Frýdek-M. – Prostějov 5:1 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 3:0 (kon.) | Zlín – Slavia 2:0 (kon.)
Znojmo – Třebíč 5:0 (kon.) | Pardubice B – Vsetín 3:2 (2:1 po s.n.) | Sokolov – Kolín 3:5 (kon.)
koniec
HC Frýdek-Místek
5:1 (1:0, 3:1, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Pondelok 12.02.2024, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance Liga (CZ) • 46. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:42 Vladimír SVAČINA - 5:1
     
    57:42
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Polárkou zní Pátá! VLADIMÍR SVAČINA vystihl na obranné modré hostující přihrávku a vydal se do samostatného úniku, který proměnil střelou nad lapačku Štipčáka – 5:1. Bez asistence.
    30:55 Oskar HAAS - 4:1
     
    30:55
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí dnes střílejí góly jen v přesilovkách! Vladimír Svačina osvědčil svůj přehled ve hře, když nabil OSKAROVI HAASOVI na levý kruh, který z první prostřelil Štipčáka. Ten tedy nevydržel s čistým štítem příliš dlouho. Asistence: Vladimír Svačina a Jakub Doktor.
    26:11 Jan VESELÝ - 3:1
     
    26:11
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté rychle snižují! Frýdečtí už možná byli nahoře až moc a trošku zapomněli na obranu. Tomáš Hanousek vymyslel od pravého mantinelu krásný pas na levý kruh a proti střele JANA VESELÉHO se Mokry nemohl stačit včas přesunout – 3:1. Asistence: Tomáš Hanousek a Tomáš Jiránek.
    24:24 Samuel KRAJČ - 3:0
     
    24:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Přesilovky dnes Rysům vycházejí fantasticky! Využili i třetí. Rostislav Marosz zavezl puk do útočného pásma. Tam ho nahrál k pravému mantinelu Michalovi Ramíkovi, který kotouč přenechal SAMUELOVI KRAJČOVI a ten z jedničky vymetl vzdálenější horní růžek Pavelkovy branky. Asistence: Michal Ramík a Rostislav Marosz.
    22:42 Filip HAMAN - 2:0
     
    22:42
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka domácích ze dvou! Rostislav Marosz nabil na modrou čáru FILIPOVI HAMANOVI, který nijak nespekuloval a z první poslal dělovku k pravé tyčce z pohledu Pavelky – 2:0. Asistence: Rostislav Marosz.
    19:47 Radek VESELÝ - 1:0
     
    19:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení 13 sekund před přestávkou a 2 sekundy před vypršením přesilovky! Vladimír Svačina přebral puk u pravého mantinelu a nahrával ho mezi kruhy pro Jakuba Doktora. Ten ho dokázal posunout na RADKA VESELÉHO, jenž zakončoval do odkryté branky. Asistence: Jakub Doktor a Vladimír Svačina.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 20. R. Veselý (Doktor, Svačina), 23. Haman (Marosz), 25. Krajč (Ramik, Marosz), 31. Haas (Svačina, Doktor), 58. Svačina – 27. J. Veselý (Hanousek, Jiránek)


    HC Frýdek-Místek: Mokry (Švančara) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Homola, Šenkeřík, Urbanec (A) – Svačina, R. Veselý, Doktor – Haas, Marosz, Hotěk – Krajč, Šuhaj, Martynek – Ramik, Macháček, Geidl.
    Tréner: Martin Hrnčár

    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (25. Štipčák) – Krejčí, Hanousek, Forman, Drtil, Kubeš, Poledna, Pěnčík – Jiránek (A), Jáchym (A), Z. Doležal – J. Veselý, Vlach, Illéš – V. Burian, Ostřížek, Hašek – Maruna, Venkrbec (C), Fronk.
    Tréner: Martin Janeček

    Rozhodca: Čáp, Šico – Komínek, Maňák

    Diváci: 912