Bologna – Empoli 3:0 (kon.) | Udinese – CFC Janov 2:2 (kon.) | Bergamo – Juventus 0:0 (kon.)
AS Rím – Frosinone 2:0 (kon.)
koniec
Udinese Calcio
2:2 (1:2)
CFC Janov
cz Nedeľa 01.10.2023, 15:00 • Dacia Arena, Udine • Talianska Seria A • 7. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:12. (17:09:00)
     
    Zajímavé utkání mezi Udinese a Janovem vítěze nepoznalo, ve čtyřgólovém klání vstřelily oba týmy po dvou brankách.

    Zajímavější byl bezpochyby první poločas, v němž padly tři góly. Úvodní gól obstaral Albert Gudmundsson, na nějž dokázal zareagovat Lorenzo Lucca. Další trefa Alberta Gudmundssona neplatila pro ofsajd centrujícího Hapse, ale Islanďan se nenechal touto skutečností rozhodit a ve 41. minutě rozvlnil síť potřetí, podruhé regulérně. Dlouho to vypadalo, že Janov udrží těsný jednobrankový náskok až do závěrečného hvizdu, avšak v první nastavené minutě základní hrací doby brankář Martínez podběhl centr od praporku a jeho spoluhráč Alan Matturro hlavou smolně nasměroval míč do vlastní brány, čímž stanovil konečný výsledek 2:2.

    Udinese si polepšilo na čtyři body a poskočilo mimo sestupové pásmo na sedmnácté místo o bod před Turín a Empoli. Janov má na kontě osm bodů, s nimiž figuruje na dvanácté příčce.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Fotbalisté Udinese ještě podnikli rychlý protiútok, který zastavil Morten Frendrup za cenu faulu. Žluté kartě se vůbec nedivil, ani neměl proč.
     
    90+5
    Po rozehrávce nakrátko jsme měli možnost vidět přetažený centr na levou stranu velkého vápna, odkud přišel zajímavý polovysoký balón před bránu, ani jeden z útočících fotbalistů však nedokázal hrací předmět píchnout do brány.
    90+4. Lovrić si za zákrok na Messiase vysloužil přímou červenou kartu
     
    90+4
    Poslední nastavenou minutu musí domácí přetrpět v deseti! Sandi Lovrić vletěl ve skluzu oběma nohama do Messiase bez aspoň malé snahy hrát míč, arbitr Mariani se proto rozhodl udělit přímou červenou kartu.
     
    90+3
    Psychický výhoda je samozřejmě na domácí straně. Zprava centroval Festy Ebosele, z voleje zažehnával nebezpečí Radu Dragusin.
    90+1. Alan MATTURRO vlastní - 2:2
     
    90+1
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Stejně jako první gól, tak i ten druhý inkasovaný hosté soupeři prakticky darovali. Všechno začalo u Martíneze, který podběhl centr od rohového praporku, překvapený ALAN MATTURRO se posléze špatně zorientoval v prostoru a hlavičkoval nešťastně do vlastní brány.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Dlouhý nákop nebyl provedený dobře, protože zamířil do prostoru, kde se pohyboval v ofsajdovém postavení George Puşcaş.
     
    88
    Taktickým faulem se na polovině hřiště prezentoval Sandi Lovrić, drobným potažením za dres vyvedl z rovnováhy Koniho De Wintera.
     
    87
    Střídání v týmu Janov CFC:
    ze hřiště odchází Albert Gudmundsson, přichází Alan Matturro.
     
    86
    Albert Gudmundsson vyslal po pravé lajně Georgeho Puşcaşe, jenž vyzval k souboji jeden na jednoho Jaku Bijola, přičemž uspěl domácí zadák.
     
    85
    Brazilský útočník Junior Messias se krásně uvolnil přes obránce, aby následně z velkého úhlu zbytečně střílel do Silvestriho, mohl zkusit nahrát jak Gudmundssonovi, tak i Puşcaşovi.
     
    84
    Často domácí zkouší štěstí ze vzduchu, ale málokdy míč najde svého adresáta. João Ferreira nyní přetáhl centr směřovaný na Martína Payera.
     
