Ilkel – Kolář 0:2 (kon.)
koniec
Cem Ilkel
Cem Ilkel (WC)
0
2 3  
Zdeněk Kolář
Zdeněk Kolář
2
6 6  
cz Sobota 11.02.2023, 11:09 • Centrální kurt, Vilnius (LTU) • Challenger Vilnius - Vilnius Open by kevin. (krytý tvrdý povrch) • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům tenisu přeju krásné sobotní dopoledne. Vítám vás při sledování semifinále challengeru v litevském Vilniusu, u zápasu mezi Cemem Ilkelem a Zdeňkem Kolářem.
     
    Cem Ilkel je členem až čtvrté světové stovky. Turecký tenista nicméně na začátku sezóny disponuje velmi dobrou formou. V portugalském Oeiras se z kvalifikace probojoval až do semifinále, v němž nestačil na Belgičana De Looreho. Na stejném místě o týden později vypadl v osmifinále na raketě Francouze Filse, stejný výsledek zapsal na dvou turnajích v belgickém městě Ottignies-Louvain-la-Neuve. Ve Vilniusu sedmadvacetiletý tenista postupně porazil Serdarušiće, Lokoliho a porážku ze začátku sezóny vrátil De Looremu.
     
    Zdeněk Kolář patří do třetí stovky žebříčku, konkrétně okupuje 214. příčku. Český tenista se v úvodu sezónu pokusil kvalifikovat na turnaj kategorie ATP v indickém Pune, ovšem prohrál s Italem Cobollim. V thajském Nonthaburi vypadl už v prvním kole, v němž nestačil na Gunneswarana. O týden později na stejném místě rodák z Bystřice nad Pernštejnem konečně zvítězil. Došel až do čtvrtfinále, stopku mu vystavil Japonec Šimabukuro. V německém Koblenzu Kolář dokráčel až do semifinále, ve kterém prohrál se zkušeným Kanaďanem Vaskem Pospisilem. Ve Vilniusu šestadvacetiletý hráč nejprve zdolal Masura, načež ve dvou třísetových bitvách udolal Rodionova i Escoffiera.
     
    Vzájemné zápasy

    Tenisté proti sobě odehrají první utkání.
     
    Na kurtu probíhá tradiční předzápasové rozpinkávání. Na podání začne Cem Ilkel.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    0-15
    Zdeněk Kolář ovládl první výměnu. Hned z returnu získal tlak na svou stranu, do ještě hlubší defenzivy soka zatlačil bekhendem na druhou stranu doprava, načež měl na síti snadnou práci při smeči.
     
    15-15
    Forhendový return vyletěl za základní čáru.
     
    15-30
    Dlouhá výměna pro českého hráče! Ten byl přeci jen o něco málo aktivnější, aby nakonec vypálil vítězný forhend po pravé čáře.
     
    30-30
    To je škoda, brejkboly byly blízko! Šestadvacetiletý rodák z Bystřice nad Perštejnem diktoval tempo, jenže nezvládl závěrečný úder, který si oběhl na forhend, míček poslal do sítě.
     
    30-40
    Nicméně jeden brejkbol přeci jen přichází! Agresivní forhend na základní čáru vrátil Ilkel těsně za pásku, načež Kolář s velkou lehkostí vyprodukoval vítězný forhend inside out na levou stranu kurtu.
     
    0:1
    Výborně! Zdeněk Kolář nastoupil do semifinále s velkou chutí, odstartoval jej brejkem! Znovu velmi rychle dostal soupeře do úzkých, na závěr měl při forhendu u sítě snadnou pozici, v níž neselhal.
    0:0; 0:1 - Zdeněk Kolář
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    15-0
    Bekhendová přestřelka pro Ilkela. Český tenista pod tlakem bojoval srdnatě, závěrečný úder ovšem nezvládl poslat přes síť.
     
    15-15
    Turecký tenista byl po zásluze potrestán za pasivitu. Když mohl zaútočit, tak to neudělal, na rozdíl od konkurenta, který vypálil forhendovou ránu do levého rohu a protihráč tečoval míček jenom rámem.
     
    15-30
    O delší výměny dnes evidentně nebude nouze. Cem Ilkel jako kdyby se poučil z předchozí situace a útočil, jenže posledním bekhendem se výrazně ustřelil.
     
