. Ručkay (M. Novák, M. Surový), 31. Plochotnik (Legalin), 34. Bartakovics (H. Ručkay, Matej), 37. M. Surový (Matej), 39. Bartakovics (Matej, Pánik)


    HC Topoľčany: Vojvoda (41. Šebo) – Bystričan, J. Urban, M. Novák, Babrusev, J. Štefanka, Pánik – M. Surový, Bečka, H. Ručkay – Legalin, Plochotnik, Šachvorostov – Matej, Bartakovics, Gaťár – D. Gergel, Piačka, Kodhaj.
    Tréner: Roman Stantien.

    HK Gladiators Trnava: M. Nagy (13. Köszeghy – 41. M. Nagy) – Škultéty, Kocúr, Ejem, Marko, Korím, Dúžek – Galimov, Holovič, Jurák – Haščič, R. Kukumberg st., Miklík – Antonov, Kupka, A. Barcík – Piskarev, Žac, Danko.
    Tréner: Martin Baran.

    Rozhodca: Krist, Staňo – Nosek, Zelený.