Boston – Anaheim 3:4 (po pr.) | Carolina – Seattle 3:2 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 1:4 (kon.)
Montreal – Columbus 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Colorado 4:0 (kon.) | Tampa Bay – San Jose 6:0 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 6:2 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 3:2 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Calgary – St. Louis 0:3 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 0:3 (kon.)
koniec
Dallas Stars
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Toronto Maple Leafs
cz Piatok 27.10.2023, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:49 John TAVARES - 1:4
     
    59:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JOHN TAVARES přidává čtvrtou trefu hostujícího celku, když ze středního pásma trefuje opuštěnou klec Dallasu. Bez asistence.
    45:08 Tyler BERTUZZI - 1:3
     
    45:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs využívají přesilovou hru! Knies parádně udržel puk v útočném pásmu, aby jej následně na modré předal Riellymu a jeho nahození těsně před bránou úspěšně tečoval TYLER BERTUZZI. Asistence: Morgan Rielly, Matthew Knies.
    38:07 Mitchell MARNER - 1:2
     
    38:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs si berou své vedení zpět! Hosté nahodili kotouč do útočného pásma, kde se nakonec k němu dostal Matthews, jenž ho v levém kruhu posunul MITCHOVI MARNEROVI, který se trefil do vzdálenější šibenice. Asistence: Auston Matthews, Calle Järnkrök.
    31:17 Mason MARCHMENT - 1:1
     
    31:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se Maple Leafs vymanili z velkého tlaku Stars, ale Dallas se dokázal dostat rychle zpět do útoku, kde nakonec Duchene nahrál z mezikruží na levou stranu MASONU MARCHMENTOVI, který poté se svou střelou nedal Wollovi šanci. Asistence: Matt Duchene, Ryan Suter.
    09:49 Morgan RIELLY - 0:1
     
    09:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs otevírají stav tohoto utkání! Nylander si vyjel zpoza domácí klece do pravého kruhu, odkud vyslal skvělý pas na najíždějícího MORGANA RIELLYHO, na kterého domácí obrana zcela zapomněla a obránce Toronta už měl před sebou hodně jednoduchou úlohu. Asistence: William Nylander.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 32. Marchment (Duchene, R. Suter) – 10. Rielly (Nylander), 39. Marner (Matthews, Järnkrok), 46. Bertuzzi (Rielly, Knies), 60. Tavares


    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – Heiskanen, Lindell, R. Suter, Lundkvist, Hakanpää, Harley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Benn, W. Johnston, Dellandrea – Dadonov, Duchene, Seguin – Marchment, Faksa, Cr. Smith.
    Tréner: Peter DeBoer

    Toronto Maple Leafs: Woll (Samsonov) – Rielly, Brodie, McCabe, Giordano, Liljegren, Klingberg – Järnkrok, Matthews, Marner – Bertuzzi, Tavares, Nylander – Knies, Kämpf, Domi – Gregor, Holmberg, Reaves.
    Tréner: Sheldon Keefe

    Rozhodca: Schrader, Chmielewski – Murchison, Murray

    Diváci: 18 532