Buffalo – Calgary 0:5 (kon.) | Toronto – NY Rangers 2:1 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 0:6 (kon.)
Ottawa – Nashville 0:0 (odl.) | Florida – NJ Devils 4:1 (kon.) | Philadelphia – Tampa Bay 3:4 (0:2 po s.n.)
St. Louis – San Jose 4:1 (kon.) | Minnesota – Dallas 7:2 (kon.) | Arizona – Columbus 4:5 (2:3 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 2:1 (2:0 po s.n.) | Vegas – Detroit 5:2 (kon.) | Anaheim – Carolina 1:2 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
7:2 (2:0, 1:0, 4:2)
Dallas Stars
cz Piatok 19.11.2021, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:52 Victor RASK - 7:2
     
    53:52
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí šli do rychlého protiútoku třech proti jednomu a Dallasu se podařilo zastavit první střelu Kaprizova, ale k puku se poté dostal VICTOR RASK, jehož střela byla Pavelským přizvednuta do vzduchu a kotouč poté víceméně přeloboval Chudobina, kterému navíc přejel po helmě. Asistence: Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello.
    53:07 Mats ZUCCARELLO - 6:2
     
    53:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nicméně je tu znova okamžitá odpověď, když MATS ZUCCARELLO obdržel přihrávku do pravého kruhu, odkud si to namířil k bráně, kde oklamal kličkou Sekeru a poté poslal puk k vzdálenější tyči hostující klece. Asistence: Kirill Kaprizov, Alex Goligoski.
    52:38 Jamie BENN - 5:2
     
    52:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Po další střele Gurjanova zůstal puk ležet vedle Talbota, čehož si všiml právě JAMIE BENN, který do něj pouze píchl a poslal jej do brány Wild. Asistence: Denis Gurjanov, Esa Lindell.
    48:53 Frédérick GAUDREAU - 5:1
     
    48:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté jsou hodně při chuti, když Wild nahodili puk do útočného pásma, kde ho v rohu vybojoval Kaprizov, který poté poslal parádní pas před bránu na FREDERIKA GAUDREAUA, jenž okamžitou střelou překonal Chudobina. Asistence: Kirill Kaprizov.
    47:15 Alex GOLIGOSKI - 4:1
     
    47:15
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Navíc je tu okamžitý trest na druhé straně, kde se domácím podařilo vybojovat puk v rohu kluziště a Eriksson Ek poté nahrál na modrou ALEXI GOLIGOSKÉMU, jehož nahození možná trochu překvapivě skončilo v bráně Dallasu. Asistence: Joel Eriksson Ek, Greenway.
    43:50 Jacob PETERSON - 3:1
     
    43:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    A tak se hosté přeci jen dočkávají alespoň čestné branky, když Glendenign zpoza brány nahrál Seguinovi, který ještě posunul puk mezi kruhy na JACOBA PETERSONA, jenž sice střílel na dvakrát, ale jeho pokus zaletěl do horních pater domácí klece. Asistence: Tyler Seguin, Luke Glendening.
    38:59 Ryan HARTMAN - 3:0
     
    38:59
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A tak se přeci jen v závěru třetí třetiny dočkáváme třetí branky domácích, když Goligoski obkroužil bránu Dallasu a jeho zakončení ještě Chudobin vyrazil, ale přímo na hůl RYANA HARTMANA, který už jej dorazil do hostující klece. Asistence: Alex Goligoski, Kevin Fiala.
    15:09 Kirill KAPRIZOV - 2:0
     
    15:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild odskakují na rozdíl dvou branek, když Zuccarello dostal přihrávku od Raska do pravého kruhu, odkud následně vybídl ke skórování KIRILLA KAPRIZOVA, jenž obdržel přihrávku před zcela prázdnou bránu, a to už pro ruského hráče nebyl žádný problém.Asistence: Mats Zuccarello, Victor Rask.
    09:24 Rem PITLICK - 1:0
     
    09:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild se dostávají do vedení, když REM PITLICK s pukem od pravého mantinelu vykroužil až skoro na hranici levého kruhu, odkud následně vystřelil a jeho střela prošla Chudobinovi za jeho záda, protože brankář Dallasu vůbec nic neviděl. Asistence: Nico Sturm, Brandon Duhaime.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 10. R. Pitlick (N. Sturm, Duhaime), 16. Kaprizov (Zuccarello, V. Rask), 39. Hartman (Goligoski, K. Fiala), 48. Goligoski (J. Eriksson Ek, Greenway), 49. F. Gaudreau (Kaprizov), 54. Zuccarello (Kaprizov, Goligoski), 54. V. Rask (Kaprizov, Zuccarello) – 44. Peterson (Seguin, Glendening), 53. Jamie Benn (Gurianov, Lindell)


    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Goligoski, Spurgeon, J. Brodin, Dumba, D. Kulikov, Merrill – K. Fiala, Hartman, Zuccarello – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Kaprizov, V. Rask, F. Gaudreau – Duhaime, N. Sturm, R. Pitlick.
    Dallas Stars: Chudobin (54. Oettinger) – R. Suter, J. Klingberg, M. Heiskanen, Lindell, Sekera, Hakanpää – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Peterson, Seguin, A. Radulov – M. Raffl, Jamie Benn, Gurianov – Kiviranta, Faksa, Glendening.

    Rozhodca: Meier, Pochmara – Cherrey, Gawryletz

    Diváci: 17 088