    83
    Florian Thauvin si na pravém křídle narazil s Nehuénem Pérezem a centroval do vnitra pokutového území, Koni De Winter udržel na uzdě Lorenza Luccu.
     
    82
    Centrovaný míč z přímého kopu byl vyslán příliš do vzduchu. Z brankové čáry vystartoval Josep Martínez a hrací předmět ze vzduchu ztlumil do koše.
     
    81
    Jordan Zemura je po příchodu na trávník hodně vidět. Nyní si skvěle pokryl balón tělem a Josep Martínez protihráče zastavil jenom za cenu faulu.
     
    80
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Thomas Kristensen, přichází João Ferreira.
     
    79
    Druhý centr Jordanu Zemurovi vyšel o poznání lépe, když našel hlavu Lorenza Luccy, slabá střela proskákala vedle pravé tyčky.
     
    78
    Střídání v týmu Janov CFC:
    ze hřiště odchází Mateo Retegui, přichází George Puşcaş.
     
    78
    Střídání v týmu Janov CFC:
    ze hřiště odchází Ridgeciano Haps, přichází Junior Messias.
     
    77
    Pěkně si Jordan Zemura udělal na levém křídle prostor k centru, jenže ten mu vůbec nevyšel, trefil hlavu prvního bránícího Thorsbyho.
     
    76
    Albert Gudmundsson útočil na hattrick. Obdržel přihrávku za velké vápno, dobře mířenou střelu placírkou k levé tyči Marco Silvestri rukama udržel před brankovou čárou.
     
    75
    Protiútok Janova neměl dlouhého trvání. Albert Gudmundsson si troufl proti dvojici konkurentů, kličku po levé ruce přečetl Thomas Kristensen.
     
    74
    Lazar Samardžić vyzkoušel z nelehkého úhlu přímou střelu na bránu, levačkou však hrací předmět zakroutil jenom do boční sítě.
     
    73
    Arbitr Mariani ještě pro jistotu zkonzultoval, zda náhodou ke střetu mezi Hapsem a Eboselem nedošlo už uvnitř vápna, videorozhodčí potvrdil původní verdikt v podobě volného přímého kopu.
     
    72
    Na hranici šestnáctky Ridgeciano Haps nedovoleně poslal k zemi Festyho Eboseleho. Stačilo pár centimetrů, aby se kopala penalta.
     
    71
    Proti vysokému centru zprava skvěle vystartoval Josep Martínez, brankář neohroženě vyboxoval balón daleko za velké vápno.
     
    70
    Do pokutového území obdržel nahrávku Martín Payero, jenž si nepočínal vůbec dobře, nepovedený centr levačkou poslal vysoko nad bránu.
     
    69
    Dlouhý nákop gólmana Albert Gudmundsson prodlužoval za sebe naslepo do prostoru, kde se nacházel pouze protihráč Festy Ebosele.
     
    68
    Po centru od praporku už došlo k zakončení. Jaka Bijol nicméně míč neumístil příliš dobře, Josep Martínez podržel střelu v rukavicích.
     
    67
    Střídání v týmu Janov CFC:
    ze hřiště odchází Ruslan Malinovskyj, přichází Berkan Kutlu.
     
    66
    Kroucený centr do brány Sandi Lovrić neprovedl vůbec dobře, dobře postavený Radu Dragusin odvrátil nebezpečí za cenu rohového kopu.
     
    65
    Standardka pro Udinese. Velkou rychlost vyvinul levou lajnou Jordan Zemura, reprezentanta Zimbabwe nedovoleně povalil na trávník Morten Thorsby.
     
    64
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Walace, přichází Martín Payero.
     
    63
    Lazar Samardžić zajímavě přenesl míč doleva na Jordana Zemuru, jemuž nevyšlo zpracování, jeden na jednoho proti Dragusinovi neuspěl.
     
    62
    Poskakující balón si nakonec uvnitř pokutového území našel Mateo Retegui, slabou střelu hlavou ovšem Marco Silvestri řešit nemusel, protože balón zamířil vedle pravé tyče.
     
