Sevilla – Valladolid 1:1 (kon.)
koniec
FC Sevilla
1:1 (0:1)
Real Valladolid
Piatok 26.06.2020, 22:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 22:00.
     
    Vítam všetkých fanúšikom futbalu pri online prenose z 32. kola španielskej LaLigy. Od 22:00 je na programe stretnutie medzi FC Sevilla a Real Valladolid.

    Estadio Ramón Sánchez Pizjuán v Sevilly bude hostiť stretnutie tímov z opačných častí tabuľky.

    FC Sevilla:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 53 bodov a tak okupujú 4. miesto, pričom na vyššie umeistnenie strácajú len 2 body. Po prestáve Sevilla zbiera hlavne nerozhodné výsledky, ale hlavé je že boduje. Naposledy domáci remizovali s Villarealom 2:2.

    Real Valladolid:
    Hosťujúci futbalisti majú momentálne na svojom konte 34 bodov a to stačí na 15. miesto v tabuľke. Valladolid nemá ešte istú zácrhanu v tejto súťaži, potrebuje tak bodovať. Po pretávke striedajú hostia lepšie výsledky s horšími.

    Ako dopadne toto strenutie? Sledujte náš online prenos!
     
    Prajem príjemný už neskorí športový večer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes je na programe predohrávka 32. kola španielskej LaLigy, na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán sa uskutoční súboj domácej Sevilly a Realu Valladolidu. Toto stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Pizarro – García, Garrido. Tesne pred úvodným výkopom sa vám znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Sevilla: Vaclík – Navas, Koundé, Diego Carlos, Escudero – F. Vázquez, Fernando, Banega – Ocampos, L. de Jong, Munir

    Náhradníci: Bunú, Díaz – Ó. Torres, Gudelj, Sergi Gómez, Nasjrí, Genaro, Suso, Jordán, Mena, Rony Lopes, Reguilón

    Real Valladolid: Masip – Antoñito, Olivas, Sánchez, Raúl García – Míchel, Fede – Hervías, Ben Arfa, Rubio – De la Fuente

    Náhradníci: S. Pérez, Caro – Ünal, T. Villa, Moyano, Plano, K. Pérez, Nacho Martínez, Alcaraz, Karim, Alende López

    Rozhodca: Pizarro – García, Garrido
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkop mal hosťujúci celok, ktorý odohrá toto stretnutie vo fialových dresoch, domáci nastupujú v dresoch bielej farby.
     
    2
    Lopta sa potom dostala na kopačky domácich, ale Banega je stratil a črtal sa nebezpečný útok hostí. K strele na bránu Vaclíka však nedošlo.
     
    3
    Tento útok domácich bol lepší, ale nič závažného nepriniesol. Po prihrávke sa svojou strelou prezentoval Vázquez, ale mieril veľmi nepresne.
     
    4
    Smerom dopredu sa už snaží preniknúť hosťujúci celok, ale zatiaľ naráža na pevnú defenzívu domáceho výberu. Sevilla navyše vysoko napáda súperovu rozohrávku.
     
    5
    Teraz sme boli svedkami dvoch rýchlych útočných výpadov na oboch stranách, ale ani jeden z nich nič zaujímavého nepriniesol, defenzívy si splnili svoje úlohy.
     
    6
    K lopte sa dostal Rubio, ale v pokutovom území súpera sa už presadiť nedokázal. Loptu na svojej polovici ihriska získava Sevilla, ktorý sa už snaží o rýchly útočný výpad.
     
    7
    Je tu nedovolený zákrok zo strany domáceho celku, takže hostia získavajú priamy kop a to z celkom zaujímavej pozície. Vaclík si tak už stavia obraný múr.
     
    8
    Sevilla priamy kop ubránila a okamžite domáci vyrazili do rýchleho brejku Munir však dlhú loptu za obranu súpera dobehnúť nestihol.
     
    9
    Do pokutového územia domácich smerovala centrovaná lopta, defenzíva ju odvracia do bezpečia. Valladolid ešte získava aut v blízkosti pokutového územia svojho dnešného súpera.
     
    10
    Lopta sa však už dostáva na kopačky domáceho celku, Sevilla sa snaží svoj ďalší útok zakladať od svojho brankára Vaclíka.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán je už minulosťou, zatiaľ čakáme na prvú vážnejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    12
    Žltú kartu dostáva Fernando (FC Sevilla).
     
