Švédsko – Taliansko 5:0 (kon.) | Francúzsko – Brazília 2:1 (kon.) | Panama – Jamajka 0:1 (kon.)
koniec
Francúzsko
2:1 (1:0)
Brazília
cz Sobota 29.07.2023, 12:00 • Lang Park, Brisbane • Majstrovstvá sveta žien • Skupina F
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Příjemnou sobotu u sledování ženského Mistrovství světa! V poledne v Brisbane odstartuje šlágr dnešního programu mezi reprezentacemi Francie a Brazílie.
     
    FRANCIE (2. místo)
    1 Z, 0–1–0, 0:0, 1 bod

    Pro francouzské hráčky turnaj nezačal zrovna dvakrát ideálně. Ač minulou neděli proti Jamajce potvrzovaly role favoritek a udržovaly si nad svými sokyněmi převahu, nakonec nedokázaly za brankářku Rebeccu Spencerovou propasovat ani jediný balón.

    Papírově silnějšímu celku nepomohla ani červená karta, kterou po ostrém zákroku v nastavení druhého poločasu obdržela Khadija Shawová. Střelecká mizérie zůstala neprolomena, a svěřenkyně kouče Hervého Renarda si tak na své konto připsaly jen jeden bod.

    Les Bleues dále komplikuje situaci fakt, že proti Brazílii se nejspíše budou muset obejít bez své kapitánky Wendie Renardové, kterou by mohl ze hry vyšachovat natažený stehenní sval. Pozitivní nicméně je, že by k dispozici měly nově být Selma Bachaová a Elisa de Almeidaová, které v úvodním utkání absentovaly.

    Sestava Francie proti Jamajce: Peyraudová-Magninová – Lakrarová, Renardová (C), Cascarinová, Karchaouiová – Matéová (66. Bèchová), Tolettiová, Geyorová, Majriová (66. Daliová) – Le Sommerová, Dianiová. Hlavní trenér: Hervé Renard.
     
    BRAZÍLIE (1. místo)
    1 Z, 1–0–0, 4:0, 3 body

    Seleção naopak svému prvnímu soupeři nedalo šanci. Los turnaje mu přisoudil Panamu, kterou takřka nepustil k míči, vysoce jí přestřílel a své skvělé představení korunoval úctyhodným výsledkem 4:0. Momentálně ho tak najdeme na samotném čele základní skupiny F.

    V souboji s týmem ze Střední Ameriky zářila hlavně třiadvacetiletá Ary Borgesová, která se v prvním poločase prosadila hned dvakrát a v 70. minutě pak pěknou hlavičkou zkompletovala hattrick. Pod zbývající gól Brazilíe se podepsala Beatriz Zaneratto.

    Trenérka Sundhageová bude mít k dispozici kompletní soupisku, na rozdíl od Francie nemusí kvůli zdravotním problémům sahat ke kompromisům. Uvidíme, co si dnes připraví na potenciálně oslabené soupeřky.

    Sestava Brazílie proti Panamě: Letícia – Antônia (59. Bruninha), Lauren, Rafaelle (C), Tamires – Ar. Borgesová (75. Marta), Luana (75. Duda), Kerolin, Adriana – Debinha (59. Geyse), Beatriz (59. Nunesová). Hlavní trenérka: Pia Sundhageová.
    Naváže dnes Borgesová na svůj hattrick z prvního duelu?
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    Ač dnešní soupeři patří ke světové elitě a jedná se o dva velmi kvalitní celky, jejich vzájemná bilance hovoří překvapivě jasně. Brazílie totiž v nedávné historii Francii neporazila, všechna utkání skončila buď remízou, či případně vítězstvím reprezentantek země galského kohouta. Ty si na svém konto připsaly úspěch i v dosud posledním měření sil v rámci mistrovství světa, když před čtyřmi lety vyřadily Seleção v osmifinále.

