Dunajská Streda – B. Bystrica 1:2 (kon.) | Podbrezová – Trenčín 2:2 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 3:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
3:2 (1:2)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 26.08.2023, 18:00 • Štadión MŠK Žilina • Niké liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+7
    Žilina dala gól! Po rohovom kope sa hostia po zisku vyrútili do otvorenej obrany MŠK, ale stratili loptu, nasledoval dlhý nákop lopty od Belka za obranu ViOnu, dostal sa k nej ERIC BILLE a parádnym volejom dostáva Žilinu do vedenia 3:2! Neuveriteľné!
     
    84
    Žilina dala gól! Je vyrovnané! Žilina zahrala rohový kop nakrátko, k lopte sa dostal domáci obranca ADAM KOPAS, ktorý ľúbi strely spoza šestnástky, oprel sa do lopty a s prispením obrancu hostí prekonáva Slávika!
     
    27
    Žilina dala gól! Odpoveď Šošonov ale na seba nenechala dlho čakať, Essomba vysunul po pravej strane Rusnáka, ktorý prudkou prihrávkou pred Slávika našiel presne DÁVIDA ĎURIŠA a slovenský reprezentant loptu neomylne zavesil pod brvno bránky hostí!
     
    26
    Zlaté Moravce dali gól! Rýchly útok hostí, KAROL MONDEK sa zbavil rýchlosťou Bariho, z pravej strany skúsil lob a prekvapil aj Belka!
     
    14
    Zlaté Moravce dali gól! Rýchla akcia hostí, z pravej strany skúsil strelecké šťastie KAROL MONDEK, lopta pre Belkom ešte skončila a napokon aj s prispením nešťastného žilinského gólmana končí v sieti!

    Dávid Švec


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 27. Ďuriš (Rusnák), 84. Kopas (Addo), 90+7. Bille (Belko) – 14. Mondek (Čerepkai), 26. Mondek (Čerepkai)

    Karty:   82. Addo (ZIL), 90+7. Belaník (ZIL) – 79. Mijić (ZMO), 90+2. Slávik (ZMO)


    MŠK Žilina: Belko – Minárik (C), Stojčevski, Nemčík – Rusnák (59. Javorček), Myslovič (46. Gidi), Sauer (79. Kopas), Bari – Essomba (59. Addo), Ďuriš, Iľko (79. Bille).
    Náhradníci: Belaník – Leitner, Gomola.

    Tréner: Jaroslav Hynek

    FC ViOn Zlaté Moravce: Slávik – Suľa (73. Majdan), Moško, R. Nagy, Čonka (C) – Gono, Duga – Mondek, Weir (46. Tumma), J. Švec (61. Brenkus) – Čerepkai (69. Mijić).
    Náhradníci: Richter – Nsumoh, Ďubek, Kolembus, Stareček.

    Tréner: Vladimír Cifranič

    Rozhodca: Gemzický – Jekkel, Kmec

    Diváci: 1419