Anaheim – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Calgary – Carolina 0:4 (kon.) | Nashville – Dallas 1:4 (kon.)
Edmonton – Toronto 1:4 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:1 (kon.) | Montreal – Detroit 1:2 (kon.)
Florida – Boston 2:4 (kon.) | Pittsburgh – LA Kings 5:4 (1:0 po s.n.) | Tampa Bay – Washington 2:5 (kon.)
Arizona – NJ Devils 1:2 (kon.) | St. Louis – Chicago 4:3 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:2 (kon.)
Winnipeg – Philadelphia 7:3 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Toronto Maple Leafs
cz Nedeľa 15.12.2019, 01:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
    58:39 Mitchell MARNER - 1:4
     
    58:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté trefují odkrytou branku a o dnešním vítězi je rozhodnuto! Mitchell Marner zachytil špatnou přihrávku. Ještě si vyměnil puk se Zachem Hymanem, který mu ho vrátil a hostující hráč měl jednoduchou pozici. Asistence: Zach Hyman.
     
    58:01
    Domácí hrají bez gólmana!
     
    57:39
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Gaëtan Haas – 2 min., podrážení).
     
    56:45
    Přesto neměl Edmonton vůbec špatnou příležitost! Dostal se totiž do přečíslení, kdy nakonec přišla přihrávka zpoza branky, ale Frederik Andersen ji stihl vyrazit hokejkou!
    53:49 Frédérik GAUTHIER - 1:3
     
    53:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté využili střídání domácího celku a berou si zpět dvou brankové vedení! Dmytro Timashov podržel kotouč a parádním pasem našel FRÉDÉRIKA GAUTHIERA, jenž si sjel z druhé vlny a poslal kotouč pod horní tyčku! Asistence: Dmytro Timashov.
    46:08 Alex CHIASSON - 1:2
     
    46:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté vcelku rychle využívají přesilovou hru a dramatizují dnešní utkání! Leon Draisaitl poslal šikovně pas do strany, kde byl připravený ALEX CHIASSON. Ten měl dobrou rychlost, a tak pelášil sám na gólmana, kterého překonal mezi betony, přestože byl faulován! Asistence: Leon Draisaitl a Oscar Klefbom.
     
    45:43
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Cody Ceci – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    36:39
    Jake Muzzin je na ledě!
     
    34:39
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Jake Muzzin – 2 min., držení).
     
    31:10
    Darnell Nurse odvedl dobou práci v útočném pásmu, když vlastním tělem zastavil puk. Přesto se dostali hosté do velké šance! Alexander Kerfoot byl sám před brankou, když tam přišla přihrávka, jenže střelec prvního gólu minul branku! Mikko Koskinen se jen ohlédl.
     
    25:27
    V akci ale máme video!
    25:27 Ilja MICHEJEV - 0:2
     
    25:27
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují po zmatkách v obraně domácího celku a vedou už o dvě branky! Pierre Engvall zakončoval bekhendem a jeho pokus vyrazil gólman jen před sebe. Tam byla dvojice hráčů hostí, kdy Alexander Kerfoot posunul puk ještě k tyčce na volného ILJU MICHEJEVA, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Alexander Kerfoot a Pierre Engvall.
     
    22:24
    To byla dobrá šance na domácí straně! Alex Chiasson střílel chytře na zadní tyč, takže gólman vykopl puk jen k dojíždějícímu soupeři. Ten ho ale nedokázal překonat z velké blízkosti!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    12:37
    Tyson Barrie kulhá do kabin!
    04:40 Alexander KERFOOT - 0:1
     
    04:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs se i nadále drželi v útočném pásmu, a tak vidíme první branku dnešního utkání! ALEXANDER KERFOOT dostal pas zpoza branky a vypálil z první. Jeho rána se nejspíše už odrazila od sítě v brance, přesto se ještě stejný hráč dostal k dorážce a dostal puk do sítě! Asistence: Pierre Engvall a Morgan Rielly.
     
    04:28
    Mikko Koskinen už ale nyní musel! Hosté to vykombinovali parádně, když Morgan Rielly hledal spoluhráče před brankou, ale gólman domácího týmu se stihl přesunout.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 47. Chiasson (Draisaitl, Klefbom) – 5. Kerfoot (Engvall, Rielly), 26. Michejev (Kerfoot, Engvall), 54. F. Gauthier (Timashov), 59. Marner (Hyman)


    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Bear, Nurse, A. Larsson, Klefbom, Jones, K. Russell – Kassian, McDavid, Draisaitl – Chiasson, Nugent-Hopkins, M. Granlund – Gagner, Haas, Neal – J. Archibald, Sheahan, Khaira.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Barrie, Rielly, Ceci, Dermott, Holl, Muzzin – Marner, Tavares, Hyman – Kapanen, Matthews, W. Nylander – Michejev, Kerfoot, Engvall – Spezza, F. Gauthier, Timashov.

    Rozhodca: Pochmara, O'Rourke – Nansen, Galloway