    61
    Nově příchozí Florian Thauvin se příliš dobře neuvedl, když v blízkosti vlastního pokutového území u lajny nedovoleně atakoval De Wintera.
     
    60
    Zas a znovu pokusilo Udinese štěstí zprava a vzduchem. Centr si našel Lorenzo Lucca, v těžkém postavení zakončoval vysoko nad břevno.
     
    59
    Opět jsme měli možnost vidět centrovaný balón od pravé lajny, Mattia Bani příkladně odtáhl Zemuru daleko od prostoru, kam padal míč.
     
    58
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Isaac Success, přichází Florian Thauvin.
     
    58
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Roberto Pereyra, přichází Lazar Samardžić.
     
    57
    Marně se Isaac Success dožadoval odpískání pokutového kopu, k zemi šel daleko dříve, než vůbec ke kontaktu mezi ním a De Winterem došlo.
     
    56
    Přetažený centr zprava získal Jordan Zemura, který si ještě přehazoval balón na pravačku a střelou trefil jenom blízko stojícího De Wintera.
     
    55
    Po pravé lajně nabral vysokou rychlost Festy Ebosele, ale až k vápnu se nedostal, v závěru udělal příliš dlouhou kličku a předskočil jej Morten Thorsby.
     
    54
    Útok domácího celku zastavil svým hvizdem arbitr Mariani. A fauloval Roberto Pereyra, který už jednu žlutou na kontě má, tento faul na Frendrupa ale nebyl tak ostrý, aby si měl vysloužit druhou.
     
    53
    Dlouhé autové vhazování kýžený efekt nepřineslo. Morten Thorsby udržel na zádech Lovriće, ale od jeho nohy se balón odrazil k jinému protihráči Eboselemu.
     
    52
    Protiútok Janova neměl dlouhého trvání. Ridgeciano Haps prohrál v rychlostním souboji s Eboselem, kterého následně zezadu naprosto zbytečně podrazil.
     
    51
    Pohybem si řekl o nahrávku za obranu Jordan Zemura, avšak Jaka Bijol vyslal prudký pas z kategorie nedostižitelných.
     
    50
    Ne úplně šťastné okamžiky aktuálně prožívá Ruslan Malinovskyj, když tvrdě narazil do Festyho Eboseleho, na trávník byl přivolaný i klubový zdravotník.
     
    49
    Kličkovaná Mortena Frendrupa na hranici velkého vápna úspěchem neskončila, kulatý nesmysl mu čistým způsobem vypíchl Sandi Lovrić.
     
    48
    Polovysoký centr na hranici šestnáctky nezvládl zpracovat Morten Thorsby, balón se potom odrazil k Gudmundssonovi, který v ofsajdu zakončoval na dlouhou nohu slabě do rukavic brankáře.
     
    47
    Zatímco hostující trenér do sestavy nesáhl, tak domácí kouč jednu změnu udělal, Kamaru nahradil reprezentant Zimbabwe Jordan Zemura.
     
    46
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Hassane Kamara, přichází Jordan Zemura.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:05.
     
    První poločas zápasu mezi Udinese a Janovem nabídl čtyři branky, tři regulérní, o gól vede hostující mužstvo. Hlavní postavou úvodního dějství byl islandský reprezentant Albert Gudmundsson, jenž obstaral obě trefy svého týmu, přičemž síť rozvlnil ještě jednou, ale jedna jeho branka neplatila pro ofsajd spoluhráče. Jednou mířili do černého i domácí, a to zásluhou Lorenza Luccy, jenž potrestal zaváhání konkurenta Hapse po přetaženém centru zleva.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Ukrajinský záložník Ruslan Malinovskyj přišel o balón, ovšem dlouho litovat nemusel, protože Festy Ebosele nakopával na Lorenza Luccu stojícího v ofsajdu.
     
    45+1
    Na jedničku si v defenzivě počínal Koni De Winter, jenž vystál Hassaneho Kamaru, vzápětí zblokoval jeho centr a míč udržel ve hře s tím, že zvládl rozehrávku středem na Dragusina.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    44
    Přestože domácí tým kombinuje na útočné polovině, tak se z tribun ozývá hlasitý pískot, fanouškům se evidentně nelíbí kombinace bez myšlenky.
     
