LA Kings – Minnesota 7:3 (kon.) | San Jose – Ottawa 1:2 (po pr.) | Boston – Tampa Bay 3:5 (kon.)
Florida – Montreal 4:1 (kon.) | NY Rangers – NJ Devils 4:6 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Columbus 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 2:6 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Detroit Red Wings
5:4 (1:0, 1:2, 2:2 - 0:0)
Tampa Bay Lightning
cz Nedeľa 08.03.2020, 22:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Robby FABBRI - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Detroit Red Wings.
    Autorem vítězného nájezdu je ROBBY FABBRI!
    51:19 Patrick MAROON - 4:4
     
    51:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Tampa Bay se bleskově vrací zpátky do zápasu! Bernier neudržel ve výstroji zakončení od modré čáry. Tampa utvořila skvělý tlak do brankovišitě a PATRICK MAROON doklepl puk do sítě! Asistence: Luke Schenn, Yannick Gourde.
    45:55 Brayden POINT - 4:3
     
    45:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Branková exhibice pokračuje! Tampa totiž snižuje na rozdíl jediné branky! BRAYDEN POINT projel do útočného pásma, vyslal střelu zápěstím a od hole domácího obránce se kotouč odrazil přesně k tyči! Asistence: Yannick Gourde.
    44:24 Tyler BERTUZZI - 4:2
     
    44:24
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit přidává čtvrtý zásah a poprvé v utkání odskakuje na rozdíl dvou branek! Rudá křídla předvedla rychlý přechod do útoku. Anthony Mantha už mohl zakončovat, ale ještě přihrál před branku a TYLER BERTUZZI dokonal dílo! Asistence: Anthony Mantha, Dylan Larkin.
    41:41 Anthony MANTHA - 3:2
     
    41:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit také otáčí vývoj dnešního souboje a dostává se do vedení! Rudá křídla dokázala využít přesilovou hru. ANTHONY MANTHA dostal přihrávku na pravý kruh, kde si přehodil puk na forhend a jeho pokus skončil v síti! Asistence: Dylan Larkin, Tyler Bertuzzi.
    39:46 Dylan LARKIN - 2:2
     
    39:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Detroit dokázal odpovědět ještě před druhou sirénou! Obrovská radost v celé hale! DYLAN LARKIN si nabruslil do prostoru mezi kruhy, kam dostal přihrávku z pravé strany a bez problémů zasunul kotouč do sítě! Asistence: Anthony Mantha, Tyler Bertuzzi.
    34:57 Carter VERHAEGHE - 1:2
     
    34:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hostující celek přidává druhou branku a strhává vedení na svou stranu! CARTER VERHAEGHE si kolem mantinelu vybruslil do střelecké pozice a za pomoci teči jednoho z domácích hráčů dostal kotouč do sítě! Bez asistence.
    31:11 Brayden POINT - 1:1
     
    31:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa Bay využívá přesilovou hru a vyrovnává na 1:1. Hostující celek uzamkl svého soupeře před jeho brankou. Po rychlé kombinaci si na přihrávku před branku sjel BRAYDEN POINT a bez problémů doklepl puk do sítě! Asistence: Nikita Kučerov, Michail Sergačjov.
    10:11 Robby FABBRI - 1:0
     
    10:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí celek se v polovině první třetiny dostává do vedení! Obrana hostujícího celku zapomněla na zadní vrátka. ROBBY FABBRI dostal přihrávku do úniku, zamíchal kotoučem a užil si zakončení k tyči! Asistence: Tyler Bertuzzi.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 11. Fabbri (Bertuzzi), 40. D. Larkin (Mantha, Bertuzzi), 42. Mantha (D. Larkin, Bertuzzi), 45. Bertuzzi (Mantha, D. Larkin), rozh. náj. Fabbri – 32. B. Point (Kučerov, Sergačov), 35. Verhaeghe, 46. B. Point (Gourde), 52. Maroon (L. Schenn, Gourde)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Michail Sergačov (TBL)
    0:1   Sam Gagner (DET)
    2. séria:
    0:1   Brayden Point (TBL)
    1:1   Dylan Larkin (DET)
    3. séria:
    1:1   Nikita Kučerov (TBL)
    2:1   Robby Fabbri (DET)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Hronek, Daley, Bowey, Nemeth, G. Lindström, Ericsson – Mantha, D. Larkin (A), Bertuzzi – Gagner, Filppula, Helm – Fabbri, Glendening, Perlini – Timashov, Nielsen, Abdelkader (A).
    Tampa Bay Lightning: McElhinney (Vasilevskij) – Černák, Shattenkirk, Sergačov, Bogosian, Coburn, L. Schenn – Kučerov, B. Point, Palát (A) – Killorn, Cirelli, Coleman – T. Johnson, Stephens, Goodrow – Gourde, Paquette, Maroon – Verhaeghe.

    Rozhodca: Pollock, St. Pierre – Driscoll, Cherrey

    Diváci: 18 841