NY Islanders – Philadelphia 6:1 (kon.) | Detroit – Dallas 0:3 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:4 (2:1 po s.n.)
Toronto – Calgary 2:0 (kon.) | Washington – NY Rangers 1:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (1:2 po s.n.)
Anaheim – Arizona 1:5 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:5 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 4:2 (kon.)
Pittsburgh – NJ Devils 1:2 (po pr.) | Tampa Bay – Florida 5:3 (kon.) | LA Kings – Vegas 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Pittsburgh Penguins
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 21.03.2021, 18:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:10.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Hezký nedělní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, zejména pak zámořské NHL. Ta má na programu další porci zápasů a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Pittsburgh Penguins a New Jersey Devils.
     
    Pittsburgh Penguins

    Hokejisté dnes domácího Pittsburghu se v tabulce ve Východní divizi nacházejí na třetím místě a mají tak zatím sezónu velmi dobře rozjetou. Na své konto zapsali devětatřicet bodů a drží se tedy v pásmu postupu do vyřazovacích bojů, kde by rozhodně nechtěli chybět. Tučňáci měli za sebou dvě prohry. Ty ale odčinili a včera dokázali zvítězit právě nad svým dnešním soupeřem z New Jersey. Na jeho ledě brali dva body za výhru 3:1. Zopakují ji i dnes ve svém teritoriu?

    Nejproduktivnější hráči

    Sidney Crosby 11+20
    Jake Guentzel 13+16
    Jevgenij Malkin 8+16
     
    New Jersey Devils

    Hosté z New Jersey Devils jsou na tom hůře než jejich dnešní soupeř. Ve stejné divizi je najdeme na předposledním sedmém místě a dosud získali čtyřiadvacet bodů. Na čtvrtou pozici už ztrácejí dvanáct bodů a pokud by měli pomýšlet na postup do elitní čtyřky, měli by rozhodně zabrat. Prakticky polovina základní části je pryč a je třeba sbírat důležité body. Nyní se ale Ďáblům dařilo, když si dvakrát po sobě připsali výhru. Na tu však v sobotu nenavázali a jak už bylo zmíněno, doma s Pittsburghem prohráli 1:3. Dnes tak do Pittsburghu cestují s cílem tuto prohru odčinit.

    Nejproduktivnější hráči

    Pavel Zacha 7+10
    Jack Hughes 7+9
    Kyle Palmieri 5+9
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se oba celky utkaly dvakrát, pokaždé se z výhry radoval jeden z týmů. Včera vyhráli Tučňáci, naváží na tuto výhru nebo budou úspěšní Ďáblové? Nechme se překvapit.
     
    Česká a slovenská stopa

    Pavel Zacha (NJD)
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin (A), Ceci, Matheson, Marino, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, McCann, Rodrigues – Lafferty, Jankowski, Aston-Reese – Angello, F. Gaudreau, Sceviour.

    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson (A), T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray – Šarangovič, Zajac (A), Kuokkanen – Palmieri (A), J. Hughes, Bratt – N. Merkley, Zacha, Wood – M. Malcev, A. Johnsson, M. McLeod.

    Rozhodčí: Hanson, Lee – Kovachik, Schrader.
     
    Do brankoviště se na domácí straně postaví Tristan Jarry a za Jersey dnes bude chytat Mackenzie Blackwood.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Do první útočné akce se hned na začátku první třetiny dostali hosté, ale záhy puk ztratili. Hosté pak otočili hru a zblízka na levé straně zakončil Jegor Šarangovič, ale Jarry vyrazil kotouč betonem.
     
    00:57
    A znovu jsou aktivní před brankou domácích hráči New Jersey, v rohu kluziště vybojovali kotouč, ale poté už nestihli zakončit. Nicméně stále drží útočné pásmo.
     