    30-30
    Takové selhání by Zdeňka Koláře mohlo hodně mrzet. Konkurent mu vybral ostrý forhend u sítě i dvě smeče, načež se Čech rozhodl vymýšlet a pokus o posunutí míčku těsně za pásku skončilo v síti.
     
    30-40
    Tohle bylo o poznání lepší! Český hráč hodil zbytečnou chybu za hlavu a v důležité výměně o gembol či brekbol vyslal vítězný forhend do pravého rohu, má tedy možnost potvrdit brejk.
     
    0:2
    Což se děje! Zdeněk Kolář vypálil povedené první podání na téčko, které Turek vrátil forhendovým returnem do sítě.
    0:0; 0:2 - Zdeněk Kolář
     
    15-0
    Šestadvacetiletý rodák z Bystřice nad Pernštejnem neudržel přesnou ruku až do závěru výměny. Statečně se pral se skutečností, že mu soupeř hraje do bekhendu, ve finále ovšem zahrál jenom do deblového koridoru.
     
    30-0
    Cem Ilkel směřuje za prvním získaným gemem. Protihráč chtěl přejít do útoku odvážným forhendem, ovšem balónek spadl do zámezí.
     
    30-15
    Jak je ale vidět, Turek nebude mít nic zadarmo. Sám nyní zaváhal v ofenzivě, když tvrdý forhend posadil za zadní lajnu.
     
    30-30
    Hodně slabý druhý servis Zdeněk Kolář potrestal bez servítek, forhendový return po levé čáře proměnil ve vítězný míč.
     
    30-40
    Přichází další možnost k brejku! Další slabé druhé podání, po němž Čech zase získal převahu a nezaváhal ani u sítě, kde forhendem na pravou stranu proměnil Ilkela v diváka.
     
    0:3
    Do třetice parádní forhendový return a Zdeněk Kolář tak získává i druhý gem na příjmu! Rozhozený Turek vracel balónek jenom do sítě.
    0:0; 0:3 - Zdeněk Kolář
     
    0:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:3
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    15-0
    V tváři Cema Ilkela je viditelné zdravé naštvání. Turek teď pálil do míčku hlava nehlava, což mu nakonec přineslo kýžené ovoce, za forhendem do levého rohu neměl soupeř šanci doběhnout.
     
    15-15
    Výborné podání ven z dvorce zreturnoval sedmadvacetiletý rodák z Istanbulu těsně za pásku, Kolář pak u sítě při forhendu nezaváhal.
     
    15-30
    Zdeněk Kolář dokonale překvapil soka kraťasem hned z druhého úderu ve výměně. Ilkel ještě balónek doběhl, na forhendový prohoz byl však krátký.
     
    15-40
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    30-40
    Gem pokračuje. Cem Ilkel těžil z kratšího bekhendu soupeře, sám ze stejné strany hrál po levé lajně. Český hráč byl u míčku pozdě a odehrál ho do autu.
     
    0:4
    Skvěle. Zdeněk Kolář po kvalitním podání vystartoval k síti. Poradil si s nepříjemným returnem pod nohy a forhend nasměroval dostatečně přesně na pravou stranu, aby Turek vzápětí reagoval úderem hraným na dlouhou ruku do zámezí.
    0:0; 0:4 - Zdeněk Kolář
     
    0-15
    Po krátkém returnu měl Cem Ilkel dobře nakročeno k zisku prvního fiftýnu v pátém gemu, jenže forhendem zaútočil za základní čáru.
     
    0-30
    Skoro to vypadá, jako kdyby se už turecký tenista soustředil spíše na druhou sadu, nyní předvedl další nevynucenou forhendovou chybu.
     
    15-30
    Přímý bod po podání ven z kurtu.
     
    30-30
    Cem Ilkel hraje na absolutní riziko. Navzdory dobému returnu soka se opřel do následného forhendu a vymetl levý růžek kurtu.
     
    40-30
    Bekhendový return zastavila páska.
     
    1:4
    Kanár to nebude. Cem Ilkel rozběhal konkurenta ze stranu na stranu a odměna se dostavila, za ránou na levou stranu se Kolář musel pořádně natahovat a forhendem jenom rozvlnil síť.
    0:0; 1:4 - Cem Ilkel
     
    1:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:4
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    15-0
    Cem Ilkel pokračuje v agresivních úderech a účinek se znovu dostavil, Kolář v závěru výměny nečistě trefil forhend.
     