    42
    Aby toho nebylo málo, tak si pěkně zblízka prohlédl žlutou kartu Isaac Success za nevybíravý zákrok v blízkosti poloviny hřiště.
    41. Albert GUDMUNDSSON - 1:2
     
    41
    Janov právě vstřelil branku!
    Tento gól už platit bude, o tom není sporu! Dlouhý nákop Retegui parádně stáhl pro sebe a akci rozvinul nahrávkou na levou stranu šestnáctky, odtud vystřelil aktivní ALBERT GUDMUNDSSON přes protihráče Kristensena byl to právě obránce, kdo střelu smolně tečoval mimo dosah padajícího Silvestriho.
     
    40
    Albert Gudmundsson mohl nahrávat, ale věřil si na vlastní pěst. Sám proti dvěma neuspěl, čistým obranným zákrokem soka zpacifikoval M Hassane Kamara.
     
    39
    Hodně nepovedená exekuce v podání Ruslana Malinovského, který dal míči velkou výšku a poslal ho nad hlavy ve vápně přítomných spoluhráčů.
     
    38
    Faul na svou osobu vybojoval Johan Vásquez, když si balón výborně pokryl tělem a zezadu protihráče sestřelil Walace.
     
    37
    Volnější pravé lajny chtěl využít Koni De Winter, který nabral vysokou rychlost, ovšem tělem konkurenta dokázal přetlačit neoblomný Festy Ebosele.
     
    36
    Zajímavě Albert Gudmundsson rozehrál přímý kop, když po levé ruce přisunul míč k Ruslanovi Malinovskému, jehož tvrdá rána proskákala o kousek vedle levé tyčky.
     
    35
    Roberto Pereyra skutečně udělal třetí drobný faul během pár minut a nyní už byl arbitr Mariani nekompromisní, domácímu kapitánovi udělil kartónek žluté barvy.
     
    34
    Nákop ještě z vlastní poloviny vyprodukoval Ruslan Malinovskyj, islandský útočník Albert Gudmundsson nepřetlačil Festyho Eboseleho.
     
    33
    Nicméně domácí kapitán Roberto Pereyra by si měl dávat větší pozor, neboť v tomto případě fauloval Baniho, další takový zákrok už by klidně mohl být karetně potrestán.
     
    32
    Středopolař Roberto Pereyra se omluvil Johanu Vásquezovi za ostřejší útočný faul, arbitr Mariani se v tomto případě rozhodl netrestat žlutou kartou.
     
    31
    Ani další útočná akce Udinese neměla dlouhého trvání, protože Sandi Lovrić dlouhým pasem přecenil rychlostní schopnosti Walaceho.
     
    30
    Individuálně si věřil středem hřiště Roberto Pereyra. Daleko se nedostal, tělem protihráče ukázkově odstavil Koni De Winter.
    29. Gól Gudmundssona neplatil pro ofsajd centrujícího Hapse
     
    29
    Druhému vstřelenému gólu Janova skutečně předcházel ofsajd, gól tedy neplatí! Skóre střetnutí tedy zůstává nerozhodné.
     
    28
    Tak pozor! Arbitr Mariani ještě celou situaci řeší s videorozhodčím, konzultuje se možný ofsajd.
     
    27
    Můžeme konstatovat, že Haps aspoň částečně napravil chybu předcházející vyrovnávací trefě. Právě po jeho centru domácí defenziva nedokázala odvrátit míč mimo šestnáctku, De Winter posléze sklepl hlavou balón pro ALBERTA GUDMUNDSSONA, na jehož střelu k levé tyči si Silvestri sáhl, ale mimo tři tyče ji vytěsnit nezvládl.
     
    26
    Kolmice za obranu Albertu Gudmundssonovi vůbec nevyšla, příliš ostrou nahrávku pro sebe uzmul dobře reagující brankář Marco Silvestri.
     