    19. 2. 2022 (turnaj): Francie – Brazílie 2:1
    7. 3. 2020 (turnaj): Francie – Brazílie 1:0
    23. 6. 2019 (MS – OF): Francie – Brazílie 2:1pp.
    10. 11. 2018 (přát.): Francie – Brazílie 3:1
    16. 9. 2016 (přát.): Francie – Brazílie 1:1
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Dnešní atraktivní bitvu mezi Francií a Brazílií odřídí zkušená australská hlavní rozhodčí Kate Jacewiczová, které budou na stranách asistovat její krajanka Joanna Charaktisová a Kjoung-min Kim z Jižní Koreje. Roli čtvrté sudí převezme Lina Lehtovaaraová z Finska.
    Francie je na místě! Začínáme v pravé poledne.
     
    Úvodní sestavy:

    Francie: Peyraudová-Magninová – Périssetová, Lakrarová, Renardová (C), Karchaouiová – Tolettiová – Geyorová, Daliová – Dianiová, Le Sommerová, Bachaová.
    Náhradníci: Durandová, Picaudová – Fazerová, De Almeidaová, Majriová, Matéová, Tounkaraová, Le Garrecová, Asseyiová, Fellerová, Cascarinová, Bèchová.
    Trenér: Hervé Renard.

    Brazílie: Letícia – Antônia, Lauren, Rafaelle (C), Tamires – Ar. Borgesová, Kerolin, Luana, Adriana – Debinha, Geyse.
    Náhradníci: Bárbara, C. Gomesová – Kathellen, Andressa Alvesová, Ana Vitória, Marta, Bruninha, Duda, Beatriz, Monica, Nycole, Nunesová.
    Trenér: Pia Sundhageová (SWE).

    Rozhodčí: Jacewiczová (AUS) – Kim (KOR), Charaktisová (AUS).
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemné sobotní dopoledne, bitva mezi začíná zhruba za půl hodiny. Níže si můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
     
    Wendie Renardová nastoupí. Spekulace o tom, že by kapitánka Francie měla dnešní duel vynechat kvůli nataženému svalu, se nepotvrdily. Třiatřicetiletá hráčka Lyonu se tak vrátí na střed obrany.
     
    Oba týmy jsou připraveny na hrací ploše, v Lang Parku momentálně hraje brazilská hymna. Tu francouzskou už jsme slyšeli, start utkání se nezadržitelně blíží.
     
    Úvodní výkop obstarají Francouzky, jdeme na věc!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Brazílie se velmi rychle zmocnila balónu a pomalu postupuje dopředu po levé straně, míč díky dobré práci francouzské obrany už dvakrát skončil v zámezí.
     
    2
    Na druhé straně hřiště se nyní dostala dopředu Le Sommerová, která nedokázala pěkný výpad přetavit v zakončení. I kdyby se jí to však podařilo, do statistik by se nepočítalo – útočnice totiž byla v ofsajdu.
     
    3
    Peyraudová-Magninová odkopává od své svatyně, Francie má další šanci postoupit dopředu.
     
    4
    Dianinová poslala míč z hrany vápna na střed, poměrně slibně se rozvíjející útok ale nakonec vedl jen k rutinní střele do středu brány. Letícia hravě zakročila.
     
    6
    Karchaouiová spadla v pokutovém území po kontaktu s bránící Antônií, Jacewiczovou ale souboj nechal chladnou. Penalta se kopat nebude.
     
    7
    Francie má jednoznačně více ze hry. Zpoza šestnáctky nyní zkusila štěstí Périssetová, jejíž první zakončení v dnešním zápase šlo vysoko nad klec.
     
    8
    Po Karchaouiové si šla za penaltou Le Sommerová, ani ta ale nebyla úspěšná. Bránící protihráčka si podle sudí ve vápně počínala v mezích pravidel.
     
    10
    Faul se nyní píská proti Luaně, která srazila k zemi Geyorovou. Francie získává balón na své polovině, Brazílie se bude muset znovu stáhnout.
     
    11
    Na první žlutou kartu jsme dnes moc dlouho čekat nemuseli, varována je Kenza Daliová (FRA).
     
    12
    Nepřesná přihrávka na středu hřiště zhatila rychlou brazilskou akci. Následný protiútok Francie vyvrcholil pěknou hlavičkou z dílny Le Sommerové, kterou Letícia zvládla vytěsnil mimo nebezpečí.
     