    30-0
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Šestadvacetiletý rodák z Bystřice nad Perštejnem podruhé v utkání vyzkoušel kraťas, tentokráte míček zastavila páska.
     
    30-15
    Podání ven z dvorce doplnil Zdeněk Kolář o forhend na druhou stranu a náběh na síť. Proti lobu soupeře musel trošku zacouvat, ovšem smeč zvládl na výbornou.
     
    30-30
    Varianta servis – volej byla úspěšný. S prvním volejem si ještě Ilkel poradil, ale konkurentovi doslova namazal na vítězný úder.
     
    40-30
    Turecký tenista má k dispozici svůj první brejkbol! Poradil si s returnem a následně s potěšením sledoval, jak český hráč kazí forhend.
     
    2:4
    Výhoda jednoho brejku je pryč a Cem Ilkel se hlasitě hecuje. Pod tlakem byl Zdeněk Kolář zahnán poměrně daleko za základní čáru, v koncovce výměny vyslal forhend pod pásku.
    0:0; 2:4 - Cem Ilkel
     
    15-0
    Přímý bod po servisu na střed kurtu.
     
    15-15
    Cem Ilkel měl navrch, ovšem přesnou ruku až do koncovky výměny neudržel, závěrečný forhend usměrnil do koridoru pro debl.
     
    15-30
    Šestadvacetiletý rodák z Bystřice nad Perštejnem dává jasně najevo, že Turek nebude mít vůbec jednoduchý úkol s potvrzováním brejku. V9tězným forhendem kros zleva se sám přiblížil brejkbolům.
     
    30-30
    Teď je však třeba útok servírujícího hráče pochválit. Vše odstartoval výborným servisem a i další dva forhendy rozmístil dobře, protihráče donutil chybovat.
     
    30-40
    Brejkbol je na světě! Po krátkém a slabém bekhendu Turka si Kolář oběhl úder na forhend a napálil míček do pravého rohu, u sítě vzápětí trefil volejem volnou levou polovinu.
     
    2:5
    Český tenista odmítl potvrzení brejku, prolomil konkurentův servis už potřetí a sám po přestávce půjde podávat na ukončení první sady. Ilkel proti brejkbolu přetáhl bekhend.
    0:0; 2:5 - Zdeněk Kolář
     
    2:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:5
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    0-15
    Servis na téčko Cem Ilkel vrátil pouze do stoličky umpirového rozhodčího.
     
    0-30
    Přímý bod po podání ven z dvorce.
     
    0-40
    Tři setboly! Cem Ilkel sice po většinu času tahal ve výměně za pomyslný delší konec provazu, jenže v koncovce poslal forhend pod pásku.
     
    2:6
    Úvodní dějství je minulostí! Zdeněk Kolář se trefil do prvního servisu na téčko, proti němuž Turek vyprodukoval nepřesný bekhendový return.
    0:1; 2:6 - Zdeněk Kolář
     
    0:0
    Začíná druhý set.
     
    0-15
    Cem Ilkel potřebuje něco změnit. Vyměnil si pro druhou sadu tričko, možná pro lepší pocit. Nezačíná ovšem dobře, neboť vyslal slabý servis a return ještě vrátil, ale proti následnému dělovému forhendu byl bez šance.
     
    0-30
    Blíží se další brejkboly? Turecký tenista proti agresivnímu returnu k základní čáře neustupoval, brzy po odskoku hrál forhendem do sítě.
     
    0-40
    Tři brejkboly hned na úvod druhé sady! Zdeněk Kolář znovu okamžitě převzal iniciativu do vlastních rukou a vítězný forhend poslal na pravou stranu. Ilkelovi nepomohl ani fakt, že balónek zpomalila páska.
     
    0:1
    Brejk čistou hrou, šestadvacetiletý rodák z Bystřice nad Perštejnem je v laufu. Tentokráte nechal hrát protihráče, jeho poslední forhend nechal spadnout do autu.
    0:1; 0:1 - Zdeněk Kolář
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    0-15
    Zdeněk Kolář hraje opravdu výborně. Když zjistil, že soupeř má základní čáru dobře pokrytou, tak zkrátil hru, aby Turkovi následně vytloukl bloky dostatečně prudkým forhendem.
     