    01:35
    Z tlaku před Jarrym se hráči Pittsburghu vymanili a vyhodili puk do neutrální zóny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    01:57
    Do ofsajdového postavení se dostali hosté, hra byla vykázána do střední třetiny, kde se vhazovalo. Poté se ke střele před Jarrym dostal Michail Malcev, ale nepřišel si na něho.
     
    02:32
    Hosté zatím více hýří aktivitou a pořádně ještě soupeře nepustili do svého teritoria. Crosbyho družina se tak zatím spíše brání.
     
    03:13
    Až nyní se na chvíli v pásmu usadili hráči Pittsburghu, Sidney Crosby nabil Bryanu Rustovi, jenž ale branku netrefil, stejně tak jako na druhé straně Pavel Zacha.
     
    03:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Aktivnější sice byli hosté, nyní ale udeřili domácí. Guentzel poslal na pravou stran puk pro SIDNEYHO CROSBYHO, který pak střelou z úhlu trefil volné místečko mezi levou nohou Blackwooda a tyčí a puk zacílil k protější tyči – 1:0. Asistence: Jake Guentzel a Bryan Rust.
    03:37 Sidney CROSBY - 1:0
     
    05:00
    Blackwood měl znovu napilno, proti Kapanenovi musel vytáhnout další zákrok. Nyní už jdou jeho spoluhráči na opačnou stranu do útočné akce.
     
    06:28
    Hosté se znovu museli bránit akci Pittsburghu, Tučňáci notně ožili po vedoucí brance a je jich plné kluziště.
     
    07:12
    Anthony Angello se otočil těsně před hostující brankou, poslal puk na modrou pro spoluhráče, jenž pak střelou po zemi donutil Blackwooda k dalšímu zákroku a přerušení hry.
     
    07:12
    Na řadě je první komerční přestávka.
     
    07:33
    Michael McLeod zblízka vystřelil na branku domácích, tam zakročil Tristan Jarry a nechal hru plynout. Do akce tak míří zase jeho spoluhráči.
     
    08:20
    Zach Aston-Reese si nabruslil na pravý kruh, přihrávky se však nedočkal a rázem pak skončila i celá akce Penguins. Domácí se tak rychle vrací zpět do obrany, aby pomohli Jarrymu v rodící se šanci Devils.
     
    09:24
    Po další akci hostů už zakročil Tristan Jarry a hra je zastavena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Hosté si tak pobyt v pásmu soupeře ještě mohou prodloužit.
     
    09:51
    Nyní se zase vhazovalo na opačné straně, domácí ale před Mackenziem Blackwoodem nic nevymysleli a rychle puk ztratili.
     
    10:43
    Pavel Zacha se dostal do těsné blízkosti Tristana Jarryho, jeho svižný pokus ale neskončil za jeho zády. Hned po zisku puku míří do další akce zase Tučňáci.
     
    11:41
    P.K. Subban to zkusil švihem od modré čáry, ale také jeho střela se neujala. Po chvilce pak domácí založili další akci a do akce musel Mackenzie Blackwood. Po jeho zákroku je hra zase přerušena.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    11:41
    A také přichází další komerční přestávka.
     
    11:45
    V rohu obranného pásma Pittsburgu svedly oba celky souboj o puk. Nakonec uspěli Tučňáci, kteří hned na to přenášejí dění na ledě před hostující klec.
     
    12:31
    Hra je opět přerušena, vhazuje se po pravé ruce Tristana Jarryho.
     
    12:50
    Kyle Palmieri nahodil bekhendem kotouč před branku Jarryho, ale neměl tam nikoho, kdo by zakončil. Poté domácí celek vyhazuje touš do středního pásma a jde střídat.
     
    13:26
    Zblízka zakončil Pavel Zacha, ale znovu se český útočník před Jarrym neprosadil. Poté se se spoluhráči vrací zase před branku Mackienzieho Blackwooda.
     
    14:15
    Nyní byly k vidění nepřesnosti na obou stranách, u puku jsou ale už domácí hráči a snaží se ze svého obranného pásma přejít do další útočné akce. Zatím se jim to však nedaří.
     