    14
    Dlouhý nákop na Debinhu bravurně zhatila vracející se Renardová, která míč odhlavičkovala pryč.
     
    15
    Brazílie si vyzkoušela první standardku, a to z poměrně solidní pozice. Exekuce se ujala Adriana, jejíž střele sice nechyběla razance, ale přesnost už postrádala.
     
    16
    Hra se nyní drží hlavně kolem středu hřiště, ani jednomu celku se nedaří se probojovat za obranu soupeřek.
     
    17
    Francie právě vstřelila branku!
    Aktivní tým ze země galského kohouta jde už po čtvrthodině hry do vedení! Volná Dianiová dlouhý centr hlavou srazila k nedostatečně hlídané EUGÉNIE LE SOMMEROVÉ, který velezkušená hráčka tečovala mezi tři tyče – 1:0!
    17. Eugénie Le Sommerová - 1:0


     
    19
    Le Sommerová se dnes stala rekordmankou Francie v počtu vstřelených gólů, zásah proti Brazílii byl celkem devadesátým v její reprezentační kariéře.
    19. Eugénie Le Sommerová se dnes zapsala do historie.
     
    20
    Brazílie zkusila na inkasovaný zásah rychle odpovědět, obrana evropského výběru ale kombinaci rychle rozebrala a vzala si balón zpět do své moci.
     
    21
    Peyraudová-Magninová po delší době musela zakročit, když zastavila lehké zakončení Lauren. Tenhle pokus rozhodně neměl gólové parametry.
     
    22
    No, teď už to bylo o poznání slibnější! Borgesové se podařilo prostrčit míč na volnou Adrianu na hraně vápna, která ale následně trestuhodně přestřelila francouzskou bránu! Tak to je obrovská smůla pro A Seleção!
    22. Adriana z ideální pozice přestřelila francouzskou branku
     
    24
    Francouzský dlouhý nákop mířil na nabíhající Le Sommerovou. Jako první se však k míči dostala pozorná Letícia, která jej lapila do svého náručí.
     
    25
    Letícia si na nedostatek práce stěžovat nemůže. Teď čelila rohovému kopu z dílny Kenzy Daliové, přičemž letící balón pohotově vyboxovala ven ze šestnáctky.
     
    26
    Antônia si znovu na pažitu počínala až moc neomaleně, tentokrát byla její obětí Le Sommerová. Karta z toho nicméně nebude, ač by si jí Francouzka jistě přála.
     
    28
    Sandie Tolettiová byla nucena zatáhnout za záchranou brzdu a skluzem poslala k zemi rychlou Adrianu, za což velmi pravděpodobně uvidí žlutou.
     
    29
    Je to tak, Sandie Tolettiová (FRA) se kartě nevyhnula. Brazíli čeká hodně zajímavá standardka.
     
    30
    Inu, tohle šlo jistě vymyslet lépe. Místo střely přišel jenom nepovedený centr do vápna, za kterým Peyraudová-Magninová vyběhla a lapila jej.
     
    31
    Karchaouiová zachytila hodně špatnou nahrávku jedné z protihráček a obratem vyslala do útoku Geyorovou, jejíž zakončení Letícia vyrazila do bezpečí. Vzápětí ale vyletěl vzhůru praporek postranní rozhodčí.
     
    32
    Brazílie ani tentokrát z pobytu před francouzskou klecí nevykřesala větší šanci, ač měla k dispozici i rohový kop. Svěřenkyním švédské trenérky Sundhageové to dnes zatím v útoku hodně skřípe.
     
    34
    Francie se nyní snaží něco vymyslet v útoku, brazilská obrana ale má situaci pod kontrolou.
     
    35
    Uvidíme další roh, kterého se tentokrát ujme tým trenéra Renarda. Nechme se překvapit, co vymyslí.
     
    37
    První poločas se pomalu chýlí ke konci. Aktivnější jsou Francouzky, Brazilkám se stále nedaří výrazněji promluvit do hry. Trápí se zejména v ofenzívě.
     
    38
    Kerolin vybojovala míč na pravé straně hřiště, Francii se ale poté podařilo situaci rychle dostat pod kontrolu. Peyraudová mohla i tentokrát zůstat v klidu.
     