    24
    Hosté reklamovali, že inkasovanému gólu předcházel faul. Těžko říct jaký, režie ani VAR žádný neodhalila. Za příliš hlasité protesty si vysloužil žlutou kartu hostující gólman Josep Martínez.
    23. Lorenzo LUCCA - 1:1
     
    23
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Ne, tak tenhle inkasovaný gól si Haps za rámeček rozhodně nedá. Byl to právě on, kdo přetažený Kamarův centr klidně mohl pustit za sebe, ale z první míč nešikovně sklepl pod sebe na protihráče LORENZA LUCCU, který při zpracování udržel míč ve vzduchu, aby ho následně napálil nechytatelnou dělovkou pod horní tyč.
     
    22
    Z pravého křídla se odhodlal odcentrovat Isaac Success, protihráčem lehce ztlumený míč doputoval do Martínezových rukavic.
     
    21
    Zdvojený Walace na dlouhou nohu zvládl balón píchnout za sebe na Hassaneho Kamaru, domácí hráči pokračují na útočné polovině.
     
    20
    Dobrá komunikace mezi Mattiou Banim a Josepem Martínezem, kdy janovský kapitán tělem odstavil Lovriće a gólman si doběhl pro kutálející se míč.
     
    19
    Útočný faul odpískán hostujícímu forvardovi Mateu Reteguimu, jenž si ještě šel celou situaci s arbitrem Marianim situaci s chladnou hlavou vyříkat.
     
    18
    Je evidentní, že vstřelený gól fotbalisty Janova pořádně nakopl. Soupeře od té doby skoro nepouštějí k míči, po většinou kombinují v blízkosti poloviny hřiště.
     
    17
    Albert Gudmundsson si tentokráte sběhl na levé křídlo, kam dostal nahrávku od Malinovského. Centrovat do vápna neměl na koho, proto zklidnil kombinaci zpětným pasem znovu na Ukrajince Malinovského.
     
    16
    Domácí celek chtěl přispěchat s rychlou odpovědí. Centr zleva si uvnitř vápna našel Roberto Pereyra, z voleje napálil skvěle postaveného obránce Vásqueze.
    14. Albert GUDMUNDSSON - 0:1
     
    14
    Janov právě vstřelil branku!
    Hosté zničehonic strhávají vedení na svou stranu! Vše odstartovala mizerná rozehrávka gólmana Silvestriho středem. Míč zachytil Frendrup a mezi nohama Walaceho ho posunul na ALBERTA GUDMUNDSSONA, islandský reprezentant z půlkruhu za šestnáctkou natáhl k dělové ráně nártem pod břevno, proti níž brankář nedokázal včas zareagovat.
     
    13
    Není to poprvé a zřejmě ani naposledy, co Josep Martínez obdržel malou domů, zkontroloval postavení spoluhráčů a u levé lajny si vybral Hapse.
     
    12
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Johan Vásquez, který nasadil jesličky Eboselemu, načež si nevěřil na Lovriće, proto přihrával směrem dozadu.
     
    11
    Na pravé křídlo dostal přihrávku Ridgeciano Haps a místo očekávaného centru nahrával za velké vápno Malinovskému, tvrdá rána nártem zamířila nad břevno.
     
    10
    Pod tlakem Radu Dragusin nevymýšlel složitosti a vybral si jako cíl brankáře Josipa Martíneze, jenž těsně před Successem odkopával daleko na útočnou polovinu.
     
    9
    Při další útočné akci už Mateo Retegui zakončoval, střelu levačkou z prvního doteku zvládl obětavě zblokovat Thomas Kristensen.
     
    8
    Útok Janova dvou proti třem úspěchem neskončil. Albert Gudmundsson hledal Matea Reteguiho, pas na jeho osobu Festy Ebosele zastavil nataženou levou nohou.
     
    7
    Isaac Success si píchl balón po pravé lajně sice za záda Koniho De Wintera, ale příliš před sebe, výsledkem je odkop od brány, který provede Martínez.
     
    6
    Průniková nahrávka po levé lajně měla oči, ale byla příliš dlouhá, Hassane Kamara neměl žádnou šanci míč udržet ve hře.
     