    15:27
    Jegor Šarangovič si sjížděl do mezikruží, ale jeden z beků domácích ho nepustil ke střele. Sami Penguins otáčejí hru bleskově před Mackenzieho Blackwooda.
     
    16:31
    Po nepřesné akci New Jersey znovu získali touš na svou stranu domácí hráči, ale neprošli s ním dále, než před útočnou modrou čáru.
     
    17:33
    Miles Wood poslal příliš prudkou přihrávku do útočného pásma a nakonec je z toho jen zakázané uvolnění, které stěhuje hru před branku Mackenzieho Blackwooda.
     
    17:52
    Nyní Miles Wood sjel až před Jarryho a bekhendovým zakončením ho ohrozil. Nicméně domácí brankář nebyl překonán a stále drží nulu na svém kontě.
     
    18:35
    Jared McCann dostal kotouč do útočné třetiny, kde Tučňáci chvíli kombinovali, ale nedokázali se skrze obranu Devils dostat do nějakého přesnějšího zakončení.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Hosté jsou ještě na puku a snaží se před domácí klecí něco vymyslet, spíše to ale už vypadá, že první dějství pomalu, ale jistě končí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Velmi svižná první třetina je minulostí. V ní se už ve čtvrté minutě hry ujali vedení domácí hráči. Po přihrávce od Guentzela zakončil na pravé straně z úhlu Sidney Crosby a kapitán Pittsburghu tak poprvé rozvlnil síť za Mackenziem Blackwoodem. Oba týmy pak měly několik možností ke skórování, ale výsledek se nezměnil. Domácí tak mají po prvním dějství jednobrankový náskok.
     
    Střely na branku: 10 – 12
     
    Další třetina začne přibližně v 18:53.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Na začátku druhé třetiny se do akce před domácí brankou dostávali hosté, ale nakonec před Tristanem Jarrym nezakončili. Hned na to pak jdou dopředu Pens.
     
    20:56
    Kyle Palmieri si sjel na pravý kruh, ale nedočkal se přihrávky a rázem tak skončila další akce New Jersey, která měla jen jepičí život.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Zach Aston-Reese – 2 min., sekání).
     
    21:28
    Vůbec první vyloučení v utkání, dvě minuty za sekání dostal Zach Aston-Reese a přesilovku si zahrají hosté z New Jersey.
     
    21:50
    Hosté se usadili v pásmu soupeře, rozjeli přesilovkový kolotoč, ovšem na Tristana Jarryho si zatím nepřišli. Nyní po zisku puku ho na druhou stranu vyhazují hráči Pittsburghu.
     
    22:27
    Po nepřesné střele Jacka Hughese zachytil puk jeden z domácích obránců a okamžitě ho vyhodil až před branku Mackenzieho Blackwooda.
     
    23:17
    Colton Sceviour je dalším domácím hráčem, jenž osvobozuje svůj tým a tohle oslabení už Tučňáci zvládnou.
     
    23:28
    Pittsburgh je v plném počtu.
     
    23:59
    John Marino dostal nabito na modrou čáru a jeho svižná rána zaletěla až před Mackenzieho Blackwooda, ale ten puk holí vyhodil do rohu obranného pásma.
     
    24:22
    Jegor Šarangovič byl před Jarrym nebezpečný, nicméně jeho pokus lapil domácí brankář.
     
    24:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní už tlak hostů domácí neustáli a je vyrovnáno. Kuokkanen poslal kotouč na modrou čáru pro SAMIHO VATANENA a ten poté čistým průstřelem nedal domácímu brankáři žádnou šanci – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Janne Kuokkanen a Travis Zajac.
    24:48 Sami VATANEN - 1:1
     
    25:51
    Vhazovalo se před Mackenziem Blackwoodem, poté získali kotouč hosté a zamířili s ním před Jarryho. Nic z toho ale nebylo a na druhé straně pak v úniku pálil Crosby z levé strany, ale Blackwood byl připraven.
     