    40
    Přihrávku Tamiresy zachytila jedna z protihráček, který míč obratem odkopla na brazilskou stranu.
     
    41
    Karchaouiová byla faulována Luanou, sudí Jacewiczová si nyní zjednává respekt na hřišti a domlouvá oběma aktérkám. Volný kop pro Francii.
     
    42
    Antônia se pokusila rozvířit vody střelou z velké dálky, která ale mířila jen do středu brány. Peyraudová-Magninová si na své konto zapisuje rutinní zákrok.
     
    43
    Uff, tohle nikdy nevidíme rádi. Luana šla do souboje s Tolettiovou hodně ostře, velmi pravděpodobně z toho bude karta. Fracouzka dnes nejspíš dohrála...
     
    44
    Luana (BRA) si ve druhé půli bude muset počínat výrazně opatrněji. Tolettiové se věnují zdravotníci.
     
    45
    Závěr poločasu se protáhne o tři minuty.
     
    45+2
    Francie své soupeřky stále úspěšně drží na uzdě. Další dlouhý nákop Jihoameričanek byl zachycen už u středové čáry a sražen do zámezí.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 13:05.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 1:3. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:5.
     
    První půle je minulostí a nutno podotknout, že měla jednoznačnější průběh, než se čekalo. Reprezentantky ze země galského kohouta měly na hřišti poměrně jasnou převahu, kterou přetavily v jeden zásah. Brazílie se za celých pětačtyřicet minut dostala pouze do jedné výraznější šance, v ofenzívě se dnes zatím trápí. Inu, uvidíme, jak se duel bude vyvíjet dál.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas je tu! Jedenáctky jsou identické jako v tom prvním, ani jeden celek během pauzy nestřídal.
     
    47
    Geyse postupovala dopředu po levé straně, po individuální chybě ale ztratila balón a s akcí Brazílie byl obratem konec. Míče se ujmou hráčky Francie.
     
    48
    Le Sommerová byla na středu zkušeně odzbrojena Borgesovou, která teď dala na odiv své defenzivní kvality. Jihoameričanky mohou zamířit do útoku.
     
    49
    Zákrok Borgesové na Karchaouiovou se obešel bez hvizdu rozhodčí, odvetný manévr o pár sekund později už byl ale za hranicí pravidel. Brazílie získává míč.
     
    51
    Peyraudová-Magninová si pohlídala vysoký centr protihráček a lapila ho do svého náručí. Hra se po pauze otevřela, sledujeme výrazně aktivnější podívanou.
     
    52
    Francie se pokusila přesunout hru na levou stranu na volnou Karchaouiovou, za letícím balónem ale vyskočila jedna z připravených protihráček.
     
    53
    Balón po nepřesné brazilské souhře skončil na kopačce Daliové, která jej z vápna obratem nakopla do zámezí. Tým z Jižní Ameriky má teď více ze hry.
     
    55
    Antônia nyní na středu hřiště stáhla k zemi Le Sommerovou. Tohle mohlo být nejspíš být u i žlutou kartu, rozhodčí ale tentokrát do kapsy nesáhla.
     
    57
    Francouzská svatyně je poprvé v zápase pod velkým tlakem, Peyraudová-Magninová musí být ve střehu.
     
    58
    Brazílie právě vstřelila branku!
    A Seleção ožilo v útoku a hned je z toho vyrovnání, o které se postarala DEBINHA! Útočnice s devítkou na zádech se v šestnáctce dostala k odraženému balónu, který obratem nasměrovala mimo dosah padající Peyraudové-Magninové. Začínáme od začátku – 1:1!
    58. DEBINHA - 1:1


     
    59
    Brazílie je na koni, jeden gól jí evidentně nestačí. Uvidíme, zdali se svěřenkyním trenérky Sundhageové podaří opařené Francouzky znovu zaskočit.
     
    61
    Střídání v týmu Brazílie:
    ze hřiště odchází Geyse, přichází Andressa Alvesová.
     
    62
    Francii se nedaří se dostat k míči, A Seleção má hru pod kontrolou a snaží se se znovu protlačit před svatyni evropského celku. Zatím ovšem bezúspěšně.
     
