Liverpool – Bournemouth 2:1 (kon.) | Arsenal – West Ham 1:0 (kon.) | Crystal Palace – Watford 1:0 (kon.)
Sheffield Utd. – Norwich 1:0 (kon.) | Southampton – Newcastle 0:1 (kon.) | Wolverhampton – Brighton 0:0 (kon.)
Burnley – Tottenham 1:1 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:1 (2:1)
AFC Bournemouth
Sobota 07.03.2020, 13:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Roberto Firmino, prichádza Divock Origi.
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Callum Wilson (AFC Bournemouth).
     
    90+2
    Adam Lallana veľmi pekne prestrčil loptu okolo dvojice protihráčov pred malé vápno. Roberto Firmino v obrovskej šanci prekopol bránku.
     
    90
    James Milner fauloval vedľa svojej šestnástky. Bournemouth získal priamy kop. Lopta sa dostala preč z vápna, následná prihrávka naspäť našla Akého, ktorý bol sám pred Adriánom. Ten ešte prihral na Wilsona, ktorý pred prázdnou bránkou namiesto strely prilepil loptu na svoju kopačku. Každopádne, už holandský obranca bol v ofsajde.
     
    84
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Alex Oxlade-Chamberlain, prichádza Adam Lallana.
     
    80
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Jefferson Lerma, prichádza Dan Gosling.
     
    77
    Mohamed Salah si loptu veľmi pekne sprava hodil do šestnástky, okolo dvoch súperov mieril k žrdi, kde bol pripravený Aaron Ramsdale.
     
    74
    Nathan Aké vyriešil center do pokutového územia Bournemouthu. Liverpool ostal pri vápne a Sadio Mané spred neho krásnou strelou trafil spojnicu.
     
    72
    Roberto Firmino sa veľmi pekne uvoľnil a poslal strieľanú prihrávku smerom na zadnú žrď. Tesne minul bránku, nohu Maného aj hráčov hostí, ktorí si takmer dali vlastný gól.
     
    68
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Junior Stanislas, prichádza Dominic Solanke.
     
    61
    Takmer som to zakríkol! Ryan Fraser sa dostal k lopte skôr ako Adrián, v páde španielskeho gólmana prehodil a lopta išla do siete. Z čiary ju v sklze odkopol James Milner, predviedol famózny zákrok.
     
    39
    Junior Stanislas sa až príliš jednoducho dostal z krídla cez Fabinha do streleckej pozície. Poslal tvrdú ranu, Adrián ju s problémami vyrazil na roh.
    33. Sadio Mané (LIV) - 2:1
     
    33
    Liverpool dal gól!
    Lewis Cook a Ryan Fraser stratili loptu v strede poľa, Virgil van Dijk ju poslal za obranu súpera a SADIO MANÉ v samostatnom nájazde obstrelil gólmana Ramsdalea. Veľmi dôležitý moment pre domácich.
     
    28
    Jack Stacey podcenil center do šestnástky. Trent Alexander-Arnold poslal prudký nákop do bránky a v poslednej chvíli pred Maném odkopával takmer z čiary Jack Simpson.
    25. Mohamed Salah (LIV) - 1:1
     
    25
    Liverpool dal gól!
    MOHAMED SALAH vyrovnáva. Stý zápas v Premier League za "The Reds" a 70. gól. Striedajúci Jack Simpson ľahko stratil loptu, zobral mu ju Sadio Mané. Egypťan síce nebol v ideálnej pozícii, no trafil presne k žrdi, kde Aaron Ramsdale nedočiahol.
     
    19
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Steve Cook, prichádza Jack Simpson.
     
    17
    Roberto Firmino v dobrej šanci. Výborne ho našiel centrom Alex Oxlade-Chamberlain, Brazílčan tiesnený Akém strieľal z hranice päťky do miest, kde bol Aaron Ramsdale.
     
    14
    Bournemouth takmer viedol o dva góly. Skvelý center z rohového kopu zasiahol hlavou Nathan Aké a Adrián na čiare predviedol skvelý zákrok. Loptu vytesnil na brvno.
    9. Callum Wilson (BTH) - 0:1
     
    9
    Tím Bournemouth práve strelil gól!
    "Cherries" predviedli ukážkový protiútok. Callum Wilson získal loptu ešte na vlastnej polovici ihriska, doviezol ju pred šestnástku, prihral do nej, Jefferson Lerma centroval okolo Adriána a práve CALLUM WILSON zasunul loptu do prázdnej bránky.

    Matej Kubove

    Góly: 25. M. Salah, 33. Mané – 9. C. Wilson

    Karty:   90+2. C. Wilson (BTH)


    Liverpool FC: Adrián – Alexander-Arnold, Joe Gomez, V. van Dijk, Milner (C) – Oxlade-Chamberlain (84. Lallana), Fabinho, Wijnaldum – M. Salah, Firmino (90+3. Origi), Mané.
    Náhradníci: Lonergan – Keïta, Lallana, Minamino, Matip, N. Williams, Origi.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – Stacey, S. Cook (C) (19. Simpson), Aké, A. Smith – Billing, Lerma (80. Gosling), L. Cook – Stanislas (68. Solanke), C. Wilson, Fraser.
    Náhradníci: Boruc – Gosling, Rico, Simpson, Surman, Solanke, Surridge.