    26:28
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    26:28
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (P. K. Subban – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:38
    Hosté se v úvodu oslabení dokázali osvobodit a šetří tak cenné vteřiny.
     
    27:11
    A znovu nedovolili hráči New Jersey soupeři žádné zakončení. A na druhé straně pak ve vlastním oslabení nastřelil z levé strany tyč domácí branky Pavel Zacha!
     
    28:03
    Hostům se zatím toto oslabení daří, velmi dobře se brání a dokonce se díky Zachovi dostali do šance.
     
    28:28
    Subban je na ledové ploše a hosté jsou tedy kompletní.
     
    29:02
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Dmitrij Kulikov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:59
    Tučňáci se natlačili před branku soupeře, kde tečoval pokus od modré čáry Anthony Angello, ale neúspěšně. Následuje vyhození puku až před domácí klec.
     
    30:50
    Hosté to opět zvládli, po dalším vyhození už to vypadá, že druhou početní nevýhodu přečkají bez úhony.
     
    31:02
    New Jersey je v plném počtu.
     
    31:41
    Cody Ceci v mezikruží napřahoval svoji hůl, ale nakonec se k němu kotouč nedostal. Devils pak vyhodili puk do středního pásma. Ustáli tak další menší tlak Pittsburghu.
     
    32:48
    Kyle Palmieri prověřil svou střelou Tristana Jarryho a donutil ho k zákroku. Hra je přerušena a po reklamní pauze se bude vhazovat po jeho pravé ruc.e
     
    32:56
    Zakázané uvolnění Pittsburghu. Hra se tedy stěhuje před Tristana Jarryho, buly po jeho pravé ruce.
     
    33:55
    Kyle Palmieri zachytil puk na modré čáře, poté hosté rozjeli další akci a vynutili si domácí faul. Zahrají si tak další přesilovou hru.
     
    33:55
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Michael Matheson – 2 min., držení).
     
    34:38
    Delší dobu se Devils drželi v pásmu soupeře, kde v přesilové hře zkoušeli štěstí před Jarrym, ale poté puk ztratili a ten domácí vyhodili daleko od své branky.
     
    35:05
    Letang ve vlastním oslabení vyslal z levého kruhu nepříjemnou střelu, kterou však hostující brankář Blackwood pokryl a raději pak hru zastavil.
     
    35:21
    Lapačka Jarryho byla proti nepříjemné střele Kyleho Palmieriho připravena a po puku v bezpečí pak domácí brankář hru zastavuje.
     
    35:55
    Penguins jsou v plném počtu.
     
    36:27
    Jegor Šarangovič nebyl úspěšný před Jarrym a po zisku puku pak domácí hráči otáčeli hru. Sidney Crosby z levého kruhu nechal vyniknout Blackwooda.
     
    36:27
    Další komerční přestávka.
     
    36:55
    Dvakrát po sobě se hosté dopustili zakázaného uvolnění, i nyní se tedy hra stěhuje znovu před Mackenzieho Blackwooda, buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    37:13
    Domácí se natlačili před branku hostů, až Rust pak zavadil o Blackwooda a poslal ho do sítě. Hra je zastavena a buly bude znovu před hostujícím gólmanem.
     
    37:40
    Nyní musel zakročit Jarry, hosté si před jeho klecí počínali nebezpečně, ale tuto situaci brankář Pittsburghu ustál a raději nechal hru přerušit.
     
    38:43
    Po buly v obranném pásmu domácích pak Tučňáci zamířili před klec Devils, ale Blackwooda vůbec neohrozili.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Vhazuje se po levé ruce Mackenzieho Blackwooda a domácí se tak pokusí ještě o akci, která by mohla znamenat znovu vedoucí branku.
     
