Č. Budějovice – Karviná 3:1 (kon.) | Ostrava – Bohemians 4:1 (kon.) | Pardubice – Plzeň 0:1 (kon.)
Zlín – Sparta Praha 2:5 (kon.)
koniec
FC Zlín
2:5 (1:2)
AC Sparta Praha
cz Sobota 25.09.2021, 19:00 • Stadion Letná, Zlín • Česká FORTUNA:LIGA • 9. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané nakonec nejspíš zvítězí o tři branky! Postaral se o to MARTIN MINČEV, který se také ukázkově uvolnil mezi dvěma protihráči a po přihrávce Adama Hložka překonal překvapeného Mateje Rakovana. Asistence: Adam Hložek.
     
    90
    Zlín právě vstřelil branku!
    Fastav přece jen vylepšuje podobu závěrečného skóre, ale na vyrovnání nejspíš nedosáhne. TOMÁŠ POZNAR dostal výbornou přihrávku mezi dva protihráče od Lamina Jawa, díky čemuž mířil sám na Florina Nitu, kterého překonal střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Lamin Jawo.
     
    81
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta ještě více zlepšuje náladu svým fanouškům, kteří do Zlína dorazili v hojném počtu! Lukáš Haraslín zůstal úplně zapomenutý v levé části pokutového území, odkud dostal míč do sítě po teči DOMINIKA SIMERSKÉHO.
     
    57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek a výhru už nejspíš nepustí! Adam Hložek šikovným přenesením hry našel na pravé straně šestnáctky JAKUBA PEŠKA, který šikovným lobem poslal míč přes Mateje Rakovana až do sítě. Asistence: Adam Hložek.
     
    45+1
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané skórují po další standardce a vedení si berou rychle zpátky! Centr od rohového praporku proletěl přes několik hráčů až k FILIPU PANÁKOVI, který z bezprostřední blízkosti protlačil míč do sítě.
     
    41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci srovnávají krok a dnes nás ještě čeká zajímavé utkání! Lukáš Vraštil využil velkého zmatku v pokutovém územím po rohovém kopu a v málem vápně našel DOMINIKA SIMERSKÉHO, který jen tak tak procpal míč přes brankou čáru. Asistence: Lukáš Vraštil.
     
    8
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zlín měl sice raketový nástup do utkání, ale stejně jako první inkasuje on! Jakub Pešek vyslal do pokutového území nádherný centr, který si i pod tlakem našel ONDŘEJ ČELŮSTKA, který zakončil nechytatelně do levé šibenice. Asistence: Jakub Pešek.

    Lukáš Mihal

    Góly: 41. Simerský (Vraštil), 90. Poznar (Jawo) – 8. O. Čelůstka (Pešek), 45+1. Panák (O. Čelůstka), 57. Pešek (Hložek), 81. Simerský (vla.), 90+1. Minčev (Hložek)

    Karty:   18. Čanturišvili (ZLN), 22. R. Hrubý (ZLN), 45+2. Tkáč (ZLN), 68. Vraštil (ZLN), 78. Cedidla (ZLN) – 76. Hložek (SPA)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:9.
    FC Zlín: Rakovan – Fantiš, Simerský, Cedidla, Vraštil – Conde – Y. Dramé (75. Janetzký), Tkáč (75. Jawo), R. Hrubý (84. Hrdlička), Čanturišvili (75. Nečas) – Poznar (C).
    Náhradníci: Šiška – Bobčík, Hrdlička, Janetzký, Jawo, Nečas, Kulíšek.

    AC Sparta Praha: Nita – Wiesner, Panák, O. Čelůstka, Hancko – Pavelka (C), Sáček – Pešek (88. Vindheim), Hložek, Haraslín (88. Moberg Karlsson) – Drchal (64. Souček, 71. Minčev).
    Náhradníci: Heča – A. Gabriel, Moberg Karlsson, Minčev, Souček, Štetina, Vindheim.

    Rozhodca: Machálek – Hrabovský, Hurych

    Diváci: 4520