Winnipeg – Minnesota 2:4 (kon.) | Detroit – Chicago 4:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 3:2 (po pr.)
koniec
Winnipeg Jets
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
Minnesota Wild
cz Štvrtok 09.03.2023, 01:30 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Mason SHAW - 2:4
     
    59:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zuccarello odvedl skvělou práci ve vlastním pásmu a vyrazil do útoku. Využil rychlosti MASONA SHAWA, kterého poslal za obranu Winnipegu a Shaw už poté měl jednoduchou práci, jak zakončit do prázdné brány soupeře. Asistence: Mats Zuccarello.
    37:15 Nino NIEDERREITER - 2:3
     
    37:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí využili rychlého přechodu středního pásma. NINO NIEDERREITER se prodral až před brankoviště, zpracoval vysokou přihrávku, kterou mu obloukem poslal Schmidt, a obstřelil natažený beton Fleuryho. Asistence: Nate Schmidt, Kyle Connor.
    28:31 Ryan HARTMAN - 1:3
     
    28:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A hosté zase utíkají do vedení o dvě branky! RYAN HARTMAN zavezl kotouč do útočného pásma po pravém křídle a nakonec i sám po nabruslení do pravého kruhu celou akci zakončil. Jeho střela zápěstím propadla Hellebuyckovi mezi betony. Asistence: Kirill Kaprizov, Jake Middleton.
    27:36 Logan STANLEY - 1:2
     
    27:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nejlepší možná odpověď domácích. Stanley z levé strany nahrál před branku a zajel na zadní mantinel. Před brankovištěm mezitím Naměstnikov vystřelil zády k brance a trefil natažený beton Fleuryho. Toho využil právě LOGAN STANLEY, jenž vybruslil zpoza branky, dostal se k dorážce z pravé strany brankoviště a poslal puk za záda bezmocného Fleuryho. Asistence: Vladislav Naměstnikov, Nikolaj Ehlers.
    27:06 Frédérick GAUDREAU - 0:2
     
    27:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Přestože Winnipeg zase dokázal dostat soupeře pod tlak, je to znovu Minnesota, která udeřila. Obrana domácích nechala trestuhodně příliš místa mezi kruhy a před brankou. Do tohoto prostoru si sjel FREDERICK GAUDREAU, dostal přihrávku a po kličce do strany dokázal procpat puk za záda Hellebuycka. Asistence: Marcus Foligno, Oskar Sundqvist.
    14:14 Marcus FOLIGNO - 0:1
     
    14:14
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ačkoliv toho Minnesota zatím v tomto utkání moc nenastřílela, je první, kdo dává gól! MARCUS FOLIGNO přijal před kruhy pas od Sundqvista od levého mantinelu a střelou do pravého horního rohu překonal Hellebuycka! Je to teprve třetí střela Minnesoty v utkání. Asistence: Oskar Sundqvist, Jake Middleton.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 28. Stanley (Namestnikov, Ehlers), 38. Niederreiter (Schmidt, Connor) – 15. M. Foligno (Sundqvist, Middleton), 28. F. Gaudreau (M. Foligno, Sundqvist), 29. Hartman (Kaprizov, Middleton), 60. Shaw (Zuccarello)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – Pionk, Morrissey (A), DeMelo, Dillon, Stanley, Schmidt – Niederreiter, Ehlers, Scheifele (A) – Wheeler, Connor, Lowry (A) – Namestnikov, Appleton, M. Barron – Mäenalanen, Stenlund, D. Gustafsson.
    Tréner: Rick Bowness

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Dumba (A), Goligoski, Klingberg, Merrill – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – Boldy, J. Eriksson Ek, M. Johansson – M. Foligno (A), Sundqvist, F. Gaudreau – Dewar, Shaw, Reaves.
    Tréner: Dean Evason

    Rozhodca: Furlatt, St. Pierre – Brisebois, Johnson

    Diváci: 13148