Ottawa – Calgary 2:1 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Columbus – Carolina 0:3 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 5:3 (kon.) | Minnesota – Anaheim 2:1 (kon.) | Vegas – St. Louis 5:1 (kon.)
Arizona – Colorado 1:5 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:4 (kon.) | San Jose – LA Kings 2:1 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
0:4 (0:1, 0:0, 0:3)
Winnipeg Jets
cz Utorok 23.03.2021, 03:08 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:00 Paul STASTNY - 0:4
     
    57:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Canucks chtěli odvolat brankáře ve chvíli, kdy byl puk ve středním pásmu. Demko už byl téměř u střídačky, ale hosté zastavili akci soupeře a Demko si rychle vracel zpět do branky. Rozhozená obrana Canucks však dopustila, že Scheifele přihrál mezi kruhy zcela volnému PAULU STASTNEMU, který Demka prostřelil a přidává definitivní tečku za jakoukoliv snahou domácích o zázrak. Asistence: Mark Scheifele.
    48:42 Adam LOWRY - 0:3
     
    48:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A dlouhý útok, dlouhá kombinaci, končí pro hosty nejlepším možným způsobem. Skákavou přihrávku od modré přiťukl na levé straně brankoviště Copp na pravou stranu k ADAMOVI LOWRYMU, který vsítil druhou branku ve třetí třetině. Proti jeho zakončení nemohl Demko vůbec nic dělat. Asistence: Andrew Copp, Josh Morrissey.
    42:07 Adam LOWRY - 0:2
     
    42:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté vybojovali ve svém pásmu puk a rozjeli rychlý protiútok, na jehož konci ADAM LOWRY z pravé strany přihrával na střed, ale puk tečoval vracející se obránce. Od něj se kotouč odrazil do vzduchu, obloučkem přeletěl Demka a zapadl za jeho záda do branky. Asistence: Madon Appleton.
    09:41 Blake WHEELER - 0:1
     
    09:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly ve svém pásmu předvedl BLAKE WHEELER rychlý protiútok, na jehož konci probruslil do pravého kruhu a přesnou střelou pokořil Demka. Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 10. Wheeler, 43. Lowry (Appleton), 49. Lowry (Copp, Morrissey), 57. Stastny (Scheifele)


    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Schmidt, Edler (A), Hamonic, Q. Hughes, T. Myers (A), Jo. Benn – Boeser, Horvat (C), Höglander – Virtanen, J. T. Miller, Vesey – Hawryluk, Graovac, Motte – MacEwen, Gaudette, Roussel.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Poolman, Morrissey (A), Pionk, Forbort, DeMelo, Stanley – Wheeler (C), Scheifele (A), Stastny – Ehlers, Dubois, Connor – Appleton, Lowry, Copp – Lewis, N. Thompson, Perreault.

    Rozhodca: Skilliter, Schlenker – Barton, Murchison