Frankfurt – Kolín nad Rýnom 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Wolfsburg 3:1 (kon.) | Leverkusen – Mainz 1:0 (kon.)
Lipsko – Hertha 6:0 (kon.) | Union Berlín – Bielefeld 1:0 (kon.) | Mönchengladbach – Dortmund 1:0 (kon.)
koniec
RB Lipsko
6:0 (3:0)
Hertha BSC
cz Sobota 25.09.2021, 15:30 • Red Bull Arena, Lipsko • Nemecká Bundesliga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    77
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    AMADOU HAIDARA zakombinoval s Brobbeym, a z vnitřku vápna přidává pravačkou šestý hřebíček do berlínské rakve! Asistence: Brian Brobbey.
     
    70
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla opravdová fotbalová paráda! CHRISTOPER NKUNKU z přímého volného kopu vytrestal všechny pavouky žijící v pravém horním rohu branky, a korunuje tak svůj dnešní fantastický výkon gólem na 5:0!
     
    60
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Alexander Schwolow sice dobře vystihl směr penalty, kterou zahrával EMIL FORSBERG – švédský reprezentant ale trefil levý spodní roh tak dobře, že brankář ani tak neměl nárok! 4:0!
     
    45+3
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Hororový poločas hostí nebere konce! Angeliňo z přímého kopu zprava asi 40 metrů od brány nacentroval na zadní tyč, naběhnuvší NORDI MUKIELE dostal příliš mnoho prostoru a z voleje prostřelil Schwolowa! 3:0! Asistence: Angeliño.
     
    23
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byl protiútok jako z učebnice! Péter Gulácsi vyhodil míč na Forsberga, jenž přiťukl Haidarovi. Ten narýsoval parádní kolmici na nabíhajícího Nkunkua, který připravil merunu přímo před odkrytou branku Schwolowa – YUSSUF POULSEN se z této pozice mýlit nemohl! 2:0! Asistence: Christopher Nkunku
     
    15
    Lipsko právě vstřelilo branku!
    Parádní akce domácího celku! Lukas Klostermann poslal od půlící čáry parádní kolmici, kterou mezi nohama Yussuf Poulsen geniálně pustil na nabíhajícího spoluhráče. Tím byl CHRISTOPHER NKUNKU, a tváří v tvář brankáři se nemýlil! 1:0! Asistence: Lukas Klostermann

    Michal Nussbauer

    Góly: 15. Nkunku (Klostermann), 23. Y. Poulsen (Nkunku), 45+3. Mukiele (Angeliño), 60. Forsberg (pen.), 70. Nkunku, 77. Haidara (Brobbey)

    Karty:   26. Darida (HER), 59. Stark (HER), 84. Plattenhardt (HER)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 7:2. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 8:19.
    RB Lipsko: Gulácsi (C) – Mukiele, Orban, Klostermann, Gvardiol (55. Simakan) – Kampl (65. Laimer), Haidara – Nkunku (74. Henrichs), Forsberg (65. André Silva), Angeliño – Y. Poulsen (65. Brobbey).
    Náhradníci: Martínez – Brobbey, Henrichs, Laimer, Moriba, Simakan, Szoboszlai, Wosz, André Silva.

    Hertha BSC: Schwolow – Zeefuik, Tousart, Dárdai, Stark (C), Plattenhardt – Ekkelenkamp (61. Richter), Darida (46. Jastrzembski), Ascacibar, Serdar (83. K. Piątek) – Selke (61. Belfodil).
    Náhradníci: Christensen – Belfodil, K-P. Boateng, Jastrzembski, Mittelstädt, Pekarík, K. Piątek, Richter, Röcker.

    Rozhodca: Stegemann – Pickel, Assmuth

    Diváci: 23500