Columbus – St. Louis 5:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 4:3 (kon.)
Boston – Arizona 5:3 (kon.) | Calgary – NJ Devils 2:4 (kon.) | Dallas – Vegas 1:6 (kon.)
koniec
Boston Bruins
5:3 (2:0, 2:2, 1:1)
Arizona Coyotes
cz Sobota 09.12.2023, 19:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Hosté se vrátili do útoku, rána se odráží od brusle jednoho z bránících hráčů a odlétá do ochranné sítě. Už je hotovo. Už jen jedno buly, šance možná na jednu střelu.
     
    57:40
    Arizona je v útočném pásmu a Ingram míří na střídačku!
    54:29 David PASTRŇÁK - 5:3
     
    54:29
    Boston právě vstřelil branku!
    DAVID PASTRŇÁK dává svůj druhý gól v utkání a šestnáctý gól v sezoně! Geekie po průjezdu kolem branky dostal puk k Ingramovi do brankoviště, kde ho ukořistil Pastrňák a při jízdě do strany brankáře Arizony obhodil! Asistence: Morgan Geekie, Jake DeBrusk.
     
    49:39
    Bjugstad byl trestuhodně ponechám vlastnímu osudu na levé straně brankoviště a málem z toho byla pro Boston tragédie. Ullmark se ale s tlakem do branky dokázal vypořádat a domácí nakonec vyhazují přes všechny čáry. Mezitím se na led vrátil Marchand.
     
    47:36
    Boston jde znovu do čtyř. Dvě minuty za hru vysokou holí obdržel Marchand, který ve středním pásmu málem sekl do obličeje Carconeho.
     
    44:00
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    Danton Heinen – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
    43:20 Lawson CROUSE - 4:3
     
    43:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    Aktivita se hostům vyplácí! Bjugstad udělal spoustu práce u mantinelu a přes Maccelliho dostal puk mezi kruhy na LAWSONA CROUSEHO, který ránou z voleje nedal Ullmarkovi šanci. Asistence: Matias Maccelli, Nick Bjugstad.
     
    42:53
    O'Brien byl u zadního mantinelu jako první a okamžitě nacentroval před branku na Cooleyho, jehož jedovku z první Ullmark likviduje!
     
    30:58
    Geekie hledal prudkým pasem na levé straně brankoviště Steena, jenž z voleje míjí odkrytou klec!
    29:12 Danton HEINEN - 4:2
     
    29:12
    Boston právě vstřelil branku!
    DANTON HEINEN se dostal k puku na útočné modré, v pravém kruhu se stočil na střed kolem bránícího Durziho a ještě před přejezdem do mezikruží poslal vysokou střelu pod horní tyč Ingramovy brány! Asistence: Matthew Poitras, Trent Frederic.
     
    27:20
    Zatímco Boston vyhodil na icing po nepřesné rozehrávce, přišla informace, že Pavel Zacha už v tomto utkání kvůli zranění v horní polovině těla nenastoupí.
    23:22 Michael CARCONE - 3:2
     
    23:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    MICHAEL CARCONE naznačil z levého kruhu kličku na střed, lehce zasekl svůj pohyb a poslal přesně zacílenou střelu pod horní tyč Linuse Ullmarka! Arizona prohrává už jen o gól. Bez asistence.
    22:50 Clayton KELLER - 3:1
     
    22:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté odpovídají na inkasovaný gól! CLAYTON KELLER vypálil z levého kruhu a prostřelil brankáře Ullmarka, jemuž se nepovedlo zachytit dobře umístěnou střelu soupeře. Asistence: Jason Zucker, Juuso Valimaki.
    22:02 Kevin SHATTENKIRK - 3:0
     
    22:02
    Boston právě vstřelil branku!
    KEVIN SHATTENKIRK si při přejezdu na levou stranu brankoviště nahrál s Davidem Pastrňákem a využil odkryté klece, když se Connor Ingram nestíhal přesunout! Využitá přesilovka a 3:0 pro Boston. Asistence: David Pastrňák, Brad Marchand.
     
    21:03
    Pro změnu si přesilovku zahraje Boston. Znovu je potrestaný Sean Durzi, tentokrát za hákování.
     
    19:43
    Skvělé napadání Bostonu! Zacha se dostal k puku, přihrál ho Heinenovi a toho vychytal až Ingram.
     
    18:25
    Další vyloučení na straně Bostonu. Lindholm si v obranném pásmu přidržel soupeře, který poměrně ochotně spadl na led. Přestože se Lindholm rozčiluje, k držení došlo.
     
    16:57
    Pastrňák vyrazil do přečíslení s Marchandem a česká útočník ze dvou metrů vyslal dělovku švihem, která orazítkovala obě tyče a odrazila se zpět do hřiště! Tomu se říká smůla!
    16:10 Charlie COYLE - 2:0
     
    16:10
    Boston právě vstřelil branku!
    Hodně zajímavý gól CHARLIEHO COYLA, jenž si před brankovištěm klekl na jedno koleno a protečoval prudkou přihrávku z levé strany od Frederica za záda bezmocného Ingrama. Asistence: Trent Frederic.
    15:22 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    15:22
    Boston právě vstřelil branku!
    Kulišárna DAVIDA PASTRŇÁKA, který na pravé straně za brankou vybojoval puk, objel klec a po vyjetí do prostoru na levé straně prostřelil brankáře Ingrama! Bez asistence.
     
    13:01
    Vyloučení v týmu Boston Bruins:
    Matthew Poitras – 2 min., podrážení.
     
    10:06
    Bjugstad ve středním pásmu podrazil Pastrňáka a Arizona půjde do tří!
     
    09:18
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes:
    Sean Durzi – 2 min., podrážení.
     
    01:22
    Pavel Zacha v útočném pásmu při napadání rozehrávky povalil soupeře a jde pykat za podrážení.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 16. Pastrňák, 17. Coyle (Frederic), 23. Shattenkirk (Pastrňák, Marchand), 30. Heinen (Poitras, Frederic), 55. Pastrňák (Geekie, DeBrusk) – 23. Keller (Zucker, Välimäki), 24. Carcone, 44. Crouse (Maccelli, Bjugstad)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – Grzelcyk, Carlo, H. Lindholm (A), Mitchell, Lohrei, Shattenkirk – Marchand (C), Zacha, Pastrňák (A) – J. van Riemsdyk, Coyle, Frederic – DeBrusk, Poitras, Heinen – Steen, Beecher, Geekie.
    Tréner: Jim Montgomery

    Arizona Coyotes: Ingram (Vejmelka) – Moser, Durzi, Välimäki, Dumba, Stecher, J. Brown, Dermott – Keller (A), Schmaltz (A), Zucker – Maccelli, Bjugstad, Crouse (A) – Kelemen, L. Cooley, O'Brien – Carcone, Kerfoot.
    Tréner: André Tourigny

    Rozhodca: South, Hebert – Barton, Suchánek

    Diváci: 17850