Jekaterinburg – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Čeljabinsk – Nižnekamsk 0:1 (kon.) | Novgorod – Vladivostok 4:1 (kon.)
Omsk – Metallurg Magnitogorsk 4:2 (kon.) | Dinamo Minsk – CSKA Moskva 3:6 (kon.) | Petrohrad – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Soči – Jaroslavľ 1:3 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
cz Piatok 19.11.2021, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:19
    Dvouminutový trest za držení dostává hostující Ryan Spooner. Přesilovka pro Chabarovsk.
     
    48:39
    Nyní ale závar před již ležícím Šikinem. Nikdo z hráčů Amuru ale nedokázal dostat puk za brankovou čáru!
     
    44:40
    Hattrick měl na holi Alexej Makejev! Ten po křížné přihrávce přestřelil z pravé strany poloodkrytou Bartošákovu klec!
    42:46 Shane PRINCE - 4:0
     
    42:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku! Jefim Gurkin přenesl hru nalevo, odkud z první pálil Sergej Šumakov. Bartošák se stačil přemístit, ale puk vyrazil pouze k SHANEOVI PRINCEOVI, jenž měl před sebou už jen odkrytou klec – 4:0. Asistence: Sergej Šumakov a Jefim Gurkin.
     
    42:17
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Roman Byčkov – 2 min., držení).
     
    39:20
    Z vrcholu pravého kruhu střílel Michal Jordán. Šikinem vyražený puk pak nedokázal dostat do poloodkryté branky Vladimir Butuzov! To byla velká šance Chabarovsku.
    34:39 Stěpan CHRIPUNOV - 3:0
     
    34:39
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují už na 3:0! Stanislav Bočarov zavezl puk do útočného pásma a zadovkou ho přenechal spoluhráči Ryanovi Spoonerovi, který vystřelil. Bartošák vyrazil kotouč jen před sebe a dorážející STĚPAN CHRIPUNOV už to neměl těžké. Asistence: Stanislav Bočarov a Ryan Spooner.
     
    28:39
    Svjatoslav Grebenščikov si nabruslil na přihrávku za obranu. Byl ale tísněn a s jeho zakončením jednoruč si poradil domácí gólman Šikin.
     
    23:40
    Síly na ledě se ale vyrovnají. David Tomášek je vyloučen za držení.
     
    23:20
    Vladimir Kuzněcov zasáhl za hostující brankou nešťastně holí do obličeje jednoho z hráčů Amuru a daroval tak hostům přesilovou hru.
     
    16:28
    Asi největší šance hostí v dosavadním průběhu zápasu. David Tomášek se ocitl volný mezi kruhy, ovšem Dmitrij Šikin puk vytěsnil levým betonem!
    10:46 Alexej MAKEJEV - 2:0
     
    10:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o dva góly! Po nepřesné bekhendové střele Jefima Gurkina se dostal za brankou k odraženému puku ALEXEJ MAKEJEV. Ten si ho rychle vytáhl před brankoviště a zasunul za brankovou čáru dříve, než Bartošák stačil natáhnout ke své tyčce levý beton – 2:0. Asistence: Jefim Gurkin.
     
    08:06
    Domácí vyrazili do rychlého protiútoku, který táhl na pravém křídle Makejev. Ten nahrál na osu Spoonerovi, který ještě posunul puk doleva na Georgije Bělousova. Ten z první těsně minul Bartošákovu branku!
     
    01:30
    Další šance domácích! Patrice Cormier v tomto případě ztroskotal na Patrikovi Bartošákovi.
    00:53 Alexej MAKEJEV - 1:0
     
    00:53
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení po 53 sekundách zápasu! Po buly v jejich útočném pásmu se puk dostal až k brankáři Bartošákovi. Z jeho betonů ho vydoloval ALEXEJ MAKEJEV a po stáhnutí na forhend zasouval do odkryté klece. Asistence: Georgij Bělousov.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 1. A. Makejev (Belousov), 11. A. Makejev (Gurkin), 35. Chripunov (S. Bočarov, Spooner), 43. Prince (Šumakov, Gurkin)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Šikin (Galkin, M. Zinčenko) – Rylov, Blacker, Trjamkin (C), Ščemerov, Alexej Vasilevskij (A), Gurkin, Salov – Prince, S. Da Costa, Šumakov – A. Makejev, Spooner, Belousov (A) – S. Bočarov, P. Cormier, Chripunov – V. Kuzněcov, Rassejkin, P. Kulikov – Blednov.
    Amur Chabarovsk: Bartošák (Alikin, Jevgrafov) – Jordán (C), R. Pedan, Volgin, Pivcakin, Vasiliev, Aliajev, Byčkov – Lenc, Galuzin (A), Tomášek – Butuzov (A), Nikolišin, A. Gorškov – Alexejev, Grebenščikov, Ľubimov – Zyrianov, , Archipov.

    Rozhodca: Gamalej, Gofman – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 1054