Třinec – Plzeň 4:1 (kon.) | Motor ČB – Sparta Praha 1:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 3:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 0:8 (kon.) | Litvínov – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – Olomouc 3:2 (kon.)
Hradec Králové – Kometa Brno 1:5 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
0:8 (0:2, 0:3, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
cz Piatok 27.10.2023, 17:30 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga (ČR) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Osm! Tohle už je pro Bruslaře hrůzostrašné, trefuje se navíc KELLY KLÍMA, který zde v loňské sezoně působil. Ten dostal pas od Galvase a před poloprázdnou klecí nezaváhal. Asistence: Tomáš Galvas a Vojtěch Budík.
     
    49:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Sedm kulí jako v Sarajevu! Tygři přidávají trefu i při oslabení a je z toho demolice. JAN ŠÍR po vyhození hostujícího beka puk nabral u modré a po kombinaci s Najmanem zakončoval už do prázdné klece. Asistence: Adam Najman.
     
    45:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    6:0! Hosté ve svém snažení neustávají a svému soupeři uštědřují další ránu. JAROSLAV VLACH před brankou dobře tečoval střílený pas Ivana od pravého mantinelu a puk je znovu v síti. Asistence: Michal Ivan a Vojtěch Budík.
     
    39:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale tu druhou půlku využijí, ve ŠKOENERGO Aréně tak právě odbila pátá! U pravé tyčky zůstal nepokrytý JAKUB RYCHLOVSKÝ, který přidává svou druhou trefu dnešního večera. Liberecký útočník dokázal procedit puk mezi Růžičkovými betony. Asistence: Vojtěch Budík a Michal Bulíř.
     
    29:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Boleslavští ale ani ve třetím případě přesilovku svého soupeře nedokážou přestát! Opět se trefuje TOMÁŠ FILIPPI. Ten od Najmana dostal křížný pas a z pravého kruhu vypálil, puk se ještě před brankou odrazil o tělo jednoho z hráčů a končí za Růžičkou – 0:4. Asistence: Adam Najman a T.J. Melancon.
     
    24:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygři využívají i druhou přesilovku, v tuto chvíli tak vedou 3:0! Najman zpoza branky dostal kotouč před branku a tam jej zřejmě doklepl do sítě JAKUB RYCHLOVSKÝ. Liberecký útočník se tak zasloužil o to, že Novotný dnešní zápas nedochytá a mezi tyčemi dojde ke změně. Asistence: Adam Najman a Tomáš Filippi.
     
    18:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku bleskově využívají a krátce před odchodem do šaten mají dvoubrankové vedení! Z pravé strany se úspěšnou ranou prezentoval kapitán TOMÁŠ FILIPPI. Jeho pokus Novotnému propadl podél pravé tyčky. Asistence: Adam Najman a T.J. Melancon.
     
    16:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se v derby jako první ujímají vedení! Trefuje se obránce RONALD KNOT, který má boleslavskou minulost. Domácím divákům se připomenul povedenou střelou z modré – 0:1. Asistence: Jaroslav Vlach a Jakub Dvořák.

    Tomáš Taybner

    Góly a asistencie: 17. Knot (Vlach, J. Dvořák), 19. Filippi (A. Najman, Melancon), 25. Rychlovský (A. Najman, Filippi), 30. Filippi (A. Najman, Melancon), 40. Rychlovský (Budík, Bulíř), 46. Vlach (Ivan, Budík), 50. Šír (A. Najman), 54. Klíma (Galvas, Budík)


    BK Mladá Boleslav: F. Novotný (25. J. Růžička) – Pyrochta (A), Pláněk, Jánošík (C), Osburn, Bernad, Čech, Štibingr – Aaltonen (A), O. Roman, Rohdin – Skalický, Suchý, Lantoši – Šmerha, Malát, Stránský – Dvořáček, Závora, Gardoň.
    Tréner: Jiří Kalous

    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Schnattinger) – Knot, McCoshen, Ivan, Melancon, Budík, J. Dvořák, Derner – Rychlovský, Filippi (C), Faško-Rudáš – Pérez, A. Najman, Bulíř (A) – Galvas, Vlach (A), Klíma – Plos, Šír, Pekař.
    Tréner: Filip Pešán

    Rozhodca: Robin Šír, Jan Jaroš – Daniel Hynek, Petr Šimánek