Karabach – FK Sileks 4:0 (kon.) | Légia Varšava – Linfield 1:0 (kon.) | Dinamo Brest – Astana 6:3 (kon.)
Celtic – Reykjavík 6:0 (kon.) | CZ Belehrad – Europa 5:0 (kon.)
koniec
Celtic Glasgow
6:0 (3:0)
KR Reykjavík
cz Utorok 18.08.2020, 20:45 • Celtic Park, Glasgow • Liga majstrov (predkolá) • 1. predkolo
Predzápasové kurzy
    90. ELYOUNOUSSI - 6:0
     
    90
    Celtic právě vstřelil branku!
    Po rychle vhozením autu se k míči dostal u lajny Olivier Ntcham, který hned z druhého doteku našel kvalitní nahrávkou naběhnutého MOHAMEDA ELYOUNOUSSIHO, ten na středu vápna dokázal ve skluzu míč umístit do branky.
     
    83
    Hostující tým se už radoval z první branky, ale zbytečně. HIlmarsson našel na středu vápna Pálmasona, který následně míč hlavou uklidil do branky, jenže se nacházel v ofsajdu.
     
    73
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Christie, přichází Klimala.
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Édouard, přichází Ajeti.
    Střídání v týmu KR Reykjavík: ze hřiště odchází Hauksson, přichází Hilmarsson.
    Střídání v týmu KR Reykjavík: ze hřiště odchází Finnbogason, přichází Jónasson.
    71. ÉDOUARD - 5:0
     
    71
    Celtic právě vstřelil branku!
    Pátá branka v islandské síti. Míč za vápno dostal ODSONNE ÉDOUARD, který poté předvedl parádní individuální akci, když obešel čtyři soupeře a zakončil vedle brankáře do sítě.
     
    62
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Brown, přichází Ntcham.
     
    55
    Po centru z levé strany se v pokutovém území dostal k zakončení Finnbogason. Hostující útočník v dobré šanci mířil pouze na střed branky.
    46. TAYLOR - 4:0
     
    46
    Celtic právě vstřelil branku!
    Tak nyní už je určitě rozhodnuto. Po hezké domácí kombinaci na hraně vápna se k centru z pravé strany dostal Hatem Abd Elhamed, který měkoučkým míčem našel na zadní tyčce GREGA TAYLOR a ten měl už jednoduchou práci, kdy míč pouze hlavou posunul do branky.
     
    46
    Střídání v týmu KR Reykjavík: ze hřiště odchází Jonsson, přichází Sigurjonsson.
     
    38
    Z levé strany centroval do vápna Taylor a před brankářem našel útočníka Édouarda, který však v krkolomné pozici nedokázal zakončit.
     
    34
    Elyounoussi se z levé strany hezky protáhl až do vápna, kde jednu chvíli šel proti brankáři, ale toho přehodit nedokázal.
    31. JULLIEN - 3:0
     
    31
    Celtic právě vstřelil branku!
    Situace Reykjavíku se opět více komplikuje. Míč u praporku si postavil Mohamed Elyounoussi a centroval do vápna, kde na přední tyčce našel CHRISTOPHERA JULLIENA, ten se dostal nad soupeře a lehkým pohybem hlavy poslal míč přímo do sítě.
     
    31
    Do otevřené obrany se hnal domácí Édouard, který už mohl pálit u úhlu, jenže ještě nahrával na spolurháče na středu, který se již k míči nedostal. Následuje roh.
    17. ADALSTEINSSON - 2:0
     
    17
    Celtic právě vstřelil branku!
    Už je to o dvě branky, když míč na pravou stranu hřiště dostal Elhamed a hned centroval do vápna, kde našel přesně nohu útočníka Odsonne Édouarda, jehož následné zakončení ještě trefilo nohu Arnóra Sveinna Adalsteinssona, od něhož se míč nešťastně odrazil za záda hostujícího brankáře
    6. ELYOUNOUSSI - 1:0
     
    6
    Celtic právě vstřelil branku!
    Skóre se otevírá hned v úvodu zápasu. Vysoký míč do běhu dostal domácí křídelník MOHAMED ELYOUNOUSSI od Christopera Julliena. Poté si míč zpracoval na hranici vápna přesně do běhu, čímž obešel brankáře Olafssona a následně poslal míč do odkryté branky islandského týmu.

    Ondřej Černý

    Góly: 6. Elyounoussi (Jullien), 17. Adalsteinsson (vla.), 31. Jullien (Elyounoussi), 46. Taylor (Elhamed), 71. Édouard, 90. Elyounoussi (Ntcham)


    Celtic Glasgow: Barkas – Elhamed, Jullien, Bitton, Taylor – Brown (62. Ntcham), McGregor – Forrest, Christie (73. Klimala), Elyounoussi – Édouard (73. Ajeti)
    Náhradníci: Bain, Frimpong, Ajer, Rogić, Ntcham, Klimala, Ajeti

    KR Reykjavík: Olafsson – Chopart, Palmason, Adalsteinsson, Jonsson (46. Sigurjonsson) – Margeirsson, Kristinsson, Pálmason – Hauksson (73. Hilmarsson), Finnbogason (73. Jónasson), Punyed
    Náhradníci: Sigurjónsson, Bernhardsson, Geirsson, Bjarnason, Jónasson, Hilmarsson, Sigurjónsson