    39:34
    Hosté nic takového nedovolili a po chvilce zamířili před branku soupeře oni, ale záhy o kotouč přišli. Znovu se tak vrací zpět do obranné třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce. Ta patřila hostům, kteří v pětadvacáté minutě vyrovnali zásluhou Samiho Vatanena a před třetí třetinou je tak pro oba celky vše otevřené. Velkou šanci měl český útočník Pavel Zacha, jenž se prezentoval nebezpečnou střelou ve vlastním oslabení a po ní zazvonila tyč.
     
    Střely na branku: 23 – 26
     
    Další třetina začne přibližně v 19:51.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění, poté se vhazovalo před jejich brankou. Hned na to ale šli do akce a na levé straně chtěl střílet Jesper Bratt, ale nakonec na kotouč nedosáhl.
     
    41:49
    Pavel Zacha se vydal sám proti třem domácím hráčům, nakonec se ale do útočného pásma neprokličkoval.
     
    42:21
    Michael McLeod zkoušel těsně před domácím brankářem tečovat puk, který se ocitl u jeho betonu, ale dříve zakročil právě Jarry a hra je zastavena.
     
    43:33
    Severson zastavil pokus domácího hráče, nicméně Tučňáci stále útočí a snaží se vrátit si své vedení zpět na svou stranu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    44:03
    Devils však byli proti a po chvilce se po zisku puku dostali před branku Tristana Jarryho, kde ale brankáře Pittsburghu tentokráte neohrozili.
     
    44:57
    Závar před domácí brankou, Pavel Zacha dorážel puk těsně před Jarrym, kotouč se pak odrazil k Merkleymu, ale ani ten nepřekonal domácího brankáře. Hned na to je hra přerušena. Poté se do potyčky dostali hráči obou celků, ale nakonec vše vyřešila domluva.
     
    47:02
    Další tlak před domácí klecí, Jarry musel do dalšího zákroku a zastavil hru. Devils jsou před jeho klecí čím dál více nebezpeční.
     
    47:02
    Další komerční přestávka.
     
    47:27
    Pavel Zacha stíhal soupeře, který u vlastní branky měl puk, nakonec ji pak objel a vytáhl ho na opačnou stranu. Útočit tak jde Pittsburgh.
     
    48:03
    Subban spěchal za kotoučem do obranného pásma, nakonec ho získal a hned šli Devils do další akce. Tu přerušil Jarry, který před dotěrnými domácími hráči nechal hru pozastavit.
     
    48:56
    Hosté si trochu neporozuměli v obraně, k puku se dostal Brian Dumoulin, ale na Blackwooda pak nevystřelil.
     
    49:40
    Jegor Šarangovič protáhl puk do útočného pásma, poté ho přenechal spoluhráči, ale tohle dobře viděla obrana Penguins a ta kotouč poslala pryč z pásma.
     
    50:22
    Nick Merkley se protáhl k brance domácích, ale nezískal kotouč. Na druhé straně pak nepřesně zamířili svou střelu zase hráči Pittsburghu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:15
    Hosté se toho nebojí, opět byli před domácí klecí nebezpečí, ale chyběl tomu větší důraz. Hned po chvilce pak otáčejí hru na druhou stranu Penguins.
     
    51:40
    Další komerční přestávka.
     
    51:57
    Za brankou hostů vznikl souboj o kotouč, ten nakonec vydolovali hráči Devils a poté nabral rychlost Jesper Bratt, jenž zblízka proti Jarrymu neuspěl.
     
    52:56
    Oba týmy mají snahu jít do vedení, ale zatím se jim to nedaří. Uvidíme, zda jeden z týmů duel rozuzlí v základní hrací době, nebo zda se dočkáme prodloužení či samostatných nájezdů.
     
    53:20
    Na pravé straně střílel nebezpečně Jake Guentzel, ale Blackwoodův levý beton byl připraven.
     
    53:58
    Po střele hostů od modré čáry prošel kotouč mezi betony Jarryho a poté se šoural jen kousek před brankovištěm, nakonec skončil těsně vedle tyče Jarryho!
     
    55:30
    Zakázané uvolnění Pittsburghu, vše se nyní stěhuje zase před branku Tristana Jarryho.
     
