Cremonese – AS Rím 2:1 (kon.) | Juventus – Turín 4:2 (kon.)
koniec
Juventus Turín
4:2 (2:2)
FC Turín
cz Utorok 28.02.2023, 20:45 • Allianz Stadium, Turín • Talianska Seria A • 24. kolo
Predzápasové kurzy
    81. Adrien RABIOT - 4:2
     
    81
    Juventus právě vstřelil branku!
    Další branka domácího celku. Centr z přímého kopu propadl do pokutového území, kde si na něj nabíhalo hned několik hráčů, až jej zblízka za gólmana sklepl ADRIEN RABIOT – 4:2.
    71. Gleison BREMER - 3:2
     
    71
    Juventus právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde dnes poprvé do vedení! Roh byl rozehrán nakrátko, poté ale odcentroval Chiesa, našel GLEISONA BREMERA a ten svůj výskok zužitkoval k prudké, ale hlavně přesné hlavičce mimo dosah Milinkoviće-Saviće – 3:2!
    45+1. DANILO - 2:2
     
    45+1
    Juventus právě vstřelil branku!
    Zase máme vyrovnaný stav! Juventus rozehrál rohový kop, na Di Maríův centr si nejvýše naskočil DANILO, jeho prudká hlavička šla do tyče a od té za brankovou čáru. Milinković-Savić sice předvedl dobrý reflex, míč ale vyrážel pozdě. Rozhodčí ihned ukazoval, že mu hodinky signalizovaly gól a je to 2:2.
    43. Antonio SANABRIA - 1:2
     
    43
    Turín právě vstřelil branku!
    A to se také daří! Na levé straně byl u míče Ilić, po zemi poslal prudkou přihrávku do vápna, na ni si nenápadně naběhl ANTONIO SANABRIA a sklepl ji k první tyči Szczęsnyho branky. Ten se sice pohotově natahoval, nicméně na tohle nedosáhl – 1:2.
    16. Juan CUADRADO - 1:1
     
    16
    Juventus právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Domácí potáhli akci levou stranou, Kostić se dokázal uvolnit, dostat se do vápna a také odcentroval. Oblouček se dostal na pravou stranu, kde byl volný JUAN CUADRADO, ten se s ničím nepáral a tvrdou ranou o zem, která byla navíc tečována jedním z obránců, překonal marně zasahujícího Milinkoviće-Saviće – 1:1.
    2. Yann KARAMOH - 0:1
     
    2
    Turín právě vstřelil branku!
    No a je tu vedoucí gól! Centr od rohového praporku sklepl Buongiorno hlavou na nepokrytého YANNA KARAMOHA a ten zblízka podél Szczęsnyho nekompromisně zakončil – 0:1

    Aleš Pur

    Góly: 16. Cuadrado (Kostić), 45+1. Danilo (Di María), 71. Bremer (F. Chiesa), 81. Rabiot (Kostić) – 2. Karamoh (Buongiorno), 43. Sanabria (Ilić)

    Karty:   60. R. Rodríguez (TUI), 90+5. Ricci (TUI)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 5:13.
    Juventus Turín: Szczęsny – Danilo (C), Bremer (90. Bonucci), Sandro – Cuadrado (68. De Sciglio), Fagioli, Barrenechea (68. Pogba), Rabiot, Kostić – Di María (69. F. Chiesa) – Vlahović (86. Kean).
    Náhradníci: Perin, Pinsoglio – Rugani, Gatti, Iling, Soulé, Paredes.

    Tréner: Massimiliano Allegri

    FC Turín: V. Milinković-Savić – Djidji (84. Gravillon), Schuurs, Buongiorno – Singo, Linetty (74. Ricci), Ilić, R. Rodríguez (C) (75. Vojvoda) – Mirančuk, Karamoh (59. Radonjić, 75. Seck) – Sanabria.
    Náhradníci: Fiorenza, Gemello – Gineitis, Adopo, N'Guessan, Bayeye.

    Tréner: Ivan Jurić

    Rozhodca: Chiffi – Cecconi, Bercigli