    13
    Oba celky sa po získaní lopty snažia založiť útočnú akciu, ale zatiaľ si pochvalu zaslúžia obe defenzívy. Brankári tak zatiaľ nijak vážne zasahovať nemuseli.
     
    14
    Nepríjemný zrazený center pred bránu hostí dokázala defenzíva Valladolidu odvrátiť do bezpečia, ale menší tlak domácich futbalistov ešte pokračuje ďalej.
     
    15
    K odrazenej lopte sa dostal Ocampos, z dobrej pozície však poslal loptu tesne vedľa domácej brány.
     
    16
    Zakrátko dokázali domáci opäť zaútočiť, ale k žiadnej podobnej situácii to neviedlo. V poslednej chvíli preberajú iniciatívu práve domáci futbalisti.
     
    17
    Sevilla opäť kombinuje v tesnej blízkosti pokutového územia súpera, ale zatiaľ domáca defenzíva odoláva úspešne.
     
    18
    Tento útok domácich bol opäť nebezpečný, celé to rezonovalo hlavičkou od L. de Jonga, jeho pokus však putoval len do rukavíc brankára Masipa.
     
    19
    Koundého center smeroval pred pokutové územie hosťujúceho celku, ale v útoku už Sevilla pokračovať nemôže, je pískaný útočný faul a loptu na svoje kopačky získava Valladolid.
     
    20
    Kapitán domáceho celku Navas sa snažil niečo vymyslieť s loptou v pokutovom území súpera, ale defenzíva Valladolidu včas zasiahla.
     
    21
    Domáci mohli ísť do vedenia! Sevilla si v krátkej dobe dokázala vytvoriť ďalší tlak, k lopte sa potom dostal Ocampos, ale jeho strela končí na hornej konštrukcii brány Valladolidu!
     
    22
    Pomaly sa dostávame za polovicu prvého polčasu. Zatiaľ sa hrá bez gólov na oboch stranách, ale viacej z hry mala Sevilla a mala už aj jednu veľkú gólovú príležitosť.
     
    23
    Konečne sa o slovo v útoku prihlásili aj hostia, individuálne sa snažil presadiť Ben Arfa, ale jeho strela končí na pozornej obrane domáceho celku.
     
    24
    Sevilla po nedovolenom zákroku získala priamy kop, ktorého exekútorom bol Munir, ale žiadnu zaujímavú situáciu to neprinieslo.
     
    25
    Real Valladolid dal gól!
    Je tu úvodný presný zásah tohto stretnutia a vzhľadom na predvedenú hru ho na veľké prekvapenie dávajú hostia! Valladolid zahrával priamy kop, centrovanú loptu smerom do pokutového územia vyslal Michel, lopta padla na hlavu KIKEHO OLIVASA, ktorý ju usmernil presne k tyčke a brankár Vaclík zostal len stáť – 0:1!
     
    26
    Sevilla sa snaží pokračovať vo svojom tlaku a čo najskôr vyrovnať. Uvidíme, ako tento gól hostí ovplyvní ďalší priebeh celého stretnutia.
     
    27
    Opäť teda sledujeme, ako domáci celok kombinuje na útočnej polovici. Valladolid ale predvádza úspešnú defenzívu a súpera do šancí nepúšťa.
     
    28
    Hostia dostávajú loptu ďaleko od svojej brány a na malú chvíľu si tak pri veľkom nápore súpera môžu vydýchnuť.
     
    29
    Na obraze hry sa nič nemení, Sevilla je aj naďalej pri lopte a snaží sa o čo najrýchlejšiu gólovú odpoveď.
     
    30
    Polhodina zo stretnutia na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán je už minulosťou, prekvapivo sú vo vedení o jeden gól hostia, ktorí využili hneď svoju prvú veľkú gólovú príležitosť.
     
    31
    Hlavný rozhodca Pizarro prerušuje hru a dáva pokyn na krátku prestávku na občerstvenie. Pomaly sa prvý polčas presúva do svojej záverečnej časti.
     
    32
    Dianie v prvom polčase pokračuje ďalej, momentálne je pri lopte hosťujúci celok, ktorý sa snaží čo najdhlšie kombinovať na polovici súpera.
     
