Nové Zámky – Košice 4:3 (po pr.) | Detva – Zvolen 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Miškovec 3:5 (kon.)
Poprad – Trenčín 3:5 (kon.) | Michalovce – Nitra 4:1 (kon.) | B. Bystrica – HC Slovan 0:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:5 (1:3, 1:1, 1:1)
DVTK Miškovec
Nedeľa 21.03.2021, 17:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:30
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jakub Nemec nahodil puk od modrej čiary pred bránku súpera, kde si ho spracoval RUDOLF HUNA a neskôr zasunul do voľného priestoru k ľavej žrdi. Stav stretnutia je 3:5! Asistencia: Jakub Nemec, Andreas Štrauch.
     
    52:24
    Miškovec dal gól!
    JONATHAN WALKER spoza bránky prihrával puk. Ten si nešťastným spôsobom do vlastnej bránky vrazil jeden z domácich hráčov. Stav stretnutia je 2:5! Bez asistencie.
     
    34:13
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    K odrazenému puku po strele Rudolfa Hunu sa dostal SEBASTIAN DROPPA, ten poriadne napriahol a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Stav stretnutia je 2:4! Asistencie: Rudolf Huna, Andreas Štrauch.
     
    29:59
    Miškovec dal gól!
    Balázs Láda sa s pukom nachádzal v predbránkovom priestore, posunul ho vedľa seba na ľavú stranu, kde si všimol úplne voľného KOLA OSTERBERGA, ktorý sa do puku oprel z prvej a rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 1:4! Asistencie: Balázs Láda, László Ritó.
     
    16:22
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Jakub Nemec zakončil spoza brániaceho hráča, na tento pokus ešte dokázal Patrik Kozel reagovať, ale na následnú dorážku MICHALA UHRÍKA už nie. Ten len poľahky zasunul puk do prázdnej bránky. Presilová hra využitá a stav stretnutia je 1:3! Asistencia: Jakub Nemec.
     
    07:06
    Miškovec dal gól!
    mal príliš veľa priestoru v útočnej tretine, puk si pripravil na strelu a následne presne zakončil nad rameno gólmana. Stav stretnutia je 0:2! Bez asistencie.
     
    06:14
    Miškovec dal gól!
    BÁLINT MAGOSI si prebral puk od Daniela Kissa a následnou presnou strelou našiel voľný priestor pri pravej tyčke. Stav stretnutia je 0:2! Asistencia: Daniel Kiss.
     
    03:13
    Miškovec dal gól!
    Szilárd Rokaly svojou prihrávkou našiel v predbránkovom priestore lepšie postaveného KYLA OSTERBERGA, ktorý strelou z prvej našiel voľný priestor medzi betónmi gólmana. Stav stretnutia je 0:1! Asistencie: Szilárd Rokaly, Jonathan Walker.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 17. Uhrík, 35. Droppa (Huna, Štrauch), 58. Huna (Nemec, Štrauch) – 4. Osterberg (Rokaly, Walker), 7. Magosi (Kiss), 8. Csányi, 30. Osterberg (Láda, Ritó), 53. Walker


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kozel (Bátory) – Nemec, Kurali, Droppa, Mezovský, Valtola, Rusina, Židek, Duran – Huna, Uhrík, Štrauch – Michalík, Oško, Kiss – Vybiral, Surový, Dunčko – Haluška, Parobek, Kalousek
    DVTK Miškovec: Adorján (Kiss B.) – Kiss D., Wehrs, Fredriksson, Szirányi, Láda, Göz, Vojtkó – Miskolczi, Vas, Csányi – Rokaly, Osterberg, Walker – Ritó, Galanisz, Magosi – Révész

    Rozhodca: Orolin, Goga – Jedlička, Janiga