Galatasaray – Manchester United 3:3 (kon.) | Sevilla – Eindhoven 2:3 (kon.) | Arsenal – Lens 6:0 (kon.)
Bayern – Kodaň 0:0 (kon.) | Benfica – Inter 3:3 (kon.) | Braga – Union Berlín 1:1 (kon.)
Real Madrid – Neapol 4:2 (kon.) | Sociedad – Salzburg 0:0 (kon.)
koniec
Arsenal FC
6:0 (5:0)
Racing Lens
cz Streda 29.11.2023, 21:00 • Emirates Stadium, Londýn • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    86
    Arsenal právě vstřelil branku! Po delším zkoumání u videa se na penaltu postavil JORGINHO. Ten míč poslal do protipohybu gólmana, tedy pomalu do pravého dolního růžku.
    45+2. Martin ÖDEGAARD - 5:0
     
    45+2
    Arsenal právě vstřelil branku! Kanonýři nasázeli Lens už "pětku". Saka přenechal míč na levou stranu Tomijasuovi, ten po parádním sprintu servíroval přesně na MARTINA ÖDEGAARDA, který parádní střelou zakončil k pravé tyči. Asistence: Takehiro Tomijasu.
    28. Gabriel MARTINELLI - 4:0
     
    28
    Arsenal právě vstřelil branku! A je tu další trefa. Tomiyasu přenesl hru na levé křídlo, tam operoval GABRIEL MARTINELLI. Ten si pohlídal ofsajdové postavení, následně, ačkoliv byl bráněn, seběhl blíž k brance a krásnou střelou místil míč do sítě. Asistence: Takehiro Tomiyasu.
    24. Bukayo SAKA - 3:0
     
    24
    Arsenal právě vstřelil branku! Tak tohle je kanonáda. Londýnští po Martinelliho střele, kterou Samba pouze vyrazil k BUKAYU SAKOVI, jenž míč následně poslal do branky, vyhrávají už o tři trefy. Asistence: Gabriel Martinelli.
    21. Gabriel JESUS - 2:0
     
    21
    Arsenal právě vstřelil branku! Kanonýři pálí podruhé. Hodně práce odvedl Saka, který proti několika soupeřům dokázal projít až do vápna. Pak ještě dostal míč na volného Jesuse, který jednoho z protivníků stahovačkou poslal "na párek" a následně už zakončil k levé tyči. GABRIEL JESUS. Asistence: Bukayo Saka.
    13. Kai HAVERTZ - 1:0
     
    13
    Arsenal právě vstřelil branku! Domácí otevírají skóre už ve třinácté minutě. Po dlouhém centru dokázal na míč naskočit Jesus, který ho hlavou poslal do volného prostoru. Tam si seběhl aktivní KAI HAVERTZ, který s notnou dávkou štěstí propasíroval míč přes brankáře. Asistence: Gabriel Jesus.

    Jiří Polášek

    Góly: 13. Havertz (G. Jesus), 21. G. Jesus (Saka), 24. Saka (Martinelli), 28. Martinelli (Tomijasu), 45+2. Ödegaard (Tomijasu), 86. Jorginho (pen.)

    Karty:   41. N. Mendy (LNS), 63. Chusanov (LNS), 64. Haïdara (LNS)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 14:12. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:11.
    Arsenal FC: Raya – Tomijasu (46. White), Saliba, Magalhães, Zinčenko (46. Kiwior) – Ödegaard (C), Rice (76. Jorginho), Havertz – Saka (66. Nelson), G. Jesus (83. Nketiah), Martinelli.
    Náhradníci: Hein, Ramsdale – C. Soares, Alnaní, Trossard, Nwaneri, Lewis-Skelly.

    Tréner: Mikel Arteta

    Racing Lens: Samba (C) – Gradit (62. Chusanov), Danso, Medina (46. Machado) – Frankowski, N. Mendy (76. Da. Costa), Samed (46. El Ajnawí), Haïdara – Sotoca (46. Thomasson), Wahi, Fulgini.
    Náhradníci: Leca, Pandor – Diouf, Maouassa, Saïd.

    Tréner: Franck Haise

    Rozhodca: Dias – Soares, Ribeiro (POR)