NY Islanders – Philadelphia 6:1 (kon.) | Detroit – Dallas 0:3 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:4 (2:1 po s.n.)
Toronto – Calgary 2:0 (kon.) | Washington – NY Rangers 1:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (1:2 po s.n.)
Anaheim – Arizona 1:5 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:5 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 4:2 (kon.)
Pittsburgh – NJ Devils 1:2 (po pr.) | Tampa Bay – Florida 5:3 (kon.) | LA Kings – Vegas 3:1 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
1:5 (0:3, 0:1, 1:1)
Arizona Coyotes
cz Nedeľa 21.03.2021, 01:08 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:27 Adam HENRIQUE - 1:5
     
    54:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ale nula z toho nakonec nebude. Anaheim se po ztrátě útočného pásma dokázal opět zmocnit puku a rozehrát rychlý protiútok, na jehož konci se povedlo Terrymu z pravého kruhu přihrát před branku na ADAMA HENRIQUA, jenž nadvakrát prodral kotouč za záda hostujícího brankáře. Asistence: Troy Terry, Trevor Zegras.
    52:17 Clayton KELLER - 0:5
     
    52:17
    Arizona právě vstřelila branku!
    Chyba Anaheimu v obraně, respektive při rozehrávce za brankou. Domácí ztratili puk, který se povedlo hostům procpat před branku mezi kruhy, odkud přesně zamířil CLAYTON KELLER, jenž zvyšuje na 5:0. Asistence: Conor Garland, Nick Schmaltz.
    20:36 Derick BRASSARD - 0:4
     
    20:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup Arizony do druhé třetiny! DERICK BRASSARD si nabruslil s pukem do levého kruhu a přesnou střelou na bližší tyč zkompletoval hattrick! To není dobrý vstup do zápasu pro Stolarze, jenž nahradil v brance Ducks Millera. Asistence: Tyler Pitlick.
    15:22 Derick BRASSARD - 0:3
     
    15:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Zatímco se Chychrun vrátil na led, hostům se povedlo rozehrát zajímavou útočnou kombinaci, která končí přesilovkovým gólem. Prudkou přihrávku Ekmana-Larssona ze strany protečoval mezi kruhy DERICK BRASSARD, jenž skóruje podruhé v utkání. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Phil Kessel.
    05:35 Jakob CHYCHRUN - 0:2
     
    05:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další úder tak trochu z ničeho. A opět je u toho JAKOB CHYCHRUN, jenž tentokrát střelou od modré sám dává gól. Puk Millerovi propadli přes beton do branky. Bez asistence.
    02:53 Derick BRASSARD - 0:1
     
    02:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Šťastný gól Arizony! Po vyhraném buly se dostal ke střele od modré čáry Jakob Chychrun, jehož pokus protečoval před brankou DERICK BRASSARD. Miller nemohl příliš dělat, puk mu propadl za záda. Asistence: Jakob Chychrun.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 55. Henrique (Terry, Zegras) – 3. Brassard (Chychrun), 6. Chychrun, 16. Brassard (Ekman-Larsson, Kessel), 21. Brassard (Pitlick), 53. Keller (Garland, Schmaltz)


    Anaheim Ducks: R. Miller (20. Stolarz) – Hakanpää, Fowler, Shattenkirk, Ja. Larsson, Drysdale, B. Hutton – Rakell, Getzlaf (C), Comtois – Silfverberg (A), Lundeström, Jones – Terry, Henrique (A), Zegras – Heinen, D. Grant, Deslauriers.
    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Goligoski, Ekman-Larsson (C), Ljubuškin, Chychrun, Hjalmarsson (A), Oesterle – Garland, Schmaltz, Keller – Pitlick, Dvorak, Crouse – Kessel, Jo. Larsson, Brassard (A) – Fischer, Caggiula, Fasching.

    Rozhodca: Charron, Luxmore – Gawryletz, Pancich