Kolín nad Rýnom – Bayern 0:1 (kon.)
koniec
1. FC Kolín nad Rýnom
0:1 (0:1)
Bayern Mníchov
cz Piatok 24.11.2023, 20:30 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • Nemecká Bundesliga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    79
    Domácí fanoušci si hlasitě oddychli! Po nádherném centru na malé vápno zakončoval hlavou Kingsley Coman, když po prodloužení na přední tyči hlavičkoval v pádu. Schwäbeho zachránilo břevno jeho svatyně.
     
    78
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem:
    ze hřiště odchází Florian Kainz, přichází Denis Huseinbašić,
    ze hřiště odchází Luca Kilian, přichází Gian-Luca Waldschmidt,
    ze hřiště odchází Jan Thielmann, přichází Leart Paqarada.
     
    77
    První velká tutovka druhé půle! Kingsley Coman se jednoduše dostal přes několik protihráčů a přesným jemným centrem našel na zadní tyči Saného. Německý záložník pálil z voleje, ale střelu která míříla do brány zablokoval jeden z obránců.
     
    64
    Střídání v týmu 1. FC Kolín nad Rýnem:
    ze hřiště odchází Dejan Ljubičić, přichází Faride Alidou,
    ze hřiště odchází Davie Selke, přichází Steffen Tigges.
     
    52
    Za zatažení domácího beka vidí žlutou kartu mnichovský Eric Maxim Chupo-Moting.
     
    41
    Znovu musel zasahovat domácí gólman! Na zadní tyči si našel po rohu míč Noussair Mazráwí, se střelou vůbec neváhal. Prudká rána mířila při zemi na přední tyč, jenomže Marvin Schwäbe vyráží nohou.
     
    31
    Vážněji se ozvali i domácí! Florian Kainz poslal fantastický centr na úroveň malého vápna. Zde si skvěle naběhl a naskakoval Jan Thielmann , který hlavou mířil pod břevno, ale Neuer si na dvakrát poradil.
     
    28
    Znovu velká šance hostů! Prsty v tom znovu měl Chupo-Moting a Sané. První jmenovaný vybídl toho druhého přihrávkou na hranici vápna. Leroy Sané se v tísni zjevil před Schwäbem, dloubáčkem ovšem zamířil těsně vedle tyče.
     
    22
    Další rychlá akce Bayernu! Leroy Sané dostal hodně prostoru, a proto v klidu našel Erica Maxima Chupo-Motinga. Ten technickou střelou mířil přesně k tyči, jenomže skvělý Schwäbe vyráží na rohový kop.
     
    20
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichovští jdou po rychlé akci do vedení! Leroy Sané povodil balón za polovinou hřiště a v náběhu vybídl Chupo-Motinga. Ten si zaseknul a technickou střelou překonal domácího brankáře. Toho zastoupil na čáře Kilian, jenže odrazil míč k osamocenému HARRYMU KANEOVI, který svou práci do prázdné branky měl jednoduchou. – 0:1.
     
    10
    Kolín po rohu zahrozil, když pálil uvnitř pokutového území Florian Kainz. Prudkou ránu vychytal Neuer. Gól by stejně neplatil, jelikož se dopískává ofsajd.
     
    7
    Po rohu se otěže zápasu dostali na půlku. Poté Mazráwí našel v přesném náběhu Leroye Saného. Ten se zjevil sám před brankářem Schwäbe, proto ho chtěl přehazovat, ale domácí brankář toto odhadl a vytahuje fantastický zákrok.

    Matyáš Kotlan

    Góly: 20. Kane

    Karty:   52. Choupo-Moting (BAY)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 4:14. Rohy: 3:12. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:4.
    1. FC Kolín nad Rýnom: Schwäbe – Hübers, Kilian (78. Waldschmidt), Carstensen, Chabot – Martel, Ljubičić (64. Alidou) – Thielmann (78. Paqarada), Kainz (C) (78. Huseinbašić), Maina – Selke (64. Tigges).
    Náhradníci: Köbbing – Schmitz, Heintz, Uth.

    Tréner: Steffen Baumgart

    Bayern Mníchov: Neuer (C) – Laimer, Upamecano, Kim Min-jae, Mazraoui – Kimmich, Goretzka – Sané, Choupo-Moting, Coman – Kane.
    Náhradníci: Ulreich – Gnabry, Davies, B. Sarr, Guerreiro, T. Müller, Tel, Krätzig, Pavlović.

    Tréner: Thomas Tuchel

    Rozhodca: Fritz – Schaal, Pelgrim

    Diváci: 50 000