Vsetín – Poprad 0:0 (zruš.) | Nitra – Ferencvároš TC sk 5:4 (kon.) | Salzburg – Kolín 0:3 (kon.)
Füchse – Benátky n/J 3:1 (kon.)
koniec
HK Nitra
5:4 (2:1, 0:1, 3:2)
Ferencvároš TC
Piatok 02.09.2022, 18:00 • Nitra aréna • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:42
    Nitra dala gól!
    Gajdošovu strelu od modrej tečoval ADRIÁN HOLEŠINSKÝ za chrbát brankára hostí a dostáva Nitru do vedenia. Holešinský strelil svoj tretí gól v zápase. Asistencia: František Gajdoš.
     
    53:55
    Nitra dala gól!
    Nitra opäť bleskurýchlo vyrovnáva po premiérovom góle v drese Corgoňov z hokejky OLEKSEYA MYKLUKHU, ktorý unikol po ľavej strane obrane hostí a bekendovým blafákom prekonal Aranyho. Asistencia: Lukáš Pánik.
     
    53:35
    Ferencvároš dal gól!
    Donaghey zastavil nahodený puk v obrannom pásme rovno na hokejku DÁVIDA KOZMU, ktorý neváhal a strelou švihom vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu bránky.
     
    47:35
    Nitra dala gól!
    Nitra vďaka dôrazu pred bránkou a gólu z hokejky ADRIÁNA HOLEŠINSKÉHO vyrovnáva stav po necelej minúte. Asistencia: Filip Bajtek.
     
    46:14
    Ferencvároš dal gól!
    Hostia sa prvýkrát v stretnutí dostávajú do vedenia po góle z hokejky GERGOA NAGYA. Ten vystrelil po ľade puk cez hradbu tiel a na radosť hráčov hostí skončil za chrbtom domáceho brankára. Krátko predtým po strele Bána zvonila pravá tyčka.
     
    21:48
    Ferencvároš dal gól!
    Gól strelil AKU KESTILA strelou z prvej z pravej strany po prihrávke od Betteridgeho a hostia tak využívajú presilovku. Asistencie Oliver Betteridge, Adrián Tóth.
     
    16:46
    Nitra dala gól!
    Bajtek vybojoval puk za bránkou hostí, prihral ho medzi kruhy na osamoteného ADRIÁNA HOLEŠINSKÉHO, ktorý si ešte puk potiahol na pravú stranu a bekendom zakončil do odkrytej bránky. Asistencia: Filip Bajtek.
     
    14:49
    Ferencvároš dal gól!
    Hostia podnikli rýchly protiútok, Beržinec dokázal zasiahnuť pri strele Kermeniemiho, na dorážku BRENDONA LOWA však už nemal nárok a Budapešť vyrovnáva. Asistencia: Lauri Kermeniemi.
     
    06:19
    Nitra dala gól!
    Knies vybojoval puk pri rozohrávke hostí, prihral ho medzi kruhy na SAMUELA SOLENSKÉHO, ktorý strelou pod brvno poslal v oslabení Corgoňov do vedenie: Asistencia: Phil Knies

    Dalibor Sklár

    Góly a asistencie: 7. Solenský (Knies), 17. Holešinský (Bajtek), 48. Holešinský (Bajtek), 54. Myklukha (Pánik), 60. Holešinský (Gajdoš) – 15. Low (Kermeniemi), 22. Kestila (Betteridge, Tóth A.), 47. Nagy G., 54. Kozma


    HK Nitra: Beržinec(Marinov) – Donaghey, Socha, Pánik, Gajdoš, Semaňák, Štefanka – Bajtek, Buncis, Holešinský – Molnár, Myklukha, Sýkora – Knies, Šramaty, Solenský – Pekarčík, Pobežal, Selejs
    Tréner: Normunds Sejejs

    Ferencvároš TC: Arany (Nagy K.) – Seregely, Karmeniemi , Nilsson, Bán, Sorokin, Sarcia, Komaromy, Kucsha – Kajser, Low, Nagy G. – Kulmala, Kestila, Betteridge – Kozma, Kreisz, Tóth A. – Galantai, Farkas, Tóth G.
    Tréner: Fodor Szabolcs

    Rozhodca: Konc st., Pišťanský, Danko, Konc ml.