    0-30
    První eso celého utkání zaznamenává český hráč.
     
    0-40
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    0:2
    Zdeněk Kolář přidává čistou hru i na servisu a je zase o krok blíže postupu do finále. V tomto případě Turek returnoval za zadní lajnu.
    0:1; 0:2 - Zdeněk Kolář
     
    15-0
    Je třeba pochválit defenzivu českého tenisty, byť z toho nakonec není vítězný fiftýn, poslední bekhend dopadl o kousek za základní čáru.
     
    30-0
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    30-15
    Křižný forhendový return z pravé strany neměl chybu. Znechucený Ilkel odpálil balónek do stropu haly.
     
    40-15
    Sedmadvacetiletý rodák z Istanbulu také umí zaútočit. Trestal kratší slajz konkurenta v bekhend po levé lajně, následný forhend na druhou stranu již byl vítězný.
     
    40-30
    Fantastická obrana českého hráče. Cem Ilkel nakonec přesnou ruku až do koncovky neudržel, bekhend poslal těsně za základní čáru.
     
    1:2
    Turecký tenista snižuje na rozdíl jednoho gemu, ten však značí soupeřovu výhodu brejku. Kolář měl slibně nakročeno ke shodě, v tlaku však zaváhal při bekhendu.
    0:1; 1:2 - Cem Ilkel
     
    1:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:2
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    0-15
    Statečně Cem Ilkel vzdoroval ostrým forhendům konkurenta, ale v závěru už mu došly síly a míček jen tak ledabyle plácl do autu.
     
    0-30
    Forhendový return zastavila páska.
     
    15-30
    Zdeněk Kolář hrál zprvu na jistotu, míček držel ve výměně. V závěru chtěl přitlačit, ovšem balónek poslal až za základní čáru.
     
    15-40
    Dokonale připravený útok na síť v podání českého tenisty, jenž zvládl i forhend lehce za tělem. Se závěrečnou smečí si poradil suverénním způsobem.
     
    30-40
    Jeden gembol je minulostí. Šestadvacetiletý rodák z Bystřice nad Pernštejnem zkusil zkrácení hry, balónek nepřeletěl přes síť.
     
    1:3
    Důležitý fiftýn míří na konto českého hráče, který se ujímá vedení 3:1. Byl to Cem Ilkel, kdo měl ve výměně navrch, jenže ve snaze o změnu rytmu v podobě bekhendu po levé čáře trefil území pro čtyřhru.
    0:1; 1:3 - Zdeněk Kolář
     
    15-0
    Po servisu ven z dvorce vyslal Turek dělový forhend na opačnou stranu, český soupeř byl bez šance na reakci.
     
    15-15
    Vůbec poprvé v zápase vyzkoušel Cem Ilkel kraťas. Zdeněk Kolář vůbec nereagoval, naštěstí pro něj míček skončil v síti.
     
    30-15
    Eso na téčko.
     
    40-15
    S dalším podáním na střed si český hráč poradil, vzápětí však o pořádný kus minul vymezený prostor forhendem.
     
    40-30
    Nepřipravený Turkův útok na síť Zdeněk Kolář nekompromisně potrestal, bekhendový prohoz po levé lajně poslal na základní čáru.
     
    40-40
    Shoda. Rodák z Bystřice nad Pernštejnem zatlačil konkurenta za základní čáru a po forhendu do pravého rohu vystartoval k síti, kde si věděl rady se smečí.
     
    A-40
    Cem Ilkel dostal výhodu téměř zadarmo. Po kvalitním returnu soka hrál kratší forhend za pásku, což Koláře rozhodilo, následoval bekhendový úder do velkého autu.
     
    40-40
    Další útok si český hráč připravil o poznání lépe. Forhendy sázel ze strany na stranu, poslední obranný úder Turka dnes už podruhé narazil do stropu haly.
     
    A-40
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    40-40
    Opět tu máme shodu. Cem Ilkel musel zacouvat proti delšímu bekhendovému returnu soupeře, forhendem nasměroval míček do deblového koridoru.
     
    A-40
    Ani teď se čský hráč nedočkal brejkbolu. Ve forhendové přestřelce chyboval jako první ránou do středu sítě.
     