    33
    Domáci futbalisti sa teraz previnili faulom a tak Valladolid aj naďalej zostáva pri lopte a môže držať hru čo najďalej od svojej brány.
     
    34
    Už to teda nie je jednoznačný tlak domácich, strelený gól Valladolidu pomohol a aj hostia vedia byť smerom dopredu nebezpečný.
     
    35
    No a teraz veľa nechýbalo, aby hostia pridali druhý gól. Heravís potiahol rýchlu útočnú akciu svojho celku, ale Míchelove zakončenie hlavou tesne míňa priestor domácej brány.
     
    36
    Prvý polčas sa už dostáva do svojej záverečnej časti. Hostia stále držia svoje tesné vedenie o jeden gól, po ich strelenom góle sa hra na oboch stranách vyrovnala.
     
    37
    Teraz sme boli svedkami hneď niekoľko centrov pred bránu Vaclíka, ale ani jeden z nich väčší rozruch nespôsobil.
     
    38
    Sledovali sme útok domácich, ale ten sa končí len nepresnou prihrávkou. Hostia tak získavajú loptu späť na svoje kopačky, nikam sa ponáhľať nemusia.
     
    39
    Aj tento útok domácich je zakončený nepresnosťou, brankár Masip tak bez problémov môže rozohrávať loptu od svojej brány.
     
    40
    Necelých päť minút zostáva do konca úvodného dejstva. Dočkáme sa ešte prípadného presného zásahu?
     
    41
    Sevilla dostáva loptu na útočnú polovicu. Zatiaľ to teda vyzerá, že záver prvého polčasu by mohol patriť domácim futbalistom.
     
    42
    Toto bola veľmi dobrá kombinácia domáceho celku, ale celé to je zakončené len nepresnou strelou z vnútra pokutového územia súpera.
     
    43
    Pokus o rýchly útočný výpad hosťom nevyšiel, bude to len odkop od Vaclíkovej brány. Jeden z domácich však zostáva ležať na zemi a hra je tak prerušená.
     
    44
    Tým zraneným hráčom je Escudero, ktorý je už v opatere lekárov. To by bola smola, keby záver prvého polčasu už dohrať nemohol.
     
    45
    Už sa pokračuje ďalej, zatiaľ k striedaniu nedošlo. Záver prvého polčasu je tu, čoskoro budeme mať k dispozícii údaj o nadstavenom čase.
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavujú 3 minúty!
     
    45+2
    Sevilla sa ešte snaží o vytvorenie záverečného tlaku, ale zatiaľ to vyzerá, že si Valladolid svoj tesný náskok do prestávky udrží.
     
    45+3
    Domáci zahrávali ešte jeden priamy kop, ale ten nič zaujímavého neponúkol a to je už z prvého polčasu všetko.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán je už minulosťou, napokon sme v ňom boli svedkami jedného presného zásahu. Od úvodného výkopu mali viacej z hry domáci, ale do vedenia išli hostia zásluhou Olivasa. Od tohto momentu sa hra vyrovnala, ale Valladolid si svoj tesný náskok už udržal.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 23:05.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Luuk de Jong, prichádza Suso.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Fernando, prichádza Joan Jordán.
     
    47
    Druhý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkop mali domáci futbaliti, ktorí musia doťahovať náskok súpera. Tréner Sevilly spravil hneď dve zmeny v zostave.
     
    48
    Sevilla je aj naďalej pri lopte a kombinuje na polovici súpera. Snáď nás do konca stretnutia čaká ešte veľa zaujímavých situácií.
     
    49
    Kapitán domácich Navas centroval pred bránu súpera a po zrazenej lopte nasledoval rohový kop Sevilly. Ten však nič zaujímavého neponúkol.
     
    50
    Valladolid vyviezol loptu na polovicu súpera a snažil sa tak kombinovať čo najdlhšie. Napokon však zo strany hostí nasledovala len nepresná prihrávka.
     
    51
    Banegov center smeroval na hlavu Diega Carlosa, ale jeho zakončenie nič zaujímavého neponúklo a lopta je tak na kopačkách hosťujúceho celku.
     
    52
    Zatiaľ môžme konštatovať, že úvod druhého polčasu sa podobá na ten prvý. Sevilla má však stále výrazné problémy sa presadiť v útoku.
     