    63
    Dění se nyní po sérii outů zklidnilo. Nepřesná dlouhá přihrávka, která mířila na Debinhu, skončila až u gólmanky Francie, jež míč odkopla do bezpečí.
     
    65
    Střídání v týmu Francie:
    ze hřiště odchází Eugénie Le Sommerová, přichází Vicki Bèchová.
     
    66
    Kerolin neudržela divoký balón v mezích hrací plochy, tým země galského kohouta získává vhazování z pozice jen pár metrů vedle středové čáry.
     
    67
    Výborná Letícia! Obrana Brazílie nyní nechala nové tváři na hřišti, Vicki Bèchové, až moc prostoru ve vápně. Výsledkem byla střela pod břevno, kterou ale gólmanka parádně vykryla!
    67. Letícia vytáhla střelu Bèchové na roh
     
    68
    Defenzíva Seleçãa si vybírá slabou chvíli! Bèchová se dostala do dobré pozice a tentokrát zvolila přihrávku na Dianiovou, která, byla-li by přesná, mohla vést k hodně nebezpečné střele!
     
    69
    Po delší době se v Brisbane znovu žlutí, rozhodčí tentokrát napomíná Sakinu Karchaouiovou (FRA).
     
    71
    Hra nyní v Lang Parku stojí, zdravotníci se věnují Lauren. Za rozdýchává ostřejší souboj s Bèchovou, zřejmě se jednalo o srážku hlav obou hráček.
     
    72
    Pokračujeme dál, Brazílie je dočasně v deseti. Tolettiová je napomínána za faul na Luanu, druhou žlutou kartu ale naštěstí pro Francii nevidí.
     
    73
    Tohle nebylo vůbec špatné, Brazílie se málem ujala vedení ze standardky! Nabíhající Kerolin ve vápně letící míč tečovala jen těsně vedle!
     
    74
    Francouzkám se podařilo po delší době přesunout dění před Letícii, která ale zatím nemusí zasahovat.
     
    75
    Bachaová se rozhodla pro ránu z hranice šestnáctky, které zamířilo do vnější strany sítě brazilské svatyně.
     
    77
    Karchaouiová převedla parádní individuální výkon a protáhla míč až před vápno, pěknou akci ale zakončila velkou chybou a Letícii takřka darovala balón.
     
    78
    Alvesová doběhla skákající balón ve francouzském vápně a poslala ho za sebe na Kerolin, jejíž následný pokus byl zblokován. Brazilky to o pár sekund později zkusily znovu, jenže tento projektil šel mimo.
     
    80
    Střídání v týmu Brazílie:
    ze hřiště odchází Adriana, přichází Beatriz.
     
    81
    Tolettiová nyní Letícii moc nepotrápila, její propagační střela zamířila přesně do středu klece.
     
    82
    Francouzky si pro sebe vybojovaly další rohový kop. Uvidíme, co svěřekyně kouče Renarda vymyslí.
     
    83
    Francie právě vstřelila branku!
    Brazílie sice měla v posledních minutách navrch, ale vedení se v závěru nakonec ujímá Francie! Jihoamerická defenzíva si nepohlídala WENDIE RENARDOVOU, která vystihla letící míč po rohovém kopu a nasměrovala ho do sítě – 2:1!
    83. Wendie RENARDOVÁ - 2:1


     
    84
    Antônia zkusila pro spoluhráčku ve vápně připravit příležitost pro zakončení centrem, kterému ale chyběla notná dávka přesnosti. Uvidíme střídání.
     
    85
    Střídání v týmu Brazílie:
    ze hřiště odchází Debinha, přichází Marta,
    ze hřiště odchází Antônia, přichází Monica,
    ze hřiště odchází Ary Borgesová, přichází Ana Vitória.
     
    87
    Střídání v týmu Francie:
    ze hřiště odchází Kenza Daliová, přichází Léa Le Garrecová.
     
    88
    Letícia si na své konto zapisuje úspěšný zákrok, tentokrát čelila dalekonosné střele. Čas na vyrovnání se opařeným Brazilkám velmi rychle krátí.
     