    40-40
    Zdeněk Kolář bojuje, rád by získal výhodu druhého brejku. Po returnu hrál soupeř daleko za základní čáru.
     
    A-40
    Cem Ilkel se po servisu vydal na síť, kde si poradil na jedničku, český tenista neměl proti smeči žádnou šanci.
     
    2:3
    Sedmadvacetiletý Turek nakonec gem na podání udržel. Při gembolu byl pod tlakem, Zdeněk Kolář mu však dopřál potěšení pokaženým křižným forhendem z pravé strany.
    0:1; 2:3 - Cem Ilkel
     
    2:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:3
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    0-15
    Český tenista se nechal zatlačit do defenzivy, ale ve výsledku měl důvod k úsměvu, protože Cem Ilkel napálil útočný forhend za základní čáru.
     
    15-15
    Další dlouhá výměna už putuje na konto tureckého hráče, který uspěl vyšším forhendem, soupeř odpověděl nepovedeným křižným bekhendem zleva.
     
    15-30
    Po kvalitním servisu ven z kurtu zahrál šestadvacetiletý rodák z Bystřice nad Pernštejnem nečekaný kratší slajz, na nějž soupeř vůbec nereagoval.
     
    15-40
    Odvážný náběh k síti vyšel na jedničku! Zdeněk Kolář si poradil s těžkým forhendovým stopvolejem, míček umístil za síť nechytatelným způsobem.
     
    30-40
    Turek se nevzdává, je si vědom, že stále existuje šance na obrat. Pálil na stranu soka jeden dělový forhend za druhým, až se nakonec dočkal chyby.
     
    40-40
    Velká chyba, kterou Zdeněk Kolář pouští konkurenta do shody. Čech měl nalitý forhend u sítě, jenže míček napálil do autu.
     
    40-A
    Důležitý fiftýn! Český tenista si znovu věřil na síť, kde tentokráte forhendem nezaváhal, Ilkel na dlouhou ruku vracel pod pásku.
     
    40-40
    U sítě umí zahrát i Turek. První volej ještě konkurent vrátil, proti dalšímu na druhou stranu už neměl šanci.
     
    40-A
    Cem Ilkel se na sebe hodně zlobí. Dostal se totiž do výměny, aby ve finále selhal zbytečnou forhendovou chybou za základní čáru.
     
    2:4
    Zdeněk Kolář udržel výhodu brejku i v šestém gemu! Opět jsme byli svědky výměny od základních čar, kterou ukončil příliš dlouhým úderem Turek.
    0:1; 2:4 - Zdeněk Kolář
     
    15-0
    S returnem si ještě český tenista poradil, vzápětí však trefil forhend do sítě.
     
    30-0
    Přímý bod po podání na téčko.
     
    40-0
    Další kvalitní servis, tentokráte ven z dvorce. Cem Ilkel do stejného prostoru napálil i forhend, Kolář se za balónkem jenom podíval.
     
    3:4
    Sedmý gem druhé sady Turek odservíroval fantasticky. Opět trefil první servis, načež si troufl na těžký forhendový volej ze slušné vzdálenosti od sítě, aby zasáhl přesně pravou lajnu.
    0:1; 3:4 - Cem Ilkel
     
    3:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:4
    Konec přestávky, podávat bude Zdeněk Kolář.
     
    0-15
    Česká hráč si je vědom, že pro vítězství mu stačí udržet nejbližší dvě hry na podání. Tu první začíná dobře, soka rozběhal a nakonec umístil mimo jeho dosah forhend po levé lajně.
     
    15-15
    Forhendový return k základní čáře přinesl Cemu Ilkelovi kýžené ovoce, soupeř odpověděl nízkým forhendem do sítě.
     
    30-15
    Sedmadvacetiletý rodák z Istanbulu sahá po brejkbolech. Měl i notnou porci štěstí, protože bekhend soka přizvedla páska do centimetrového autu.
     
    40-15
    Brejkboly přichází a jsou dva. Zdeněk Kolář si neporadil s kratším bekhendovým returnem, sám forhendem napálil síť.
     
    40-30
    První hrozba ztráty servisu je minulostí. Šestadvacetiletý rodák z Bystřice nad Perštejnem vystartoval k síti, kde proměnil ve vítězný úder z forhendu.
     