    5
    Zaútočili i domácí. Walace z pravého křídla přihrával do středu, kde bránící Koni De Winter přetlačil adresáta pasu Lorenza Luccu.
     
    4
    Nákop za obranu směřoval na nejlepšího janovského střelce Matea Reteguiho, jehož na zádech udržel Sandi Lovrić a hlavou sklepl pro Eboseleho.
     
    3
    Ideální příležitost k centru Ridgeciano Haps prováhal, následně trefil jenom dobře se vrátivšího Mortena Thorsbyho.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních černo-bílých dresech. Fotbalisté Janova pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy červeno-modré.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Udinese Calcio: Silvestri – Pérez, Bijol, T. Kristensen – Ebosele, Pereyra (C), Walace, Lovrić, Kamara – Success, Lucca.
    Náhradníci: Malusà, Okoye – Aké, Camara, Ferreira, Guessand, Kabasele, Pafundi, Payero, Quina, Samardžić, Thauvin, Tikvić, Zarraga, Zemura.
    Trenér: Andrea Sottil

    Janov CFC: J. Martínez – Bani (C), Dragusin, Vásquez – De Winter, Thorsby, Frendrup, Malinovskyj, Haps – Gudmundsson, Retegui.
    Náhradníci: Leali, Sommariva – Galdames, Hefti, Jagiełło, Kutlu, Martín, Matturro, Messias, Puşcaş, Vogliacco.
    Trenér: Alberto Gilardino

    Rozhodčí: Mariani – Colarossi, Vigile.
     
    Janov CFC

    Fotbalisté Janova prožívají oproti dnešnímu soupeři o poznání lepší start do ligové sezóny. Na kontě mají sedm bodů, s nimiž figurují na solidní jedenácté příčce. Minulý víkend si svěřenci bývalého skvělého fotbalisty Gilardina vyšlápli na římské AS, které na domácím stadionu porazili s přehledem 4:1. Jedním gólem přispěl k tříbodovému zisku i Mateo Retegui, ten s celkovými třemi brankami zároveň vévodí střelecké produktivitě mužstva.
     
    Udinese Calcio

    Šest kol je minulostí a Udinese stále marně čeká na svou první letošní výhru. Na kontě má tři body za tří remízové výsledky, v tabulce jim náleží sestupová osmnáctá pozice. Aktuálně Sottilova družina táhne nelichotivou sérii dvou porážek v řadě, po domácím nezdaru 0:2 s Fiorentinou dle očekávání padla 1:4 na půdě obhájce titulu Neapole. Nejlepším střelcem týmu je Lazar Samardžić se dvěma trefami.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné nedělní odpoledne. Vítám vás při sledování 7. kola italské Serie A, u zápasu mezi Udinese a Janovem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Milan Huppert

    Góly: 23. Lucca, 90+1. Matturro (vla.) – 14. Gudmundsson (Frendrup), 41. Gudmundsson (Retegui)

    Karty:   35. Pereyra (UDI), 42. Success (UDI) – 24. J. Martínez (JAN), 90+6. Frendrup (JAN)   90+4. Lovrić (UDI)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:3. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:12.
    Udinese Calcio: Silvestri – Pérez, Bijol, T. Kristensen (80. Ferreira) – Ebosele, Pereyra (C) (58. Samardžić), Walace (64. Payero), Lovrić, Kamara (46. Zemura) – Success (58. Thauvin), Lucca.
    Náhradníci: Malusà, Okoye – Aké, Camara, Guessand, Kabasele, Pafundi, Quina, Tikvić, Zarraga.

    Tréner: Andrea Sottil

    CFC Janov: J. Martínez – Bani (C), Dragusin, Vásquez – De Winter, Thorsby, Frendrup, Malinovskyj (67. Kutlu), Haps (78. Messias) – Gudmundsson (87. Matturro), Retegui (78. Puşcaş).
    Náhradníci: Leali, Sommariva – Galdames, Hefti, Jagiełło, Martín, Vogliacco.

    Tréner: Alberto Gilardino

    Rozhodca: Mariani – Colarossi, Vigile