    55:45
    Od vlastního brankáře šli do další akce domácí hráči, ale po střele z pravé strany šel puk jen vedle Blackwoodovy branky.
     
    56:46
    Jegor Šarangovič vyslal z levého kruhu nepříjemnou střelu, kterou hasil Tristan Jarry. Ten pak hru přerušil a po reklamní pauze se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    57:03
    Pavel Zacha opět spěchal za pukem, ale neměl tolik síly, aby dojel obránce domácích, který ho měl pod kontrolou.
     
    57:32
    Hosté se opět drželi před domácí brankou, Penguins tak čelili dalšímu pokusu, ale vše ustáli a hned na to míří na druhou stranu.
     
    57:55
    Kris Letang pálil z prostoru mezi kruhy a jeho nepříjemnou střelu kryje do lapačky Mackenzie Blackwood, jenž tak nyní podržel svůj tým!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:51
    Kyle Palmieri se prodral do pásma soupeře, tam o puk přišel a následovala akce domácích, která však byla neúspěšná.
     
    59:40
    U puku jsou domácí, ještě to z pravé strany zkusil Zach Aston-Reese, ale Blackwood byl znovu ve svém brankovišti připraven.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je konec základní části. Duel nepoznal vítěze a jdeme do pětiminutového prodloužení se třemi hráči na každé straně.
     
    Střely na branku: 33 – 33
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:24
    Jesper Bratt šel sám na branku domácích, ale těsně před Jarrym mu utekl puk a nemohl tak dobře zakončit. Moc nechybělo a mohlo být hotovo!
    60:24 Bratt šel sám na branku
     
    61:17
    Na druhé straně nezakončili domácí a do akce šli opět hosté. Na pravé straně švihl do kotouče Jegor Šarangovič, ale proti jeho pokusu zakročil Tristan Jarry.
     
    62:06
    Znovu jsou na kotouči hosté, ale sami se vykázali z útočného pásma. Po chvilce se tam vrátili zpět a opět zatopili Jarrymu.
     
    62:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Tenhle tlak hostů už domácí nemohli ustát a je hotovo. Pavel Zacha přenechal kotouč JESPERU BRATTOVI, který poté objel domácí branku a u levé tyče Jarryho zasunul puk za jeho záda – 1:2. Ďáblové tak vrací Pittsburghu včerejší prohru. Asistence: Pavel Zacha a Ty Smith.
    62:50 Jesper BRATT - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Zápas nakonec došel do nastavené hrací doby, kterou rozhodli hosté. Pavel Zacha vybídl Jespera Bratta, který objel branku a překvapil Jarryho. Hosté tak zapisují dva body do tabulky, domácí pak bod jeden.
     
    Střely na branku: 36 – 35
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Tristan Jarry (PIT) – 33 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,3%, odchytal 62:48
    Mackenzie Blackwood (NJD) – 35 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,2%, odchytal 62:50
     
    Česká a slovenská stopa

    Pavel Zacha (NJD) 0+1, 0 účast, 4 střely na bránu, 0 TM, čas na ledě 17:18
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Jesper Bratt (NJD) 1+0
    2. Tristan Jarry (PIT) 33 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,3%
    3. Mackenzie Blackwood (NJD) 35 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,2%
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou (20:47:37)

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 4. Crosby (Guentzel, Rust) – 25. Vatanen (Kuokkanen, Zajac), 63. Bratt (Zacha, T. Smith)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin (A), Ceci, Matheson, Marino, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, McCann, Rodrigues – Lafferty, Jankowski, Aston-Reese – Angello, F. Gaudreau, Sceviour.
    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson (A), T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, R. Murray – Šarangovič, Zajac (A), Kuokkanen – Palmieri (A), J. Hughes, Bratt – N. Merkley, Zacha, Wood – M. Malcev, A. Johnsson, M. McLeod.

    Rozhodca: Hanson, Lee – Kovachik, Schrader