Philadelphia – Washington 3:1 (kon.) | St. Louis – Vegas 4:6 (kon.) | Columbus – Toronto 4:3 (po pr.)
Winnipeg – Calgary 0:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 1:5 (kon.) | Arizona – Nashville 4:3 (po pr.)
Montreal – Pittsburgh 2:0 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
4:6 (1:0, 3:3, 0:3)
Vegas Golden Knights
cz Piatok 07.08.2020, 00:30 • Rogers Place, Edmonton, AB • Play-off NHL • O umiestnenie
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:49 Shea THEODORE - 4:6
     
    54:49
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas navyšuje své vedení. Tvrdou ránou od modré čáry se prosazuje SHEA THEODORE. Jeho projektil sice brankář tečoval, ale jen do horního růžku. Bez asistence.
    52:31 Mark STONE - 4:5
     
    52:31
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Las Vegas se dostává do vedení, po pěkné kombinaci poslal kotouč do odkryté části branky MARK STONE. Snad poprvé chybovala obrana Blues v tomto zápase. Asistence: Brayden McNabb a Chandler Stephenson.
    42:01 Zach WHITECLOUD - 4:4
     
    42:01
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    První branku v NHL dává obránce ZACH WHITECLOUD. Od Roye přijal přihrávku, a pak rychle vypálil. Jeho rána zapadla do horní části branky. Asistence: Nicolas Roy a Alex Tuch.
    34:28 Troy BROUWER - 4:3
     
    34:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba v obraně Vegas, druhá v krátkém sledu a Blues toho znovu využili. Tentokrát Golden Knights nedokázali vyhodit kotouč, a tak Bozak našel zcela volného TROYE BROUWERA, jehož zakončení bylo do prázdné branky. Asistence: Tyler Bozak.
    34:06 Colton PARAYKO - 3:3
     
    34:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Marc-Andre Fleury nyní situaci hodně podcenil, vybruslil si hodně z branky, čehož k obkroužení branky a skórování využil COLTON PARAYKO. Asistence: Ryan O'Reilly a Zachary Sanford.
    33:13 Alex TUCH - 2:3
     
    33:13
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Přesilovka je proměněná a Vegas se dostává do vedení. Po krásné kombinaci se dostal do zakončení ALEX TUCH, který snadno zakončoval. Asistence: Reilly Smith a Nick Cousins.
     
    30:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Aktivní hra Vegas přináší vyrovnání. Z dorážky se prosazuje ALEX TUCH, který dokázal prostřelit brankáře, přehodil jeho beton. Důležitou práci odvedl Tomáš Nosek. Asistence: Tomáš Nosek a Nick Holden.
    30:47 Alex TUCH - 2:2
    26:50 Shea THEODORE - 2:1
     
    26:50
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tentokrát to Vegas už vyšlo, využívají přesilovku a snižují. Povedenou ránou na rukavici brankáře uspěl obranou nepokrytý SHEA THEODORE. Asistence: Mark Stone.
    21:45 Colton PARAYKO - 2:0
     
    21:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues hrají tak, jak mají. Trestají chyby soupeře. Vegas nedokázalo vyhodit. Brayden Schenn (St. Louis) vypálit nedokázal, podařilo se to až COLTONU PARAYKOVI, který poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Brayden Schenn.
    04:02 David PERRON - 1:0
     
    04:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se prosazují první střelou v zápase. Ránou po ledě z mezikruží překonal brankáře Vegas obranou nepokrytý DAVID PERRON. Asistence: Zachary Sanford a Ryan O'Reilly.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 5. Perron (Sanford, R. O'Reilly), 22. Parayko (B. Schenn), 35. Parayko (R. O'Reilly, Sanford), 35. Brouwer (Bozak) – 27. Theodore (Mark Stone), 31. Tuch (Nosek, Holden), 34. Tuch (R. Smith, Cousins), 43. Whitecloud (N. Roy, Tuch), 53. Mark Stone (McNabb, Stephenson), 55. Theodore


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Scandella, Pietrangelo, Faulk, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Schwartz, B. Schenn, Kyrou – Sanford, R. O'Reilly, Perron – Blais, Bozak, Brouwer – MacEachern, Sundqvist, Steen.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lehner) – McNabb, Schmidt, Martinez, Theodore, Holden, Whitecloud – Stephenson, W. Karlsson, Mark Stone – Marchessault, Stastny, R. Smith – Cousins, Tuch, N. Roy – W. Carrier, Nosek, Reaves.

    Rozhodca: McIsaac, Rooney – Racicot, Smith