Teplice – Č. Budějovice 0:2 (kon.) | Hr. Králové – Brno 2:1 (kon.) | Bohemians – Sigma Olomouc 1:1 (kon.)
Sparta Praha – Pardubice 5:2 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
5:2 (2:1)
FK Pardubice
cz Sobota 15.10.2022, 19:00 • Generali Česká pojišťovna Arena, Praha - Bubeneč • Česká FORTUNA:LIGA • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    74
    Sparta právě vstřelila branku! Sparťanští fanoušci před několika desítkami sekund chtěli „bůra“ v pardubické síti a mají jej velmi brzy. Martin Minčev se uvolnil na levém křídle a perfektní přihrávkou napříč předbrankovým prostorem vyzval k jednoduchému zakončení do odkryté branky TOMÁŠE WIESNERA!
     
    72
    Sparta právě vstřelila branku! Gólová hitparáda na Letné pokračuje! Lukáš Sadílek přesným centrem ze standardní situace našel před brankou MARTINA MINČEVA, jenž se zavěsil do vzduchu a hlavičkou o zem nedal Markovičovi šanci zasáhnout!
     
    66
    Pardubice právě vstřelily branku! Pardubice snižují na rozdíl jedné branky a znovu to byla efektní trefa! Do sražené přihrávky Hlavatého se z voleje opřel VOJTĚCH SYCHRA a nechytatelně překonal Matěje Kováře!
     
    60
    Sparta právě vstřelila branku! Lukáš Haraslín na levém křídle místo centru volil zpětnou přihrávku na LUKÁŠE SADÍLKA, jenž se trefil parádně ke vzdálenější tyči pardubické branky a navyšuje sparťanské vedení na 3:1.
     
    26
    Sparta právě vstřelila branku! Adam Karabec byl u zrodu parádní kombinace, kdy perfektní průnikovou přihrávkou uvolnil v pokutovém území Lukáše Haraslína, ten přihrál JANU KUCHTOVI před prázdnou branku a pro reprezentačního střelce už byl jednoduchý úkol nasměrovat míč do sítě.
     
    15
    Pardubice právě vstřelily branku! Vyrovnáno! Nejdříve nevyšel průnik do pokutového území Michalu Hlavatému, pak hosté ještě pokračovali v útočné snaze, Tomáš Zahradníček z pravé strany přihrál do pokutového území, kde se parádní ránou do šibenice prosadil DOMINIK JANOŠEK a brankář Kovář byl zcela bez šance!
     
    8
    Sparta právě vstřelila branku! Sparťané se ujímají vedení! Höjerův rohový kop se vrátil zpět k dánskému hráči, jehož povedený opětovný centr prodloužil ke vzdálenější tyči do sítě jeho krajan ASGER SÖRENSEN!

    Tomáš Kohlmann

    Góly: 8. Sörensen (Höjer), 26. Kuchta (Haraslín), 60. Sadílek (Haraslín), 72. Minčev (Sadílek), 74. Wiesner (Minčev) – 15. Janošek (Zahradníček), 66. Sychra

    Karty:   58. Pavelka (SPA), 84. Karabec (SPA) – 37. Hlavatý (PCE)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 12:6. Střely mimo: 9:3. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 6:8.
    AC Sparta Praha: M. Kovář – Wiesner (83. Fortelný), Vitík, Sörensen (46. Zelený), Höjer – Pavelka (C), Sadílek – Jankto (24. Karabec), Daněk (67. Mejdr), Haraslín (67. Minčev) – Kuchta.
    Náhradníci: Holec, Vorel – Sáček, Panák, Juliš.

    Tréner: Brian Priske

    FK Pardubice: Markovič – Kostka, Vlček, Hranáč, Chlumecký – Zahradníček (66. Sychra), Hlavatý (85. Tischler), Icha, Janošek (76. Vacek), Helešic (66. Rosa) – Černý (C) (66. Lima).
    Náhradníci: Budinský – Mareš.

    Tréner: Radoslav Kováč

    Rozhodca: D. Černý – Caletka, Antoníček

    Diváci: 11 671