    53
    Nič na tom nezmenil ani tento útok domácich, brankár Masip pohodlne vyboxoval loptu do bezpečia a následne ju už na kopčakách majú jeho spoluhráči.
     
    54
    Domáci futbalisti sa stále v útoku trápia. Podľa papierových predpokladov sú favoritmi zápasu práve oni, ale zatiaľ to vyzerá na stratu bodov v domácom prostredí.
     
    56
    Sevilla vyrovnala na 1:1, ale do hry zasahuje systém VAR! Uvidíme, či gól napokon platiť bude.
     
    57
    Skúmanie na videu stále pokračuje, ale z opakovanách záberov to vyzerá, že Munir dosiahol gól z ofsajdovej pozíce.
     
    58
    Gól napokon neplatí! Munir sa naozaj nachádzal pri svojom zakončení hlavou v ofsajde a tak zostáva v platnosti stav 0:1!
     
    58
    Žltú kartu dostáva Jules Koundé (FC Sevilla).
     
    59
    Sevilla sa snaží pokračovať v útoku a čo najskôr teda vyrovnať. Uvidíme, ako tento moment ovplyvní zvyšok tohto stretnuta.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Franco Vázquez (FC Sevilla).
     
    61
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Hatem Ben Arfa, prichádza Rubén Alcaraz.
     
    62
    Hodina zo stretnutia na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán je už minulosťou. Sevilla aj naďalej prehráva vo svojom prostredí o jeden presný zásah a snaží sa tak o vyrovnanie.
     
    63
    Tréner domáceho celku Lopetegui je čoraz viac nervóznejší a práve mu hlavný rozhodca sa výrazné protesty udelil žltú kartu.
     
    64
    Valladolid tak teda stále drží všetko pod kontrolou, ale nedávno prežil klinickú smrť, keď bol napokon gól súpera odvolaný.
     
    66
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Franco Vázquez, prichádza Júsuf Nasjrí.
     
    67
    Do pokutového územia hosťujúceho celku smerovala prihrávka, ktorá však putovala len k brankárovi Masipovi, ktorý už stihol rozohrať loptu na svojich spoluhráčov.
     
    68
    Od neuznaného gólu domácich žiadne zaujímavé momenty neprichádzajú, s čím hostia určite žiadne problémy nemajú. Uvidíme, či ešte budeme niečoho zaujímavého v tomto zápase svedkami.
     
    69
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Waldo Rubio, prichádza Nacho Martínez.
     
    70
    Zatiaľ teda neprichádza žiadny výrazný tlak zo strany domácich. Sevillaby doma potrebovala bodovať, aby si upevnila priečky zaručujúce účasť v Lige majstrov.
     
    71
    Žltú kartu dostáva Pablo Hervías (Real Valladolid).
     
    72
    Sevilla má síce častejšie loptu na svojich kopačkách, ale nedarí sa jej výrazne sa v útoku presadiť. Toto jednoznačne Valladolidu vyhovuje.
     
    73
    Sledovali sme dlhšiu kombináciu domácich pred pokutovým územím súpera, ale celé to rezonovalo len do nepresnej prihrávky a tú si prebral brankár Masip.
     
    74
    Brankár hostí si teda aj naďalej drží čisté konto, výraznejšie však zasahovať nemusel, ak nerátame neuznaný gól. Celkovo, veľa zaujímavého v tomto zápase zatiaľ nebolo.
     
    75
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Míchel, prichádza Enes Ünal.
     
    76
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Pablo Hervías, prichádza Óscar Plano.
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Miguel De la Fuente, prichádza Kike Pérez.
     
    77
    Toto bol nedovolený zákrok zo strany hostí a tak Sevilla získava priamy kop z celkom zaujímavej pozície.
     
    78
    Centrovaná lopta do pokutového územia bola odvrátená, nasledovať však bude ešte rohový kop.
     
    79
    Ten však nič zaujímavého neponúkol, hostia zvládli aj túto situáciu v blízkosti svojej brány. Hlavný rozhodca dáva pokyn na krátku občerstvovaciu prestávku.
     
    80
    Necelých 10 minút zostáva do konca tohto zápasu. Valladolid aj naďalej prekvapivo drží prekvapivý výsledok, podarí sa ho domácim zvrátiť?
     
