Conor McGregor - Donald Cerrone Víťaz: McGregor (TKO) (kon.)
koniec udalosti
Conor McGregor - Donald Cerrone

Víťaz: McGregor (TKO)

Nedeľa 19.01.2020, 06:30 • T-Mobile Arena, Las Vegas Valley (USA) • UFC
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 06:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Nejprestižnější bojová organizace UFC má na řadě další turnaj, na kterém se po dlouhé době představí také Conor McGregor, který si to rozdá s Donaldem Cerronem. Právě tento duel je zlatým hřebem turnaje UFC 246, který samozřejmě přinese další velice zajímavé zápasy.
     
    Dlouhou dobu se spekulovalo, zda se Conor McGregor vrátí na bojovou scénu, nakonec tomu skutečně tak je. Irský bojovník naposledy zápasil před patnácti měsíci v proslulém zápase s neochvějným šampionem divize lehké váhy Khabibem Nurmagomedovem. Právě tento duel přinesl McGregorovi porážku ve čtvrtém kole, jeho celková bilance tak činí 21 výher a pouze 4 prohry. Velkým otazníkem před dnešním zápasem bude, jak se McGregor vypořádá s velkým tlakem a také poslední porážkou. Motivací ale může být fakt, že v případě výhry, se Conor McGregor vhrne do titulového zápasu, což koneckonců potvrdil také šéf UFC Danna White.

    Ještě ale nepředbíhejme, dnešním soupeřem totiž bude Donald Cerrone, který se bude pokoušet o velké překvapení. Cowboy, jak se Donaldovi přezdívá, má na svém kontě o poznání více zápasu, právě ten dnešní bude jeho padesátým v profesionální kariéře. Do této doby se mu povedlo uspět hned ve 36 případech, naproti tomu odešel s hořkostí porážky pouze ve 13 duelech. V posledních letech se ale Cerronemu zrovna nedaří, vyhrál totiž pouze ve čtyřech duelech z posledních deseti.
     
    Príjemné dobré ráno všetkým fanúšikom bojových športov, zápas Connora McGregore proti Donaldovi Cerronemu by mal oficiálne začať o 6:20,
     
    A je to tu, do klietky prichádza Donald "Cowboy" Cerrone!
     
    Fanúšikovia šalejú, do oktagonu prichádza Connor McGregor!
     
    Obaja borci sú predstavovaní, rovnako tak rozhodcovia dnešného zápasu.
     
    1
    Začalo sa prvé kolo!
     
    00:20
    Connor McGregor začína veľmi tvrdo, Donald Cerrone inkasoval niekoľko tvrdých úderov ramenom a je tam okamžite krv v tvári Cowboya! Donlad navyše inkasoval tvrdý highkick a Cerrone je vo vážnych problémoch!
     
    00:36
    Donald Cerrone padá na zem, keďže inkasoval ďalší tvrdý zásah, veľmi krváca, Connor ho vzápätí zasypal spŕškou úderov a je to jasné! Je koniec, CONNOR McGREGOR víťazí!
     
    Kráľ je späť! Connor McGregor začal zápas netradičnými údermi ramenom, následne trafil súpera tvrdým high kickom, ktorý s Cerronem poriadne zamával. Cowboy padol na zem, kde už následne Connor McGregor zápas ukončil. Bol to teda mimoriadne krátky zápas, ale je to jasné – kráľ je späť!
     
    To je teda odo mňa na dnes všetko, ďakujem za pozornosť a želám peknú nedeľu! Dočítania priatelia! (06:39:33)

    Dávid Švec