HC Sparta Praha Sledge – Studénka Sledge 1:2 (kon.) | Karlovy Vary – Zlín sledge 3:1 (kon.) | SHK Mustangové – SOHO Olomouc 4:3 (kon.)
koniec
SHK Mustangové AUTO IN
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
SOHO Olomoučtí Kohouti
cz Nedeľa 15.12.2019, 12:00Česká sledge hokejová liga
Partner:
     
    42:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A pozor! Už je to jen o jednu branku! Rychlá akce Olomouce znamenala přenesení puk na pravou stranu na rozjetého DAVIDA PALÁTA, který snižuje dvě minuty před koncem na rozdíl jediného gólu – 4:3! Asistence: Sylwester Flis.
     
    21:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ani hosté ale ještě neřekli poslední slovo! Flis ukázal své zkušenosti, kdy posunul puk na rozjetého ZDEŇKA KLÍMU, jenž si vstříc proti Bočkovi věděl rady – 4:2! Asistence: Sylwester Flis.
     
    21:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zdá se, že domácí sledge hokejisté zcela jednoznačně kráčí za vítězstvím v dnešním utkání! PAVEL DOLEŽAL zakončil samostatnou akci suverénně a počtvrté prostřelil brankáře Černocha – 4:1! Bez asistence.
     
    17:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Mustangové jsou za svoji aktivitu odměněni třetím gólem! Podruhé se do střelecké listiny zapsal PAVEL KUBEŠ, který navyšuje náskok domácího týmu na dva góly – 3:1! Asistence: Bernard Hering.
     
    11:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí sledge hokejisté si berou ztracené vedení zpět na svoji stranu! DAVID MOTYČKA si vzal kotouč, rozjel se s ním a nadvakrát ho dostal do olomoucké sítě – 2:1! Bez asistence.
     
    08:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jeden protiútok a je všechno jinak! MILOŠ VEČEREK táhl rychlou akci Kohoutů, nakonec vzal vše na sebe a přesnou ranou pod horní tyč poprvé v zápase prostřelil brankáře Bočka – 1:1!
     
    05:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Máme zde úvodní branku dnešního zápasu! Hering posunul puk na rozjetého PAVLA KUBEŠE, který přesně mířenou ranou prostřelil brankáře Černocha a poslal domácí výběr do vedení – 1:0! Asistence: Bernard Hering.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 6. Kubeš (Hering), 12. Motyčka, 18. Kubeš (Hering), 22. Doležal – 8. Večerek, 22. Klíma (Flis), 43. Palát (Flis)


    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Motyčka, Kubeš, Pabst, R. Buhr – Neuman, Kolek, Štěpják, Michalec, Horníček, V. Buhr, Hering, Doležal, Chudomský
    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Flis, Jedlička, Kardoš – Strašák, Radek Mikuš, Rozkopal, Buriánek, Klíma, Večerek, Radim Mikuš, Palát

    Rozhodca: Mariánus, Špulák