    40-40
    Skvěle! Zdeněk Kolář vstoupil agresivně i do následné výměny a odměna se znovu dostavila, Ilkel poslední úder trefil nečistě a míček spadl na zem ještě na jeho polovině.
     
    40-A
    Český tenista získává třetí fiftýn v řadě a rázem disponuje gembolem. Soupeř mu situaci výrazně ulehčil nevynucenou chybou z bekhendu.
     
    3:5
    Cem Ilkel nadává, ale může jedině sám sobě. Poté, co bekhend soka přizvedla páska, volil zbytečně složité řešení v podobě kraťasu a balónek skončil na pásce. Zdeněk Kolář je jediný gem od postupu do finále.
     
    0-15
    Sedmadvacetiletý rodák z Istanbulu si většinou dokáže připravit výbornou pozici, ale nezvládne koncovku, stejně jako teď, kdy soka přilákal k síti, jenže pak usměrnil bekhendový volej za zadní čáru.
     
    0-30
    Ještě více si Cem Ilkel komplikuje situaci dvojchybou.
     
    0-40
    Druhý servis Turek vměstnal do kurtu, jenže hned vzápětí usměrnil bekhend za základní čáru a čelí tak třem mečbolům!
     
    3:6
    Je konec! Cem Ilkel viditelně prohrál zápas v hlavě předčasně a po ne nijak zvlášť povedeném returnu Zdeňka Koláře poslal forhend do koridoru pro debl.
    0:2; 3:6 - Zdeněk Kolář
     
    Konec zápasu
     
    Zdeněk Kolář si na challengeru v litevském Vilniusu zahraje finále. V semifinále se nezalekl role mírného outsidera, Cema Ilkela zdolal suverénně ve dvou setech 6:2 a 6:3.

    Šestadvacetiletý rodák z Bystřice nad Perštejnem si krátce po začátku utkání vypracoval výhodu dvou brejků. O jeden servis sice přišel, ale hned vzápětí potřetí uspěl na příjmu, načež při vlastním podání ukončil set čistou hrou. Druhou sadu Kolář odstartoval stejně jako tu první, tedy bleskovým brejkem. Ztráta této výhody hrozila v osmém gemu, ovšem český hráč odvrátil oba brejkboly a sám proměnil první gembol, aby vzápětí uzavřel střetnutí na returnu bez ztráty fiftýnu.

    Ve finále se Zdeněk Kolář utká s vítězem zápasu Damir Džumhur – Liam Broady. (12:38:20)

    Milan Huppert

    čas zápasu: 1:18

    2. set: 0:43

    Ilkel Kolář
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    25 43 63 35
    najdlhšia séria získaných bodov
    4 6 14 8
    Setboly
    0 0 2 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    víťazné údery *
    0 0
    nevynútené chyby *
    0 0
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:16 0:30 0:29 0:17
    Esá **
    1 1 1 1
    Dvojchyby **
    1 1 0 0
    udržané podania
    3 / 5
    60 %
    4 / 9
    44 %
    7 / 8
    88 %
    4 / 4
    100 %
    Odvrátené brejboly
    0 / 2
    0 %
    0 / 5
    0 %
    2 / 3
    67 %
    2 / 2
    100 %
    body pri vlastnom podaní
    16 / 32
    50 %
    26 / 56
    46 %
    33 / 50
    66 %
    19 / 28
    68 %
    body po 1. podaní *
    16 / 29
    55 %
    25 / 33
    76 %
    body po 2. podaní *
    10 / 27
    37 %
    8 / 17
    47 %
    úspešnosť 1. podania *
    52 %
    66 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    0 / 2
    0 %
    1 / 3
    33 %
    5 / 5
    100 %
    2 / 2
    100 %
    body pri súperovom podaní
    9 / 28
    32 %
    17 / 50
    34 %
    30 / 56
    54 %
    16 / 32
    50 %
    body po príjme 1, podania *
    8 / 33
    24 %
    13 / 29
    45 %
    body po príjme 2. podania *
    9 / 17
    53 %
    17 / 27
    63 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Cem Ilkel
    Štát: Turecko
    Dátum narodenia: 21.08.1995
    Vek: 28 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 183 cm
    Hmotnosť: 82 kg
    Nasadený: WC

    Zdeněk Kolář
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 09.10.1996
    Vek: 27 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 185 cm
    Hmotnosť: 76 kg