Vigo – Sociedad 1:2 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 3:1 (kon.) | Espanyol – Valladolid 1:0 (kon.)
Real Betis – Almería 3:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:1 (2:0)
FC Barcelona
Nedeľa 16.10.2022, 16:15 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španielska LaLiga • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Real Madrid dal gól!
    RODRYGO síce poslal loptu rovno do priestoru, kam sa hodil aj Marc-André ter Stegen, no Nemcovi sa podarilo loptu iba zľahka pohladiť a gólu tak nezabránil. Rodrygo tak premenenou penaltou pravdepodobne definitívne rozhoduje o osude tohto El Clásica.
     
    83
    Barcelona dala gól!
    Ansu Fati sa vďaka peknému individuálnemu prieniku dostal až do šestnástky, odkiaľ vyslal prihrávku ku vzdialenejšej tyči. Túto loptu ešte ľahko tečoval aj Lewandowski a FERRÁN TORRES už pred odkrytou bránou nezaváhal a vstrelil kontaktný gól.
     
    35
    Real Madrid dal gól!
    Hostia stratili loptu v strede poľa a celá gólová akcia bola založená opäť na vysunutí jedného z hráčov Realu. Po dobrej kombinácii pred šestnástkou sa nakoniec ku strele zo strednej vzdialenosti odhodlal FEDERICO VALVERDE. Tomu sa pozemnou delovkou podarilo prekvapiť rozhodenú barcelonskú obranu a Madrid tak vedie už 2:0.
     
    12
    Real Madrid dal gól!
    Na začiatku celej sa faulovanému Tonimu Kroosovi podarilo podržať loptu a následne vysunúť Viníciusa Júniora. Jeho strelu síce ešte Marc-André ter Stegen vyrazil, no pred KARIMOM BENZEMOM už bola len odkrytá brána a francúzsky kanonier tak túto šancu bez väčších problémov premenil. Real tak vedie 1:0.

    Martin Kožiak

    Góly: 12. Benzema, 35. Valverde, 90+2. Rodrygo (pen.) – 83. F. Torres

    Karty:   30. Vinícius Júnior (REA), 75. Modrić (REA) – 81. Gavi (BAR)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:7. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 11:14.
    Real Madrid: Lunin – Carvajal (88. Rüdiger), Militao, Alaba, Mendy – Modrić (78. Camavinga), Tchouaméni, Kroos – Vinícius Júnior (85. Rodrygo), Benzema (C) (88. Asensio), Valverde.
    Náhradníci: Caňizares, López – Díaz, Nacho Fernández, Hazard, Odriozola, J. Vallejo, L. Vázquez.

    Tréner: C. Ancelotti

    FC Barcelona: ter Stegen – S. Roberto, Koundé, Eric García, Balde (60. Alba) – de Jong, Busquets (C) (60. Gavi), Pedri (83. Kessié) – Raphinha (60. F. Torres), Lewandowski, Dembélé (73. Fati).
    Náhradníci: I. Peña, Tenas – Alonso, Piqué, Torre.

    Tréner: Xavi

    Rozhodca: J. Sanchez