Sparta Praha – Kometa Brno 4:5 (1:3 po s.n.) | Třinec – Litvínov 5:2 (kon.) | K. Vary – Hradec Králové 0:3 (kon.)
Kladno – Plzeň 3:4 (po pr.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 7:1 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Rytíři Kladno
3:4 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
cz Nedeľa 18.02.2024, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga (ČR) • 46. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:05
    Plzeň právě vstřelila branku! Klepišova obrovská chyba znamená vítězství Plzně. ADRIÁN HOLEŠINSKÝ sebral Klepišův odevzdaný kotouč na modré čáře a sám proti Bowovi se nemýlil. Bez asistence.
     
    58:16
    Plzeň právě vstřelila branku! A je srovnáno. Zámorský vystřelil od modré a ADRIÁN HOLEŠINSKÝ kotouč dorazil až za Bowa. Asistence: Petr Zámorský.
     
    57:49
    Plzeň právě vstřelila branku! ALEKSI REKONEN od modré vystřelil, Bow kotouč vyrazil a od kladenského hráče se puk odrazil do sítě. Rozhodčí se ale ještě koukali na video kvůli vyloučení Marteneta, který se dopustil krosčeku. Asistence: Petr Zámorský, Jakub Lev.
     
    55:36
    Kladno právě vstřelilo branku! Kladenští po šesti vteřinách přesilové hry jdou do vedení 3:1. Střelu Jakuba Klepiše Hlavaj pouze vyrazil, toho využil EDUARDS TRALMAKS, který po kotouči skočil a z brankoviště ho dal až do branky. Asistence: Jakub Klepiš.
     
    43:59
    Kladno právě vstřelilo branku! Na Hlavaje vystřelil Hejda, jehož střelu vyrazil brankář před sebe. Tam se k dorážce mohl dostat Pytlík, ale jen promáchl a RADEK SMOLEŇÁK měl tak volný prostor na přesnou dorážku k pravé tyčce. Asistence: Tadeáš Hejda, Jiří Ticháček.
     
    38:52
    Kladno právě vstřelilo branku! Kladenští měli teď asi pět šancí, kdy mohli dát puk do prázdné branky. Nakonec ale přeci jen je kotouč za Hlavajem. Rozhodčí ale ještě zkoumali situaci na videu. Střela MARTINA PROCHÁZKY prošla nejdříve pouze brankovištěm, následně trefil Smoleňák jen tyčku a až další šance Procházky z pravé strany skončila opravdu v brance. Bez asistence.
     
    18:18
    Plzeň právě vstřelila branku! Hosté otevírají skóre zápasu v přesilové hře. PETR ZÁMORSKÝ si z modré čáry nabruslil na pravou stranu a trefil se přesně k levé tyčce. Asistence: Jakub Lev.

    Anna Ardonová

    Góly a asistencie: 39. M. Procházka, 44. Smoleňák (Hejda, Ticháček), 56. Tralmaks (Klepiš) – 19. Zámorský (Lev), 58. Rekonen (Zámorský, Lev), 59. Holešinský (Zámorský), 63. Holešinský


    Rytíři Kladno: Bow (Mitens) – Ticháček, Hejda, Slováček, Nemčík, Martenet, Veber – Sideroff, Melka (A), Tralmaks – Smoleňák (C), Klepiš, M. Procházka – Strnad (A), Pytlík, Jarůšek – Vimmer.
    Tréner: Otakar Vejvoda

    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Houdek) – Malák, Zámorský, Piskáček (A), Bučko, Laakso, Dujsík, Kvasnička – Holešinský, Indrák, Schleiss – Šiler, Mertl, Lev (A) – Pour (C), Benák, Rekonen – Matýs, M. Soukup, Jansa.
    Tréner: Petr Kořínek

    Rozhodca: Hribik, Mejzlík – Frodl, Hynek

    Diváci: 1637