    81
    Brankár domácich zachytil loptu a poslal svojich spoluhráčov do útoku, po ktorom bude nasledovať rohový kop.
     
    82
    Bola nariadená penalta pre Sevillu! Do pokutového územia hostí smeroval center, po ňom prišlo hlavičkové zakončenie, ktoré Ünal zastavili rukou!
     
    82
    Žltú kartu dostáva Enes Ünal (Real Valladolid).
     
    83
    Sevilla dala gól!
    Loptu si na biely bod postavil LUCAS OCAMPOS a poslal ju do opačnej strany kam išiel brankár Masip – 1:1!
     
    84
    Do konca zápasu stále nejaký ten čas zostáva. Uvidíme, či sa ešte podarí niekomu z aktérov tohto zápasu skórovať.
     
    85
    No a na obraze hry sa stále nič nemení. Častejšie je pri lopte domáca Sevilla, ktorá by určite rada toto stretnutie celé otočila vo svoj prospech.
     
    87
    Valladolid však úspešne bráni svoje územie a hostia by určite brali aj ten jeden bod. Zrejme tak už všetky svoje sily sústredia na bránenie tohto výsledku.
     
    88
    Nevydarený center končí len u brankára Masipa. Ten sa s rozohrávkou lopty nikam neponáhľa.
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu sa už čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať.
     
    90
    Valladolid sa v závere zápasu mohol ujať vedenia! Nový muž na ihrisku Alcaraz sa dostal do veľkej šance, ale brankár Vaclík výrazným spôsobom podržal svoj celok a zachránil ho od prehry!
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavuje 5 minút!
     
    90+1
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Lucas Ocampos, prichádza Rony Lopes.
     
    90+2
    Sevilla pokračuje vo svojom nápore, chce toto stretnutie rozhodnúť.
     
    90+3
    Zaútočili však teraz aj hostia, ale nič zaujímavého z toho nevyťažili. Uvidíme, čo ponúknu záverečné minúty nadstaveného času.
     
    90+4
    Hostia založili ďalší rýchly brejk, ktorý domáci zastavili len za cenu nedovoleného zákroku. Toto presne Valladolidu vyhovuje.
     
    90+5
    Útok domácich sa končí nepresným zakončením nad bránu súpera. TO je už zrejme z tohto zápasu všetko.
     
    90+6
    Hra však stále plynnie ďalej! K lopte sa dostal Ünal, ktorý sa dostal do výhodnej streleckej pozície, ale brankár Vaclík vyráža loptu do bezpečia!
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase padol rovnako len jeden presný zásah. Sevilla v ňom bola aktívnejšia, v 55. minúte Munir dostal lotu hlavou do siete, ale tento gól po konzultácii s VAR uznaný nebol. Sevilla pokračovala v nápore, ale zaujímavé šance neprichádzali. V 83. minúte však domáci získali penaltu a tú Ocampos úspešne premenil na gól, čím spečatil stav tohto zápasu na konečných 1:1!

    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem už dobrú noc! (23:59:22)

    Miroslav Revaj

    Góly: 83. Ocampos (pen.) – 25. Olivas

    Karty:   12. Fernando (SEV), 58. Koundé (SEV), 60. F. Vázquez (SEV) – 71. Hervías (RVL), 82. Ünal (RVL)


    FC Sevilla: Vaclík – Navas (C), Koundé, Diego Carlos, Escudero – F. Vázquez (66. Nasjrí), Fernando (46. Jordán), Banega – Ocampos (90+1. Rony Lopes), L. de Jong (46. Suso), Munir.
    Náhradníci: Bunú, Díaz – Ó. Torres, Gudelj, Sergi Gómez, Nasjrí, Genaro, Suso, Jordán, Mena, Rony Lopes, Reguilón.

    Real Valladolid: Masip – Antoñito, Olivas, Sánchez, Raúl García – Míchel (C) (75. Ünal), Fede – Hervías (76. Plano), Ben Arfa (61. Alcaraz), Rubio (69. Nacho Martínez) – De la Fuente (76. K. Pérez).
    Náhradníci: S. Pérez, Caro – Ünal, T. Villa, Moyano, Plano, K. Pérez, Nacho Martínez, Alcaraz, Karim, Alende López, García Raja.

    Rozhodca: Pizarro – García, Garrido