    89
    Atmosféra na hřišti by se dala krájet, bouří to i v ochozech. Je před námi ještě asi relativně krátké nastavení, které ale určitě bude velmi napínavé.
     
    90
    Nakonec jsem se pletl, nastavuje se hned sedm minut! To je pro Brazílii jistě velmi pozitivní zpráva...
     
    90+1
    Francie drží míč v rohu hřiště, Brazilkám se nedaří k němu dostat. Svěřenkyně kouče Renarda nyní dělají přesně to, co potřebují k vítězství.
     
    90+3
    Le Garrecová se podepsala pod projektil, kterému chyběla jak přesnost, tak razance. Nepřesnou ranou nicméně uřízla kousek času z nastavení.
     
    90+4
    Monica chtěla zkusit centr, dotěrná obránkyně jí ale nepustila ke slovu. Brazílie ztrácí míč na hranice vápna, Francie může odtáhnout hru pryč od své svatyně.
     
    90+5
    Znovu vidíme Le Garrecovou, která drží míč u postranní čáry a nenechává se jen tak odzbrojit. Zdá se, že pokud se nestane zázrak, máme o vítězi rozhodnuto.
     
    90+6
    No pozor, tohle by mohlo být ještě hodně zajímavé! Útočící Kerolin byla na kraji faulována Bachaovou, Seleção získává standardku!
     
    90+8
    Francouzky zvládly nebezpečný závar ve svém vápně a odkoply míč do bezpečí, je konec!
     
    90+8
    Žlutou kartu ještě dostává kouč Francie Hervé Renard, pro kterého byl závěr dnešní strhující bitvy řekněme velmi emotivní. Na výsledku to ale nic nezmění.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:9.
     
    Lang Park hlásí dohráno, šlágr sobotního programu naplnil očekávání! Zaplněné ochozy v Brisbane sledovaly reklamu na ženský fotbal mezi Francií a Brazílií, kterou lépe zvládly reprezentantky první jmenované země. Jihoameričanky se sice po promarněné úvodní půli zvedly a vyrovnaly, v samotném závěru ale ztratily šanci na vítězství po nezvládnuté standardce soupeřek.
     
    Francie si spravila chuť po nepovedeném první zápase na turnaji a aspoň prozatím se posouvá na čelo skupiny F, zatímco Brazílie padá na průběžné druhé místo. O postupujících týmech ještě není ani zdaleka rozhodnuto, aspoň malou nápovědu by nám nicméně mohl poskytnout nadcházející souboj mezi Panamou a Jamajkou, který za chvíli startuje v Perthu.
     
    Dnešní utkání sleduje 49 378 diváků.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek soboty. Napočtenou někdy příště! (14:12:33)

    Vojtěch Martinek

    Góly: 17. Le Sommerová, 83. Renardová – 58. Debinha

    Karty:   11. Daliová (FRA), 29. Tolettiová (FRA), 69. Karchaouiová (FRA), 90+8. H. Renard (trenér) (FRA) – 44. Luana (BRA)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:9.
    Francúzsko: Peyraudová-Magninová – Périssetová, Lakrarová, Renardová (C), Karchaouiová – Tolettiová – Geyorová, Daliová (87. Le Garrecová) – Dianiová, Le Sommerová (65. Bèchová), Bachaová.
    Náhradníci: Durandová, Picaudová – Fazerová, De Almeidaová, Majriová, Matéová, Tounkaraová, Asseyiová, Fellerová, Cascarinová.

    Tréner: Hervé Renard.

    Brazília: Letícia – Antônia (85. Monica), Lauren, Rafaelle (C), Tamires – Ar. Borgesová (85. Ana Vitória), Kerolin, Luana, Adriana (80. Beatriz) – Debinha (85. Marta), Geyse (61. Andressa Alvesová).
    Náhradníci: Bárbara, C. Gomesová – Kathellen, Bruninha, Duda, Nycole, Nunesová.

    Tréner: Pia Sundhageová (SWE).

    Rozhodca: Jacewiczová (AUS) – Kim (KOR), Charaktisová (AUS).

    Diváci: 49 378